DOP: ja jsem diamond hodne chtela... velice se mi libi design i to, co umi.. ale ten telefon stoji min 10 000 (s nejakym tarifem; zadny kamarady v prodeji nemam, do bazaru nejdu) a za tu cenu mi prijde, ze ho lidi dost kritizuji, ze je udesne pomalej..
nakonec jsem vzala iphone, i kdyz mam ipod, pze za cenu 300 kc je naprosto bezkonkurencni (smlouva na tri roky me netrapi, to vyuziju)
mms se daji v pohode obejit poslanim na mejl, takze tenhle muj pozadavek je v podstate vyreseny
fotak je super - 2m jsou ok, na starym tel jsem mela 0.3 mega na fotaku mam 5, takze to je idealni zlaty stred pro telefon
videa jsem nikdy nemela a asi by se mi libilo, kdyby to iphone umel, ale da se bez toho zit (hackovat to nebudu)
co dal.. sms a t9 - to se doufam vyresi novym fw, ale uz jsem si na to i tak zvykla
navigace - mne uplne vyhovuje to, co to umi ted - umi to najit, kde jsem, kde je dobry jidlo, kde co je apod.. auto nemam, tze nejakou hlasovou navigaci fakt nepotrebuju...
nejaky minoritni veci - obcas to spadne, s tim novym fw je to kapet pomalejsi - ale to jsou veci, ktery mi nevadi, resp. verim, ze se opravi s novym fw..
jediny, co na iphone zatim opravdu nedocenuju, je katastroficka baterka
ja jsem zvykla, ze mi mobil vydrzi i tyden
doufam, ze az se vratim do civilizace, tak vydrzi aspon tri dny, pze ted jsem na miste, kde je velice slaby signal, takze doufam ,ze se vycerpava kvuli tomu, ze lovi signal - vydrzi mi jen jeden den... (usage rekneme 3 hodky)
uvidime, to budu vedet az v rijnu
prozatim je to pro me slusna hracicka, ktera semi velice libi a zatim bych nemenila