• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Kdyz jsme se se segrou ptaly proc schovavame skorapky od vajec a pak je rozdrcene vozime tete na venkov, tak nam mama rekla, ze s nima krmi slepice, a kdyz jsme se ptaly proc se krmi skorapkama slepice (poradne nevim dodnes), tak prej proto, aby se naucily letat. Takze jsme pak samozrejme tajne chodily na ty skorapky a ujidaly je ;-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MISERY: To byla celkem rozšířená urban legend, které zřejmě ta tehdejší generace zcela věřila. Ještě něco s pitím vestoje bylo, to si už nepamatuju, ale mělo to mít nějaké zdravotní následky.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Nevim, jestli jsem to tu už neříkala, ale mne máma zase krmila tim, že když budu jíst vestoje, tak budu mít tlustý nohy. Do dneška nesnášim bufety na stojáka, když si k jídlu nesednu, tak se prostě nenajim :D
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    MISERY: asi nejlepší je hned první koment v diskuzi: My parents told me exercising, eating right, and studying hard would get me a good job, a great wife, and a comfortable life.
    MISERY
    MISERY --- ---
    INUSHKA: Hahaha, takže chemtrails existujou - spolu s kondenzační stopou je dělaj bílý pastelky!!! :D
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    MISERY: My jsme jednou (ve spolupráci s tátou) mladší sestře nakecali, že letadla za sebou nechávají bílou čáru, protože jako palivo používají bílé pastelky. A ty že se blbě shání, takže když na letiště přinese balíček bílých pastelek, dostane slevu na letenku.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tohle je vtipné :-)
    17 of the Funniest Lies Parents Told Their Kids - 9GAG
    http://9gag.com/gag/a9LLE80
    MISERY
    MISERY --- ---
    GILHAD: Já věřila tomu, že se do něj nesmí šťourat, aby se nezanítil. A doteď jsem na něj háklivá a nikdo mi do něj nesmí sahat. Když si ho meju, tak velice opatrně :D
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ja ne, ale sestra verila, ze kdyz si nebude mit dukladne pupik, tak se ji zaniti - coz si predstavovala jako ze bude plny takovych tech nitenych zmolku, co se daji najit po kapsach, podsivkach, zalozkach a tak
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    MISERY: ... a to jsem si tím nedávno vyplachoval oko. Pamatuju si ten "aha" moment, když mi jako malýmu došlo, že březová voda (kterou děda používal na vlasy) je vlastně voda z břízy. K borový vodě jsem si přiřadil k borovici tak nějak automaticky a nikdy by mě nenapadlo, že by to třeba mohlo být jinak.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    MISERY: ehm, tak dik :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Že borová voda je voda z borových lesů. Docela dlouho jsem si to myslela. Vlastně až do teď :-D Nebo jsem nad tím spíš už nepřemýšlela a dneska jsem přemýšlela, že to asi z borovic nebude. Ehm.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Že v Alence Za zrcadlem je Bílá královna a Černá královna. A nejen v dětství, věřila jsem tomu ještě dnes, kdy mi to vyvrátil můj drahý tím, že mi ukázal originál. Co do háje Carrol hulil, že dal na šachovnici bílou a červenou královnu?!
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Ja se bala cernejch aut, co kradou deti. Az jsem jednou hystericky rvala na pul mesta, drzela se hromosvodu a domu me odvedla cizi pani. Druha trida. :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VYHULENY_UFO: to s těma drogama vždycky pobaví:)) A pozor, člověk by čekal že v dnešní doběuž to neni aktuální, ale nedávno mi teta zcela vážně říkalaže se u nich u základky NAŠLA STŘÍKAČKA:)))
    MISERY
    MISERY --- ---
    To jako fakt nedávaj čokolády a bonbóny s drogama??? A proč ty bonbóny dávaj?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TAMARA_TVIDOVA: a nekteri tem drogam veri dodneska.... :P

a pak jeste onanujici uchylaci na piskovistich...

TAMARA_TVIDOVA
    TAMARA_TVIDOVA --- ---
    Já jsem jako malá věřila, že po venku chodí lidi, kteří dávají malým dětem bonbóny či čokolády napíchané drogami, čímž z nich udělají závisláky a začnou na nich vydělávat. Ty děti jsem si představovala tak šesti až osmileté.

Já jsem vůbec věřila v milion hloupostí.
    Myslela jsem, že když je Kája Karolína, Verča Veronika, tak já, jako Eva, jsem spisovně Evelína (za což jsem pak dostala v první třídě vynadáno, že nevím, jak se jmenuji).

Hrozně jsem se těšila na to, že až budu starší, začnu tloustnout a budu držet dietu. Myslela jsem, že to je super zábava pro velké holky, záviděla jsem jim, že si kupují celozrnné rohlíky a nízkotučné jogurty.

Dívala jsem se před vánoci, jak useknutá kapří hlava otevírá pusu a myslela si, že říká nějaká poslední moudrá slova v kapří řeči. Dost mě zklamalo taťkovo vysvětlení, že to jsou akorát posmrtné nervy.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    IVANEM: me zas vrtalo hlavou proc maj prodejci brambor u silnice casto napsano na ceduli BRAMBORY VYSOČINA. to ze prodavaj brambory mi bylo jasny ale nemohl jsem pochopit proc prodavaj i salám :D docvaklo mi to az nedavno :)))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ELLIE: Ja jezdila v sacku do lesa taky, nepredstavuj si hned oblekovy sako, ja treba mela tmavemodry manzestrovy, desnej hit to byl, holky mi ho zavidely ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam