• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OASHIQA - Quality Analysts / Assurance - kvalita SW - testování, testeři - Každý ví, kdo je programátor, ale kdo zná QA? :'(
    MUXX
    MUXX --- ---
    "Awesome 'Quality Assurance Engineer because Badass Isn't an Official Job Title' Tshirt, Accessories and Gifts" T-Shirts & Hoodies by Albany Retro | Redbubble
    http://www.redbubble.com/...r-because-badass-isnt-an-official-job-title-tshirt-accessories-and-gifts
    KORAL
    KORAL --- ---
    Chci se zeptat, zdali nevite jakou verzi Visual studia použít, pokud chci nahrávat testy a poté je spouštět.
    Vím, že ideální by byla Ultimate edice, ale ta je neskutečně drahá. A nikde není zmíněno, zdali tohle třeba umí ta nová Comunity, případně, co je v ní obsaženo.

Našel jsem jen tohle: https://www.visualstudio.com/en-us/products/compare-visual-studio-products-vs.aspx
    A tam to vypadá, že to právě umí, jen ta Ultimate :(

Díky
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SIRLOON: No ze cumej, ale vubec nevnimaj co jim kdo rika :D

MUXX: Diky moc za info, ja myslim, ze za zpetnou vazbu bude ve finale taky rad :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: vyklepani byli oba. každopádně za odvahu maji u mě plus. já bych zpětnou vazbu chtěl vědět, děláme to přece pro sebe. jeřáby byly imho nevyužity možnosti. freeradio bylo dost těžký pochopit o co jde, protože borec furt motal dohromady co je hotovy a co naplánováno. nestihali jsme pobrat co je v jakym stavu. bohužel jsem nemohl zůstat a doptat se víc. snad příště.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: co je presne ta cumenda? :) sem myslel ze to tam je jen kvuli tomu
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MUXX: Tak to odpovida tomu co jsem slysel. Od nas tam byl kolega delat przentaci jak se testuje u nas a byl z toho vyklepanej (ani se mu nedivim :D) a ted radeji ani nechce vedet zpetnou vazbu :D
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: vcera? hodne slaby.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ahoj, byl nekdo na ProTestu? Bylo to k necemu? Zatim mam jen informace, ze se tam tak 1/3 lidi zajimala o tema a 2/3 tam byli spis na cumendu :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Neni to nejaka z tech Valentovejch firem ktery maji privest regulerni hrace pocitacovych her k hazardu ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jestli je to solidni nabidka tak ji dej sem, proc do posty ?
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    Ahoj,
    neměl byste někdo zájem o pozici:
    QA leader - startup v Praze pro http://www.cashplay.co ?
    Více v poště
    MUXX
    MUXX --- ---
    mam windows pocitace a potrebuju na nich vzdalene poustet instalaci s pomoci https://uiautomation.codeplex.com/ (otestovat gui instalatoru, powershell+winforms)
    Problem je, ze pokud je pocitac zamcenej, tak to nefunguje (neni zadna session, neni kde zobrazit GUI)

Neresili jste neco podobnyho?
    Premyslim nad tim, ze bych
    a. nastavil autologin na vsechny pocitace kde to muze bezet. Tohle mi ale neresi kdyz to chci poustet pod ruznyma uctama. Navic to musim nastavit na desitkach kompu a ty pak otocit.
    b. nejaky jiny zpusob jak vzdalene ty pocitace odemknout/prihlasit/vytvorit session s GUI?
    NENRIL
    NENRIL --- ---
    Ahoj Omlouvám se za spam. Pokud to budete považovat za spam.

Zdravím všechny.
    Pro našeho klienta v Plzni obsazuji pozici SQA. Podmínkou je elementární znalost embedded systémů, C a C++ a samozřejmě ochota pracovat v softwarové kvalitě.
    Znalost V-diagramových postupů v kvalitě je bombónek navíc (a je mi jasný, že už to nemůže znít víc oldschool).
    Můj klient nabízí zajímavou práci v multi-oborovém prostředí, nejedná se tedy o žádný Software House. Na finálním produktu se podílí kapacity z celého inženýrského spektra a dá se na něj sáhnout.
    Ideální kandidát může být i čerství plzeňský absolvent, co neví co s volným časem Emotikona smile
    V případě vašeho zájmu piště na následující kontakt. Nebo dejte vědět kamarádům z Plzně.

V případě vašeho zájmu mi piště do zpráv.
    MUXX
    MUXX --- ---
    SIRLOON: jj, prave se resilo proc a jak se tyhle veci stavaji. spoustu projektaku nechape co to je testovani a k cemu je to dobry.

jinak snazime se rozjet pro-test i v brne - http://lanyrd.com/2015/protest-morava-may/ - dve maly prednasky a vymena zkusenosti v hospode. z posledni hospody si pamatuju zajimave tema - "testcase management/planing v jire" :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MUXX: co zajimavyho ses dozvedel? :) jak to vidi projektak, kdyz ti zapomene oznamit, ze posilate appku a dozvis se to az v den releasu? :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: panelová diskuze se celkem povedla. byli tam lidi co dělají projektové řízení a mají zkušenosti s QA. spoustu názorů a protinázorů, a dozvěděl jsem se jak to vidí projektak. v hospodě jsem byl jenom chvíli, ale jak znám hospody co bývají po běžným protestu tak určité dobrý.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MUXX: Povidej vypravej :) WS nudnej a v hospode se zacala probirat prakticka temata? :) Nebo ste se ozrali a nikdo si nic nepamatuje :D
    MUXX
    MUXX --- ---
    Pouceni pro priste - vykaslat se na workshop a prijit az na panelovou diskuzi a do hospody.
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: minule jsem nebyl. zatím žádný zázrak ale můžete dojít večer na pivo.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam