• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    když jsem byla dítě, tak jsem věřila, že hranice mezi zlem a dobrem je strašně jasná, že vždy snadno poznám který člověk je dobrý a který je zlý... že zlý člověk je čaroděj který zaklíná lidi a zabíjí je a že hodný člověk se pořád směje a pomáhá lidem okolo...
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    Já jsem jako malej například věřil, že mě hlasatelka z televize sleduje a snažil jsem ji různejma úšklebkama rozesmívat.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TRISSIE: no počkej, s tím jodizolem tomu věřím ještě teď... Ono je to takové méně bolestivé...

RANDOM_NIGHT: jo, tomu jsem věřila ještě před druhým ročníkem vejšky. Ted vím, že podvojné účetnictví je jen hnusné, nikoliv podvodné
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    INUSHKA: jo, to je pravda, říkalo se to :) ale zase bylo super stát na tom kolečku - podlaze uprostřed harmoniky
    MISERY
    MISERY --- ---
    RANDOM_NIGHT XMARGE: Já jizvu nemám, ale očkovaná jsem byla už minimálně 2x. Ona se ta jizva prý nemusí udělat.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    MYS_USATA: Já se zase bála jezdit v zadní části kloubového trolejbusu, protože jsem si myslela, že se může roztrhnout a pak je lepší být v té půlce, co má volant, brzdy a řidiče.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Já se pořád nemohla rozhodnout, jestli být nahoře, nebo dole, kdyby se propadlo metro. Kdo to má jako horší - ten, co z výšky spadne na lidi dole, anebo ten, co dole je a spadne na něj ten horní.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: test na předloktí nám dělali taky, přišli to kontrolovat po tejdnu, já měla šest dní ruku úplně čistou a ráno před testem mi napuchla tak, že jsem skoro neoblíkla bundu :-)

a abych nebyla úplně off-topic, celé dětství a podvědomě vlastně dodneška jsem věřila, že když se rána postříká jodisolem a pálí to, tak že to je proto, že ten jodisol žere ty bacily v ní. A když to nepálí, tak tam žádní nebyli. Takže to pálení je dobře, protože by jinak ti bacili dělali ošklivé věci :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BEBEBE: Aha, tak to je možný. Ten test na předloktí nám dělali celé třídě a reakci jsem měla.
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    když jsem byla malá, veřila jsem, že když budu na všechny kolem sebe hodná, tak se budu mít v životě dobře.
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    RANDOM_NIGHT: no a neni možný, že po tý zkoušce imunity, se případně přeočkovávalo to tbc? Protože to si opravdu pamatuju, že to bolelo, dlouho se to hojilo a mám z toho tu jizvu. A bylo to po tom, co sem měla/neměla nějakou reakci na to očkování předtím. A většina lidí ze třídy měla pak to očkování do ramene taky...
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    XMARGE:
    TAPINA: Aspoň co já si pamatuju, tak to tbc očkování nejdřív proběhlo nějak vpichem do předloktí a když se neobjevila požadovaná reakce, opakovalo se to do toho ramene, což bylo mnohem bolestivější a zůstala jizva...takže někdo ten druhej vpich nepotřeboval, třeba ste to zrovna byli i vy:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    XMARGE: No, já jsem ročník 79 a nemám vůbec žádnou jizvu.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    RANDOM_NIGHT: a je možný, že já žádnou jizvu po očkování TBC nemám? Jsem ročník 82..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BEBEBE: Tak to ale asi není TA jizva. Spolužačka taky měla na rameni velikou jizvu po něčem, po čem se nikomu jinému jizva neudělala.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Hmmm, tak ony se ty jizvy asi nemusí udělat... zajímavé...
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    TAPINA: Hele tak mi to nedalo a musela jsem se informovat u mámy:D A očkování proti neštovicím jsem nepodstoupila a ta jizva na rameni je opravdu po tbc...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    JIRI_CZEK: hele, dá se.... rozhodně se dá odhadnout, jak se člověk nejmenuje!
    STJARNA
    STJARNA --- ---
    JIRI_CZEK: ja tomu verim stale..obcas to zkousim:D
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    já jsem si teď o víkendu vzpoměl, jak jsem si kdysi myslel, že podle obličeje jde odhadnout křestní jméno člověka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam