• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    já jsem se zase dlouhý roky snažila odhalit někde ty slavný herce zlatýho plátna - jakože o třídu lepší než herci stříbrného plátna
    JUFONKA
    JUFONKA --- ---
    Myslela jsem si, že když si někdo zlomí ruku nebo nohu, tak si jí opravdu zlomí, že prostě jedna část nohy/ruky "odpadne" a musí se tam celý přišít :)). Až později jsem pochopila, že se nezlomí noha, ale jen kost v noze :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ze se uvadi do Hall Of Flame (misto spravane "Fame").
    TRISTIS
    TRISTIS --- ---
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELLIE: já měl propadnout jako že budu muset o třídu níž, tedy třeba ze 4. do 3. místo že by se měla ta 4. opakovat
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    F89: No a já se nějakej čas domnívala, že "propadnout" opravdu znamená podlahou o patro níž. Hrozně jsem se bála, aby se mi to ve škole nestalo, protože to by muselo fakt bolet.
    KATHARIINE
    KATHARIINE --- ---
    :))
    Me zas nekdy prijde Rafi ze vyssi moc mas Ty.
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Myslela jsem si, že je můj táta vyšší moc. Při čekání na zastávce taťka vždy mávnul a bus se najednou rozjel. Později jsem zjistila, že existujou jízdní řáady :D .
    F89
    F89 --- ---
    dlouho jsem věřila, že ve škole je dvojka a trojka schování - protože se ten dotyčnej určitě musí schovávat doma před rodičema atd aby se studem nepropadl:)

a místo zákaz vjezdu jsem věřila v zákaz hvězdu a furt sem nechápala, proč na značce teda není ta hvězda.
    DASHA
    DASHA --- ---
    ELLIE: =))
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    DASHA: No tak teď už to tam uvidim vždycky :)))
    DASHA
    DASHA --- ---
    Sla jsem ted kolem obchodu s logem Batmana a vzpomnela si na jeden vlastni detskej kiks - trvalo mi az nekdy do puberty,nez mi doslo,ze logo Batmana NENI pusa otevrena dokoran s vlnkama dole jakozto jazykem a (pro me z nepochopitelnyho duvodu) dvema krcnima cipkama namisto jednoho..
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    ...,že bůček je zásadně z krávy/býka, odvozený od slovesa bučet.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DASHA: Asi do bude cistou detskou mysli, nezanesenou vedenim, stereotypem a klise. Ta otevira cestu k tvorivosti a imaginaci.:)
    DASHA
    DASHA --- ---
    tjo, cim vic si to tu ctu, tim vic si rikam, ze vetsina z nas mela uplne stejny myslenkovy pochody =))
    SIKY
    SIKY --- ---
    Nechápala jsem, proč je viceprezident méně než prezident...
    MISERY
    MISERY --- ---
    SPYYDY: Hmmm... když mě bylo 7, tak se jim ještě říkalo cikáni... :-)
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    Když mi bylo asi sedm let a viděl jsem v Itálii nápis Banca di Roma, ptal jsem se mámy, proč maj v Itálii Romové vlastní banku.)
    SIKY
    SIKY --- ---
    ELLIE: Já jsem si pod "nesem vám noviny" představovala nejprve něco jako Večerníčka. Jak rozhazuje ty listy... Později jsem dospěla ke stejnému názoru, jako Ty...
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    ELLIE: Já jsem u "Nesem vám noviny" měla zcela živou představu, jak stojí chlapík s jedním výtiskem novin na návsi na nějakém vyvýšeném místě (kamenu nebo pařezu) a předčítá lidem z novin, protože přijel z dálky a přivezl jediný vytisk. Proto je nabádá, aby "slyšeli pilně a neomylně". A nakonec, jak je "rozjímejte", tak jsem si myslela, že to je nějako "rozeberte si je" a že když ty noviny celé přečte, tak je po jednotlivých listech rozdá těm přihlížejícím lidem, každému jednu stránku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam