• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    KAERI
    KAERI --- ---
    LILY: Takovej něco jako medvěd. Jeho profilová vlastnost je, že se neukazuje (alespoň v brněnské zoo ho nikdy nikdo nespatřil, protože se furt někde zašívá).
    LILY
    LILY --- ---
    RANDOM_NIGHT: já jsem to ještě stále nezjišťovala, co to ten rosomák je. Ale představuju si ho celý život jako nějakého savce, vzezřením trochu jako vydra nebo tak něco.
    PRSKAFKA
    PRSKAFKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: tak z tohohle omylu mě vyvedl teprve po mé třicítce tento tvůj příspěvek. Ve škole jsem rosomáky asi zaspala nebo nevím, každopádně vygooglovala jsem si ho poprvé právě teď a nestačím se divit, doteď jsem ho opravdu měla za ptáka :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Písničky obecně dělají zmatek v ornitologii, viz ti tetřevi, že. Já jsem si samozřejmě jako malá dlouhou dobu myslela, že rosomák je pták.
    NABIS
    NABIS --- ---
    Verila jsem, ze kdyz nekdo skoci placak ze ctyr metru do vody, tak se mu rozpare bricho nebo zada, tak jsem si to vzdycky predstavala-fuj
    LILY
    LILY --- ---
    JOPS: já taky
    JOPS
    JOPS --- ---
    RANDOM_NIGHT: no je :) a ja jako malej myslel, ze vicemiss je vic nez miss :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    JOPS: No, to taky je.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ze vicemiss je min nez miss :-D
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    nebylo mi dlouho jasný, když jsou ty "RANÉ BRAMBORY", které jsou pak ty odpolední.
    NABIS
    NABIS --- ---
    ...za se deti rodi pusou....
    KAERI
    KAERI --- ---
    Když pes skákal přes oves, měla jsem za to, že přeskakuje pár klásků. Ovšem když skákal přes zelenou louku, předpokládala jsem, že ji přeskočí celou.
    LILY
    LILY --- ---
    Já si dodnes nejsem jistá, jakou barvu vlasů má plavovláska. V dětství mi to splývalo se slovem tmavovláska, teď vždycky po delším přemýšlení vyhodnotím, že to asi budou světlé vlasy, ale ruku do ohně bych za to nedala. :D
    JUGI
    JUGI --- ---
    ..včetně je bez (asi do deseti let věku). Bylo mi divný proč v reklamách píšou k těm produktům tolik věcí co tam nejsou. Asi proto aby si to člověk koupil jinde.. Od tý doby pokaždý když vidim včetně se musím sám sobě zasmát..
    GAF
    GAF --- ---
    ...dospělí jsou takoví podivní vzdálení tvorové, kteří toho hrozně moc ví a jsou vlastně takoví božští (bylo to kolem nich skoro až hmatatelně cítit / vidět jako aureola), a že je tedy nadmíru divné, proč někteří z nich jsou takoví... magoři. Tehdá bych nepoužil slovo magoři, ale taky jsem ho nevěděl.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    RUSALKA: áhááá!!! (myslel jsem si to dosud a marně dumal nad tím, jaký kotrmelec ten význam učinil)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    TAPINA: Tak pokud uz v letu zavadil treba o kraj stolu a prasknul ... nebo pokud se ti zlomil v ruce a proto upadl ... moznosti je :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Myslela jsem si, že když se upustí talíř, tak se rozbije v okamžiku upuštění, ještě dřív, než dopadne na zem. Protože se mi kdysi povedlo nějak se o upuštěný talíř za letu pořezat a dodneška mi není jasné, jak se to stalo.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Dost dlouho jsem si jako dítě myslela, že dospělí nemají kamarády. Nebo aspoň ti, kteří jsou ženatí/vdané a mají děti.
    LILY
    LILY --- ---
    WOAM: tak tohle jsem ještě nikdy s nikým neprobírala, ani jako dítě. My jsme ve školce spíš probírali, proč TO mají kluci "venku" a holky "vevnitř v pouzdře" :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam