• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIRRORiPhone i iPad vs. world: FLAME vitan pouze zde!
    PETINY
    PETINY --- ---
    LINFE: jo, řeší se to všude, ale nějakej jednoznačnej závěr jsem nikde nenašel, proto se ptám. Konkrétně o záruce a funkčnosti 3G koupenýho v USA a přivezenýho sem nikde nic nenašel. Jestli to víš, nebo s tím máš osobně nějakou zkušenost, tak poraď ;)
    LINFE
    LINFE --- ---
    PETINY: jestli si to nikde nenasel tak si asi uplne mimo resi se to vsude.........
    PETINY
    PETINY --- ---
    Zdravím všechny, je tu docela flamewar, takže pročítání moc nepřipadá v úvahu a filtr mlčí:)
    Sem v následující situaci: přítulka je v usa a chce tam pořídit 3G jak pro sebe tak pro mě. Problém je, že nenáme nikoho z okolí, kdo by si ho nechal z USA přivézt a tak by mě zajímalo, jak je to s nákupem iPhonu v USA (pokud to dobře chápu, nejlepší je ho nakoupit v Apple store, kde potřebuju vlastně jen americkou kreditku). Co už sem ale na netu nikde nenašel je to, jak je to s funkčností 3G koupenýho v améru tady u nás v česku, tj. jestli z něj jde volat a psát zprávy. To že nejde vypnout T9 mě nějak moc nesere :)
    Záruka koupenýho iPhonu 3G v USA platí i na území čr? resp. když se mi tu vysere, můžu ho tu v nějaký oficiální pobočce iphonu reklamovat?
    KULA
    KULA --- ---
    KOUDY: mno neni spatna>-], kazdopadne ja jsem zvykli na prosvicenou G15cku. Pan je hi-tech hracicka?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KULA: : jj..to dokazuji tve prispevky naprosto dokonale;)...co rikas na obrazek raphaela s dinovo edge za vylohou? :)
    KULA
    KULA --- ---
    KOUDY: no jsem uplne v haji z tebe....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    btw...v tom hitech klubu se moc iphone neresi..proc asi ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KULA: Presne...kecam..sem lhar..prvni iphone sem mel dovezenej a odbloklej z usa..po par tydnech sel kolegovi..strasne ti zavidim..vam vsem..ze mate iphone...raphaela nemam..chodim se na nej divat do vylohy...sem chudy student..tenhle obrazek to tvoje tvrzeni sice trosku vyvraci
    [ KOUDY @ Hi Tech - Low Life - aneb proc mam mobil za 20tisic doma Hi-Fi pres 100 tisic a vesmes nemam co jist :) ]
    ale jinak ses hele uplne naprosto netrefil..;)...A uz sem tu rikal ze ne dve pismena naraz..ale ze prehmat...Do iphonu si narozdil od WM veci nemuzes nainstalovat jinou sw klavesnici, treba s pismenama dale od sebe...nebo ano?...klidne me oprav..takoveho lhare, ktery se chodi divat na HTC do vylohy..;)
    KULA
    KULA --- ---
    KOUDY: Zkousel jsem napsat 2 pismena naraz....ty hele....vzdy kdyz jsem maskal D a chtel zmacknout jeste F tak se mi to zacalo prehazovat....vis jak preci ne? BA NEEEEE neviiiiis protoze jsi to nikdy nedrzel v ruce...A nehet?kazdy komu jsem pujcil iphone do toho sel nehtem a nic se nestalo...kazdemu jsem rekl...ne nehtem, tady je to vsechno pripravene na palec....

    Ja zacinam trochu pochybovat ze mas i toho raphaela protoze podle me kecas jak kdyz tiskne a na HTC se chodis koukat do vylohy a mimo to mas mindrak ze ostatni maji iPhone a ty musis byt mermomoci jinej
    CATT
    CATT --- ---
    BLUE4: nápodobně. zatím podle mě pouze nepřišli na způsob, jak to udělat co nejelegantněji
    BLUE4
    BLUE4 --- ---
    CATT: imho je pouze otazkou casu, nez tam ten clipboard zaimplementujou, jen majitele iP musej dostatecne remcat ;]
    CATT
    CATT --- ---
    KOUDY: Rozlišuj podstatné a nepodstatné. Ctrl+C a V je podstatné a je blbé, že to iPhone nemá.
    Mass storage je pro někoho podstatná, pro mě ne. Hudbu tam dostanu, fotky taky. A dokumenty mám na internetu. Ale někomu by se to mohlo hodit, uznávám.
    BT by se taky hodilo.
    MMS je kravina. Služba, která vymizí. Kdyby byl v mobilech od začátku mail, nikdo by si na MMS nevzpomenul.

    Přesto mě iPhone omezuje méně než jiné telefony. Zatím jsem za nejlepší zařízení považoval N 6300 :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CUBICULA: hele logickejch a faktickejch vytek je tu cela rada...jen iphonaci na ne neslysej visco :))

    - reknu...nema mass storage...odpoved..ale da se to obejit nakym hackem..jenze moje odpoved...proc to neumi defaultne?...seru na hacky...
    - to samy mmsky...reknu..neumi mmsky..ktery 90% jinejch telefonu umi...zase odpoved od iphonaku...k cemu mmsky...ty sou pro trapky..posilame primo mailem neasi...jenze padesatinasobne vic lidi je spis u mobilu nez u mailu ze..
    o crtrc a v nemluvim...o bt taky ne...baterce..praskajicim krytu..navigaci..apod...Je toho plno nedokonalyho prece...tak si to priznejte...:))...Odpoved ze si tam muzu neco doinstalovat apod me nezajima...ja si nehodlam kupovat veci z appstoru...proc?..WM maj editaci dokumentu officu zadarmo...tak kde je problem?
    proc novej fw iphone zpomaluje..misto aby naky chyby opravoval?...proc se 3G seka a restartuje vic nez wm zarizeni? (nerikejte mi, ze vam se nikdy neseknul, to me nezajima..prectete si fora, kde na to lidi nadavaj)..

    atp atp....Ja nerikam ze iphone neni dobrej gadget...i tata si ho koupil jako dobrej internet browser a prehravac hudby...ale na praci ma porad blackberry..
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    vono to jako neni na celej zivot? to si muzu koupit jinej? ahaaaa tyjoooo

    ja vam nevim...proste sem jeste necet zadnou rozumnou, logickou a faktickou vytku

    co me sere je jen a pouze vydrz baterky, ale to neni vec iphonu, ale vubec tohodle oboru a tomu ja nerozumim ... mozna kus uranu do toho :)
    BLUE4
    BLUE4 --- ---
    KOUDY: mne vetsinou kdyz nekdo posle mmsku tak mi prijde smska, ze si ji mam vybrat na adrese mms.o2.com... diky, ale nechci predatlovavat dva storove generovany retezce alfanumerickejch znaku.. ono dost lidi ty mmsky v dnesni dobe nema aktivni... proc taky, ze ?

    jinak praskajici kryt je opravdu provar, to mas pravdu, ale ja mam hlinikovej.. ;]

    a baterku vymenit lze... ale rekni mi, kolik lidi meni baterku v mobilech... ? proste pouzivat a vetsinou kdyz ti zacne baterka dosluhovat, tak si koupis stejne jinej mobil...

    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    KOUDY: zatim neznam jediny takovy pripad v CR, takze mozna vadna serie.. at tak ci tak, u operatora se meni kus za kus..
    na baterku mas zaruku 2 roky, coz je luxus, ktery jen tak nekdo tady nepredvede.. a aspon mi ten telefon po tydnu neskripe..

    MMSky jsem nikdy nepouzival, nerozumim tomu, k cemu je nekomu na malem displeji fotka.. ti s vetsim displejem naopak pouzivaji email.. ale tak pokud to nekomu chybi, tak si zkratka telefon jailbreakne, pusti si WebApp ci treba se jeste nejake reseni objevi na AppStore..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CATT: jako, ze ma nekdo v dnesni dobe mobil, kterej neumi mms?
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    BLUE4: mne tam chybi flagging.. :(
    CATT
    CATT --- ---
    KOUDY: A někomu dojde MMS a on se jde k počítači podívat, jak vypadá :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam