• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ARCAK: To je jasny, akorat me vzdycky zarazelo, jak to ta pani dela, ze ma porad cas pracovat - byvala to ta stejna .)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    SUURJA: Samozřejmě, že je to prima povolání! Znát všechny stanice a pronášet jejich jména k cestujícím...
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    že v každém metru sedí vedle řidiče paní a hlásí stanice. /dokonce jsem to jednu dobu považovala za prima povolání/
    DASHA
    DASHA --- ---
    Jo,tam je vlastne "mala" .)
    DASHA
    DASHA --- ---
    Za tou kamoskou prisel malej synovec,a at si zazpivaj "tu,jak kovari nechce stat" kamoska vysokovana,co ho kdo kde ucil a ono to "kobylka mlada,kovat se neda,kovari nechce stat" .. Ono je vlastne tak trochu otazkou.."kobylka mlada"?;)
    DASHA
    DASHA --- ---
    Tak hlasim,ze Zirafici krabici jsme si ted s kamoskou prezpivaly a ja teprv ted zjistila,jak to teda je! =DDD
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    ja sem si dycky myslel, ze kdyz jedou titulky na konci filmu tak se zase vraci antenou zpet :)
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    že žije na světě víc hodnejch a spravedlivejch lidí než těch zlejch...
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ELLIE: To byl asi častý důvod mých polemik o tom, čím to rozbít. Kladívka prostě záhadně mizí .)
    MISERY
    MISERY --- ---
    INUSHKA: Mě taky :)

Ještě jsem si vzpomněla:

- sloveso JECHAT - Kam příjdou tam "ješou". (Šmoulové)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    MISERY: Statistika nudaje. Strašně mi vrtalo hlavou, co to je ten nudaj
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    MOC_ART: U nas na sidlisti byla takova "prolejzacka" nebo spis schody do pyramidy a kazdej schod byl polity asfaltem, a ten ve vedru vypadal jako cokolada. Byl to taovej obrovskej dort s polevou :) do ktery se za velkych veder borily, za velke nevole maminek, boty :D
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SIKY: To je přece ta píseň o selektivně plešatém potomkovi - Ach synku, synku, doma lysý ...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak to bych tu měla takovou svou i relativně dospělou záležitost :D
    "A ty jsi krásná jako réva po mšicích" - Nohavica.
    Nějak mi bylo celou dobu jasné, že jako existuje ledové víno, které získává své kvality po přejítí mrazem, zřejmě i napadení mšicemi, když to ta réva přežije, má své speciální efekty, to ti vinaři mají vychytané. Děvče ze západních Čech, copak vím, kde jsou nějaké Boršice?
    SIKY
    SIKY --- ---
    MISERY: Žirafičí krabice (Mach a Šebestová) a vlastnost domalost - Ach synku, synku, domalý jsi.
    Btw. nemáte někdo link na ten článek od Baldýnskýho, kde to všechno tak pěkně shrnul, včetně: To je ta písnička, pro tebe, Zautobusáku?
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MISERY: Zajíček Sven Jansen sedí sám!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MISERY: slepá jak patrona, no ;)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ještě další:

- Čpí tam podkoní a voní tymián. (Zelené pláně)
    - Už Měkoně vyvádějí. (Už mně koně vyvádějí)
    MISERY
    MISERY --- ---
    MOIRAIN: Bod 3? :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MISERY: a co tetřev honzlovec?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam