• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    ZORBEN: vyber z ty nabidky ten co se tio nelibi a zmackni dělejte, nebo shift+del? ctrl+del? neco takovyho
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    nerseil nekdo jak se zbavit nekterych zaznamu automatickyho vyplnovani? nechci vymazat vsechny (jak jinak bych pak mel vedet vsechny ty loginy?), ale nektery jsou zbytecny a rad bych se jich zbavil - staci se jednou prekliknout, napsat neco jinyho a hned si to google pamatuje naporad...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdybyste nekdo potreboval vratit do chromu scroll bar Arrows, tak zde:

    Chrome Web Store - Win7 Scrollbars
    https://chrome.google.com/webstore/detail/win7-scrollbars/cifcnoebhbpdndjendfkpehpfbglgfkc/related
    KEEE
    KEEE --- ---
    nedaří se mi vyfiltrovat - poslední týden pokaždé když otevřu záložky, tak se mi sekne Chrome. Nevíte co s tím? Nebo mám prostě moc záložek?
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    možná jdu s křížkem po funuse, ale hlásím, že vše fachčí :)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    FROGY: super!
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    GHOSTDOG32: DAMN! tak jestli to bylo vydany 14., tak to presne odpovida, proc se kamaradce zacal chovat tak dementne... nevykresli obsah panelu, dokud okno prohlizece neprepnu do jine velikosti. pritom v nouzovem rezimu windows chrome fungoval ok. trvalo mi hodne dlouho, nez me ve vysledku napadlo srovnat, co bezi v pozadi normalniho rezimu navic, co v nouzovem ne. prisel jsem na proces gpu a pak uz jen stacilo vygooglit, jak ho vypnout. od te doby chrome bezi jako drive!
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    problem je v chrome (na win8)

    zkusil jsem nainstalovat primo do pc www.nyx.cz/font/entypo.ttf a nic.. nevim, kodovani stranky, ani menu-nastaveni-rozsirene-webovy obsah-personalizovat pisma.. nic.. prenecham reseni asi schopnejsim :)
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    MIKROM: Aaaha. Cili chrom ted nepodporuje UTF-8. Napadlo me zmenit ho, ale na to jsem nemela dost odvahy :) tedy odkladam jabko a jdu menit obrazky :)))
    Diiiky dobra zarovko
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    JITTUE: Jo, dělá mi to už pěkně dlouho, řešil jsem to v auditku nyx skinů. Je to něco s fontem, protože ty palce atd nejsou obrázek, ale unicode znak. Třeba koš mi jde. Zkoušel jsem nějaký font s těmahle paznakama a bylo to lepší, nikoliv stoprocentní
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    GHOSTDOG32: myslíme stejně :) taky jsem si toho modráka všimla, jsem v naprosto totožné situaci, akorát, že já mám na google napojené komplet vše, nejen záložky. Tak zatnem zuby, chvíli budeme špačkovat a voni to ti kluci chromový daj snad brzo do kupy ;)
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    GHOSTDOG32: mě už to zlobilo minulý týden, ptala jsem se už povolaných v auditku, ale netušili [ JITTUE @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    v mozille funguje vše jak má, mě minule pomohl reinstal, ale dnes ani ten ne
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    GHOSTDOG32: asi jsi nějak neřešil co s tím, viď?
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    Cuz mate nekdo posledni tyden problem s chromem, ze vam u nyxu neukazuje ikony palcu atd vsechny, co jsou uplne vpravo?
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    neznáte někdo nějaké rozšíření, které dovede vyhodit streamované video do samostatného okna? Vím, že to umělo rozšíření chrome extension toolbox, ale na chrome storu už ho stáhli (nevim proč).
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    řešíte někdo pls problém s přesměrování na yahoo a s hláškou o dns server error? Mi to dělá zcela náhodně... Uź mě to začíná srát stejně jako škubání yt videa při načítání čehokoliv jinýho...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    GALENIUS: Ja sice IE nepouzivam, ale sprava bookmarks je v chrome zoufala .. mam kolem 3000 zaznamu v bookmar a proste musim na tu vetsi sadu pouzivat FireFox, ale ani to neni idealni.
    O tom Total Commander plug-inu slysim poprve, treba si prevedu bookmarks do IE a konecne ten SW k necemu bude :-) Povez mi o tom vic, pls.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zvlastni, mne to nefunguje..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZORBEN: jupí díky - v rozšířeních jsem zkoušela hledat, ale nějak jsem tohle nenašla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam