• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DECODEKLUJAK - Univerzita Jana Amose Komenského

    Je to ústav... jako každý jiný... má svá plus i minus...


    Univerzita Jana Amose Komenského - všeobecné informace




    CHUDAK KOMENSKY, JESTLI TODLE VIDI, MUSI ROTOVAT V HROBE .(



    rozbalit záhlaví
    UMA
    UMA --- ---
    MIKEYLA: jdu uz v 7.30.) vsechno urcite neumim, ted taky delam politickou kom. MK me teprve ceka a zatim pro me nejhorsi teda PK...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    UMA: no vidíš, to se nejspíš potkáme:), já jdu od 12:30 a jak jsi na tom? Už to všechno umíš? Já ani náhodou:D, aktuálně se učím Komerční kom., ale řekla bych, že největší maso je MK:(
    RCR
    RCR --- ---
    MIKEYLA: Ale prdlajs. K cemu resit otazky, mas umet obor a bud ho umis a statnice das a nebo neumis a statnice mozna muzes oddrtit, mozna. Hon za otazka jsem nechapal u maturit a nechapu ho ani u statnic, prijde mi to jako cesta jak projit skolou a vyhnout se komplexnimu pochopeni toho, co uci.
    UMA
    UMA --- ---
    MIKEYLA: ja sem na tom stejne jako ty, 4.6. statnice, a jak tak koukam, uplne stejna komise.)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    RCR: díky za podporu, ale obávám se, že to tak jednoduchý nebude:(,hlavně když se dovíš otázky ke státnicím místo v lednu až v kooncem března:( a do toho řešíš zkoušky letního semestru..., takže zpracování otázek zudíž tomu celkem odpovídá..a už se něco, co ansollutně nedává smysl:(
    RCR
    RCR --- ---
    MIKEYLA: Vsechny velky zkousky jsou hlavne o nervech, takze neboj, zvedni hlavu...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    zdravím všechny, vím, že je to asi hloupá otázka, ale nenajde se tady někdo, kdo má za sebou aktuálně 3. ročník z oboru Sociální a masová komunikace a nachází se tedy va 4. ročníku? Za 13 dní dělám státnice (Bc.) a jsem z toho víc, než na prášky.., v komisi mám samozřejmě lahůdku v podobě prof. J. Svobody.., mám pocit, že se hlavně MK nemůžu naučit.., je toho MRAKY a šílím.chjo..., nemáte někdo zkušenosti s prof. Svoboda, Štroblová, Sojková v podobě komise u SZZ? bojím, bojím...
    RCR
    RCR --- ---
    MODRAPUSINKA: Asi takhle: nemalo kantoru necte prace, ktery po studentech vyzadujou - takze se pak ztraci motivace delat veci poradne. Nektery nemaj vlastne zadny pozadavky na zapocet ci zkousku. Jo, je tam rada ucitelu, kteri jsou kvalitnimi prednasejicimi a mezi nimi jsou i taci, kteri maji pozadavky vetsi.
    Ve srovnani s CVUT, kde jsem byl predtim je to prochazka ruzovym sadem.
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    MYS_USATA: to mam.jsou bozi,nejen v tom,ze mi pujcili:)kazdopadne to bude prua jak na stredni-ucis se,nechod porad na ty konzerty,nesed porad toho internetu bla bla bla...
    RCR: nauci me se strasne flakat?tomu neozumim? ja si myslim spis,ze me nauci konece neco delat.doufam v to! jsem sest jet venku ze skoly a od ty doby jsem se nic neucila.myslim,ze vic se muj mozek flakat nemuze:o) a na tu skolu jdu proto,protoze jsem nenasla zadnou co by mi vyhovovala-bud bylo jen denni studium nebo byla mimo prahu a na karlovku bych fakt nedala prijimacky.bylo to raz na raz a tim padem nebyl nejak cas na pripravu ani a ja bohuzel nepatrim k lidem co vysvihnou prijimacky na vybornou jen takhle z fleku..
    JELLY
    JELLY --- ---
    *delala.)
    JELLY
    JELLY --- ---
    jedine co me odrazuje je ze je povinna nemcina, nechpu proc si nemuzu k angline zvolit francouzstinu kdyz sem ji delal nekolik let a chci v ni pokracovat:(...jinak mam zatim jen docela kladne reference..tak me zajimaj i ty vase:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    ahoj po dvou letech na czu se rozhoduju kam dal a laka me management cestovniho ruchu prave na ujak..mate nekdo nejake reference? pripadny dik.)..
    RCR
    RCR --- ---
    MYS_USATA: Kdyz uz jsem zacal, tak ji taky dodelavam, ale v dany okamzik vyhrala prave proto, ze jsem chtel neprestat studovat - nezastavit se - a byl rijen :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    RCR: Předpokládám, že na tuhle školu jdou lidé proto, že se nedostali na státní a vš prostě nechtějí vzdát. Taky bych sem šla než nestudovat vůbec. Když zvážím, že obor, na který chci, je téměř bez šancí na přijetí, mít prachy, jdu sem.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MODRAPUSINKA: Nevím, odhaduju. Každopádně máš zlaté rodiče :)
    RCR
    RCR --- ---
    MODRAPUSINKA: Cece ja ti nevim, pokud nemas dobrej duvod, proc nejsi na statni, tak nevim proc jsi na ujaku - ano ta skola ti nebrani se neco naucit, ale nauci te strasne se flakat. Na ujak se prijima i v rijnu :)
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    MYS_USATA: no,ja na ni mama pouze pujceno.sice od rodicu,ale musim makat a vracet. a jak vis,ze mam sponzora?:o))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MODRAPUSINKA: Proč máš nervy? Buď šťastná, že máš někoho, kdo školu zaplatí. Já mít sponzora, na školu se vysloveně těším!
    RCR
    RCR --- ---
    to je jedna z ikon ceskeho internetu - UTFG.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    RCR: ciwe a to je jako kdo bohajeho :o)))
    RCR
    RCR --- ---
    SIAN: A co teprve Mgr et Mgr, JuDr PhDr Henryk Lahola :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam