• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    Pro ty co nevědí o co jde: http://www.google.com/googlebooks/chrome/ nebo wiki
    Nějaká nastavení a fýčurky: http://www.google.com/support/chrome/bin/topic.py?topic=14659

    Sympatická stránka s doplňky http://www.mychromeaddons.com/
    rozbalit záhlaví
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ZORBEN: a co napsat rovnou autorovi pluginu?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    nevite nekde, jestli jde nejak udelat, abych mel jedno rozsireni spusteny dvakrat, pokazdy s jinym nastavenim? jedna se konkretne o download station - synology

    nastavena IP adresa mi nefunguje zaroven doma (interni 192.168...) a zaroven zvenku (verejna IP od ISP), takle musim porad prenastavovat...jedna se o dva notebooky, proto profil bych chtel pouzivat pokud mozno porad ten stejnej

    Pripadne mi prosim doporucte diskuzi kde bych se mel zeptat...
    diky
    FROGY
    FROGY --- ---
    The Great Suspender - Chrome Web Store
    https://chrome.google.com/...ore/detail/the-great-suspender/klbibkeccnjlkjkiokjodocebajanakg/reviews
    testuju a nejevi se to zatim zle...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Nedávno jsem se tu pídil, zda nejde v Chromu nastavit, aby se automaticky po spuštění nabídl panel ZA připnutými panely. A dnes jsem na to objevil plugin, takže kdyby se to někomu hodilo, tak zde: https://chrome.google.com/...e/detail/start-in-non-pinned-tab/ihdmghkoepdddbcdomljmbaajiccappf?hl=cs
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    PRAASHEK: možná je to jenom na os x, nevím, na win sem to od té doby nebyl. on je ale joke v tom, že to kliknutí s ctrl nefunguje (většinou), takže klasika je pravé tlačítko a potvrdit spuštění. předtím stačilo jenom kliknout na ten puzzle.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MICHALFRIDRICH: mně to nikde (ani doma ani v práci) nečiní... co dělám špatně dobře? :)
    RUM
    RUM --- ---
    MICHALFRIDRICH: dobrej joke :D takle to dopadá, když se nějakej chytrák snaží vylepšit něco, co fungovalo a to dobře. to přidávání záložek je fakt úchylný
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    PRAASHEK: tohle:

    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MICHALFRIDRICH: jaké spouštění flashe?
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    taky jakej idiot vymyslel to nový spouštění flashe. chápu, že snaha byla a asi i bohulibá, ale já sem z toho po třech dnech už pěkně nasráč.
    RUM
    RUM --- ---
    tyvoe jakej idiot vymyslel to nový přidávání záložek, to mi hlava nebere
    KULA
    KULA --- ---
    RATTKIN: nikde nic právě. Zobrazí se jen rotující kolečko loadu ale dál to nepokračuje. Když je animace nahrána na web, tak v poho, z localu zabírá jen IEčko. Což je omezující, protože dotyk v IEčku nedělá to samé co dotyk v chromu.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    KULA: v konzoli to nic nepíše?
    flash měl takhle podobně divoké zabezpečení, ale javascript nevím
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, produkuju animaci, která je tvořená javascriptem. Když zapínám v localu .html soubor v IEčku, animace se rozjede. Když to zapnu v Chromu z localu, objeví se mi akorát kolečko co načítá animaci ale u toho to zůstane. Jakmile animaci nahraju na web, běží jak v IEčku tak v Chromu. Vypadá to, že Chrome mi z localu nepozapíná všechny prvky javascriptu a pak to nebeží. Nemáte ideu, co v chromu povolit aby se to rozjelo? Dík...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ERED_MITHRIN: mám tam Google kalendář, pak online chat se zákazníky a Gmail. Tyhle tři věci chci, aby se mi vždycky automaticky načítaly.
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: aha, tak to jsem nevim :)

    a ciste ze zvedavosti... ty pripnute stranky tam mas proc?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RATTKIN: to dělám taky, ale podvědomě mě štve, že to musím dělat. :)

    ERED_MITHRIN: Nepomůže. Problém není, že by neuměl Chrome otevřít prázdnou stránku. Problém je, že ta prázdná stránka není po spuštění aktivní. Aktivní je vždycky první z připnutých záložek. A nepomůže ani si dát jako první z připnutých prázdnou stránku, protože ta se zase neumí při zavření Chromu resetovat a příště se ti otevře stránka, na které jsi byl při vypnutí Chromu. Prostě několik možností, ale ta nejrozumnější asi chybí, nebo nevim.
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: a kdyz si nastavis v settings - appearance - open a specific set of pages - "chrome://newtab/", tak zustanou zachovany pripnute stranky a otevre se nova zalozka?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: já dělám ctrl+t a začnu psát URL
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Prosím vás, jde v Chrome nastavit (podobně jako to má Mozilla), aby když v něm mám připnuté nějaké záložky webů, aby se mi při spuštění Chromu jako aktuální nastavila záložka s prázdnou stránkou namísto otevření připnuté záložky? Musím pak pokaždé zbytečně nejdřív kliknout na záložku prázdné stránky. Nedává mi to takto moc smysl. Nebo mi něco unniká. Díky.
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    ERED_MITHRIN: je to stolni pocitac, osobni, a sem jako spravce. Ale dnes se mi to povedlo nějak vyresit tak ze jsem nahodou stahoval recuvu a u jeji instalace byla moznost chrome prohlizece takze ted uz mam i ten crhome nainstalovany.
    díky za zájem, jeste se podivam na google forum jestli mi tam nekdo neco poradi abych vedel pro priste kde by mohl byt ten problem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam