WIRUZIK: na 2.2.1 jsem taky jeste neupdatoval, takže to možná zkusim. Jinak s tim safary se mi prave občas stane že už je stránka 100% načtená /nahoře už se pak netočí to kolečko, žeo\ a třea neni ani tak složitá a stejně padne. U velký stránky dokážu pochopit že to neutahá a padne, i když na druhej pokus se většinou chytne... Ale když už má stránku natáhlou, a já si třea jen čtu text a ono to padne tak mě to vždy namíchne ale co...
Jinak máš pravdu, už to jde... i přez ty čechy... Já to moc tea nevyužiju, ale tak šlo mi o princip, že to prostě pro nás nešlo...
COUNTZERO: no ono to trochu jeste souvisi s postem z 16:40:53 28.1.2009 od ktereho se podle me odvíjí další debata... kde bylo psáno toto: -"proč třea v takovym polsku nemusej mit kreditku na freečka a my češi jo? to nepochopim, dejte mi kliďo někdo osvitu, rád se nechám poučit. -Teď totiž z vysoka kašlu na to že to mužu obejít a regnout to v jinym státě, tohle mě jako podstivýho čecha s..." -což už je díky WIRUZIKovi neaktuální informace.