• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DECODEKLUJAK - Univerzita Jana Amose Komenského

    Je to ústav... jako každý jiný... má svá plus i minus...


    Univerzita Jana Amose Komenského - všeobecné informace




    CHUDAK KOMENSKY, JESTLI TODLE VIDI, MUSI ROTOVAT V HROBE .(



    rozbalit záhlaví
    RCR
    RCR --- ---
    MODRAPUSINKA: Asi takhle: nemalo kantoru necte prace, ktery po studentech vyzadujou - takze se pak ztraci motivace delat veci poradne. Nektery nemaj vlastne zadny pozadavky na zapocet ci zkousku. Jo, je tam rada ucitelu, kteri jsou kvalitnimi prednasejicimi a mezi nimi jsou i taci, kteri maji pozadavky vetsi.
    Ve srovnani s CVUT, kde jsem byl predtim je to prochazka ruzovym sadem.
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    MYS_USATA: to mam.jsou bozi,nejen v tom,ze mi pujcili:)kazdopadne to bude prua jak na stredni-ucis se,nechod porad na ty konzerty,nesed porad toho internetu bla bla bla...
    RCR: nauci me se strasne flakat?tomu neozumim? ja si myslim spis,ze me nauci konece neco delat.doufam v to! jsem sest jet venku ze skoly a od ty doby jsem se nic neucila.myslim,ze vic se muj mozek flakat nemuze:o) a na tu skolu jdu proto,protoze jsem nenasla zadnou co by mi vyhovovala-bud bylo jen denni studium nebo byla mimo prahu a na karlovku bych fakt nedala prijimacky.bylo to raz na raz a tim padem nebyl nejak cas na pripravu ani a ja bohuzel nepatrim k lidem co vysvihnou prijimacky na vybornou jen takhle z fleku..
    JELLY
    JELLY --- ---
    *delala.)
    JELLY
    JELLY --- ---
    jedine co me odrazuje je ze je povinna nemcina, nechpu proc si nemuzu k angline zvolit francouzstinu kdyz sem ji delal nekolik let a chci v ni pokracovat:(...jinak mam zatim jen docela kladne reference..tak me zajimaj i ty vase:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    ahoj po dvou letech na czu se rozhoduju kam dal a laka me management cestovniho ruchu prave na ujak..mate nekdo nejake reference? pripadny dik.)..
    RCR
    RCR --- ---
    MYS_USATA: Kdyz uz jsem zacal, tak ji taky dodelavam, ale v dany okamzik vyhrala prave proto, ze jsem chtel neprestat studovat - nezastavit se - a byl rijen :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    RCR: Předpokládám, že na tuhle školu jdou lidé proto, že se nedostali na státní a vš prostě nechtějí vzdát. Taky bych sem šla než nestudovat vůbec. Když zvážím, že obor, na který chci, je téměř bez šancí na přijetí, mít prachy, jdu sem.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MODRAPUSINKA: Nevím, odhaduju. Každopádně máš zlaté rodiče :)
    RCR
    RCR --- ---
    MODRAPUSINKA: Cece ja ti nevim, pokud nemas dobrej duvod, proc nejsi na statni, tak nevim proc jsi na ujaku - ano ta skola ti nebrani se neco naucit, ale nauci te strasne se flakat. Na ujak se prijima i v rijnu :)
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    MYS_USATA: no,ja na ni mama pouze pujceno.sice od rodicu,ale musim makat a vracet. a jak vis,ze mam sponzora?:o))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MODRAPUSINKA: Proč máš nervy? Buď šťastná, že máš někoho, kdo školu zaplatí. Já mít sponzora, na školu se vysloveně těším!
    RCR
    RCR --- ---
    to je jedna z ikon ceskeho internetu - UTFG.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    RCR: ciwe a to je jako kdo bohajeho :o)))
    RCR
    RCR --- ---
    SIAN: A co teprve Mgr et Mgr, JuDr PhDr Henryk Lahola :)
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    tak jsem prijata na specialni pedagogiku-vychvatelstvi a uz ted z toho mam nervy. nemohl by mi nekdo pujcit nejaky material z prvniho rocniku?chtela bych si to uz procitat:o)) .o//
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SIAN: tak to musí bejt opravdu zaážitek :)))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SIAN: a kde pracuješ, smím-li se zeptat?
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SIAN: panebože!!! :))))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    imho Bc není vůbec nedodělek, ale chápu to, prostě sou to pozůstatky ještě snad z dob komunismu... aaaa, tak pán je doktor, a chatu máte? :))))

    připadat si méněcenný jen proto, že je někdo Mgr... to je ztráta času, koneckonců v zahraničí Bc považujou za dodělanou školu a prže sme v EU... rozhodně nehodlám zabíjet čas a utrácet těžce vydělaný peníze tím, že pak budu Mgr a hlupáci, so si před jméno píšou i Bc mi budou řikat paní magistro :)))

    ale jako chápu, že to ostatní mají jinak samozřejmě :)))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    zas na druhou stranu a na obranu vysokých škol musím říct, že v dnešní době to má váhu jen podle jména... :( ona ani ta Karlovka dávno není co bývala, pokud člověk nestuduje nějakej vyloženě konkrétní obor ... medicína, práva apod. Jsou to stejný předsudky, jakože, když seš "jen"Bc, tak vlastně VŠ nemáš, což je imho blbost a všude ve světě titul Bc stačí, jen u nás když nejsi Mgr nebo inža jako bys ani nebyl :o)))

    vysoká škola to je ... :) jen si člověk sám musí ujasnit, co si z ní chce odnést... pro svůj vlastní vnitřní pocit... chceš jenom titul? tady ho máš, ale je ti k niččemu, když po tobě bude chtít někdo něco z oboru... na druhou stranu... mám titul, učila sem se, něco sem si odnesla...

    ufff... to sem zase "chytrá" takhle při pondělku :o)))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SIAN: aspoň si z toho na rozdíl ode mě, něco odneseš...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam