• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    WOAM
    WOAM --- ---
    Poměrně dlouho jsem si na ZŠ myslela, že kroužkový blok je kroužkový proto, že v něm nejsou linky nebo čtverečky, ale kroužky. Lámala jsem si pak hlavu nad tím, co se asi do takových kroužků píše a kdy se to asi budu učit, abych si ten kroužkový blok mohla koupit, protože jsem se na psaní do malinkých kroužků hrozně těšila.
    BIDA
    BIDA --- ---
    že průvan je něco jako velký orel a pokaždé zabouchne okno, když letí okolo (cca 4 roky věku)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Že "Stromboli" je nějaká hrozně sprostá italská nadávka.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Máma mi říkala, že když vypiju moc rychle mlíko, udělá se mi v břiše tvaroh.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Že bolševici jsou z vesnice jménem Bolševice. (byly mi 4 roky a pak mi to tata vysvětlil)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Vzpomínám si, jak jednou pozdě večer dorazila máma s tím, že čekala hrozně dlouho na Valdeku na autobus a že nějak nejel či co. Představovala jsem si, jak čeká po tmě hluboko v brdských lesích u zříceníny hradu Valdek. Nicméně Valdek se jmenuje i lokalita v nedalekém městě Hořovice, což jsem tehdá samozřejmě netušila. :-)
    NABIS
    NABIS --- ---
    ZABITULKA: Tak tohle jsem presne zkousela i ja, tedy 3 tydny jsem nevydrzela, ale urcite jeden den jsem ho mela v polstarku a zahrivala fenem ;)
    MISERY
    MISERY --- ---
    SALVATOR: Přesně tak :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MISERY: A funguje to dodnes a slouží ti to k dobru :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    TAPINA: Tak já chápu, proč mi to máma říkala, chtěla, abych nelítala po bytě, když chtěla, abych se v klidu najedla :-)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: berou si z nich vapnik a jine ziviny. teda alespon takhle jsem "nakoupila" ja u nasich - slepice ma babicka. ale uplne jsi mi pripomnela, ze jsem se asi v 2. tride dozvedela, ze z vajicka se vyklube kure, kdyz na nem slepice dlouho sedi a zahriva ho. ucinila jsem tedy pokus a jedno vejce jsem si ukradla pro sebe a schovavala ho pod perinama v pokojicku a 3 tydny se strasne tesila na to, ze budu mit doma male kuratko. bohuzel k memu nezmernemu zklamani, zadne se nekonalo.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Kdyz jsme se se segrou ptaly proc schovavame skorapky od vajec a pak je rozdrcene vozime tete na venkov, tak nam mama rekla, ze s nima krmi slepice, a kdyz jsme se ptaly proc se krmi skorapkama slepice (poradne nevim dodnes), tak prej proto, aby se naucily letat. Takze jsme pak samozrejme tajne chodily na ty skorapky a ujidaly je ;-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MISERY: To byla celkem rozšířená urban legend, které zřejmě ta tehdejší generace zcela věřila. Ještě něco s pitím vestoje bylo, to si už nepamatuju, ale mělo to mít nějaké zdravotní následky.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Nevim, jestli jsem to tu už neříkala, ale mne máma zase krmila tim, že když budu jíst vestoje, tak budu mít tlustý nohy. Do dneška nesnášim bufety na stojáka, když si k jídlu nesednu, tak se prostě nenajim :D
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    MISERY: asi nejlepší je hned první koment v diskuzi: My parents told me exercising, eating right, and studying hard would get me a good job, a great wife, and a comfortable life.
    MISERY
    MISERY --- ---
    INUSHKA: Hahaha, takže chemtrails existujou - spolu s kondenzační stopou je dělaj bílý pastelky!!! :D
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    MISERY: My jsme jednou (ve spolupráci s tátou) mladší sestře nakecali, že letadla za sebou nechávají bílou čáru, protože jako palivo používají bílé pastelky. A ty že se blbě shání, takže když na letiště přinese balíček bílých pastelek, dostane slevu na letenku.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tohle je vtipné :-)
    17 of the Funniest Lies Parents Told Their Kids - 9GAG
    http://9gag.com/gag/a9LLE80
    MISERY
    MISERY --- ---
    GILHAD: Já věřila tomu, že se do něj nesmí šťourat, aby se nezanítil. A doteď jsem na něj háklivá a nikdo mi do něj nesmí sahat. Když si ho meju, tak velice opatrně :D
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ja ne, ale sestra verila, ze kdyz si nebude mit dukladne pupik, tak se ji zaniti - coz si predstavovala jako ze bude plny takovych tech nitenych zmolku, co se daji najit po kapsach, podsivkach, zalozkach a tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam