• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MISERY
    MISERY --- ---
    MARGARITKA: Protože je to beruška aka Slunéčko sedmitečné.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    KAROLINA182: jakto, ze Slunicko neni opravdicka zhava koule?? To mne teda jeste nikdo nevysvetlil... :-x
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ..že celý náš svět je digihra a hraje nás nějaký obr (něco jako když vlk chytal vajíčka od slepic do košíčku). Film Truman Show mě pak utvrdil v tom, že to úplně originální myšlenka nebyla :-)
    MISERY
    MISERY --- ---
    ZELINKA: Ahá! Jsem nevěděla vůbec :-)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    MISERY: nééé znamená to váha zboží bez obalu - dřív se to dělalo i tak, že vzali kus hnusnýho, tlustýho papíru (nebo kelímku) kam dali zboží a zvážili komplet, takže jsi zaplatila i ten papír v hodnotě třeba šunkového salámu....
    MISERY
    MISERY --- ---
    ZELINKA: A není? :-O
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    když jsem byla malá, tak jsem si myslela, že když je v krámě napsáno "vážíme v čisté váze", tak je ta váha umytá (a bylo mi divné, proč nemají čistou váhu všude!).....
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    KAROLINA182: to vice tam znamena zastupce - takze podprezident nebo zaprezident spravne prelozeno :))) Taky mi to kdysi vrtalo...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    V takové diskuzi člověk zjistí, v jakém omylu žije a jak spoustu věcí pořád ještě neví. Až budu mít někdy, dítě a bude mít ptací období, tak s ním raději vůbec nebudu chodit na veřejnost.
    Proč je víceprezident méně než prezident nechápu dodnes. A že to sluníčko, co popojde maličko vlastně není opravdická žhavá koule mi museli spolubydlící vysvětlovat včera. A když jsou všude v pohádkách holubice bílé, ale holubi šedí, tak jak to teda vlastně je? (ehm 25 let, vysoká škola... :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MISERY: V Kytici je určitě "na topole". :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Ono je to jeste trochu slozitejsi - v originale sedel vodnik na topole (strome). V Kytici od Suchyho a spol (divadlo Semafor) si z toho delaji legraci v ramci slovni hricky, kdy dle textu vodnik na zacatku pisne sedi na topole (stromu), ale o neco dale uz vesele rozvadeji "A na to pole podle skal, zeleny muzik zatleskal. A na to pole zeleny, podle zatleskal" z cehoz se to mohlo prenest do lidoveho podani... ono spoust veci ze Semaforu (a pozdeji z Cimmermanu) zlidovela natolik, ze mnozi netusi, odkud jejich oblibena spojeni pochazeji
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MISERY: Proč by tleskal na pole? Vždyť je tam i "Na topole pod jezerem seděl vodník podvečerem" :o)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ale na topole se přeci sedět nedá. Zatleskal na to pole. Nebo ne?
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    MISERY: proste tam na tom vysokym strome sedel vodnik :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Aha, teď mne ale kolegyně uvedla v zamyšlení... je tam "na topole" nebo "na to pole"? Já měla za to, že je tam "na to pole". Na wiki píšou "na topole", ale... budu se muset podívat do knížky :-) Nemám jí teď při ruce, máte jí někdo? (Kytici)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Dneska jsem narazila na:"A na topole podle skal, zelený mužík zatleskal." :)))))
    NETTLE
    NETTLE --- ---
    Pobavil mě kolega vegetarian, který ve svých 30 letech zjistil, že bůček opravdu není z krávy, přes to, že kráva dělá bů...:)
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    Ja jsem si jako mala myslela, ze kocka a pes jsou par a ze mama a tata jsou jmena mych rodicu.. to byl pro me docela sok, kdyz jsem v prvni tride mela rict jejich jmena.. :-) U pisnicek jsem zila v domneni, ze kocka leze dirou bez oknem.. a proto kdyz nebude prset, tak tim oknem nenaprsi a nezmoknem :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    A "škoda je tě, má panenko, nastokrát"...?
    Začíná se z toho vynořovat slušný podobenství - modrookej myslivec číhá v lese na dívku, kterou už dlouho pozoruje a s kterou touží promluvit. Při dlouhém čekání usne a z neklidného spánku plného snů o holubičkách vylétávajících z, ehm, puklin ve skále ho probudí až kroky. Než se stihne zvednout ze svého mechového lože, spatří jeho modré oči hrůzný obraz - dívka přistoupí ke stromu, zvedne sukni, a hle - dívka není dívka, ale převlečenej chlap. Škoda je tě, má panenko, nastokrát!
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    XMARGE: To jeste taky docela jde..ale co to nahle 'prozreni', ze holubicka byla ptak? .D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam