• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DECODEKLUJAK - Univerzita Jana Amose Komenského
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    FERYLA: už to taky není co to bejvávalo, s těma skriptama... dostávali sme je v elektr formě snad jenom v prváku a ve třetím semestru... teď si to už musíme kupovat, ale dycky se našel nějake hodnej a milej člověk, co je měl naskenovaný...
    to se nedá říct, v jakejch měsících to je... ale tak nějak

    třeba já můžu nabídnout Zpravodajství a publicistiku a Sociální psychologii od Havlíka :)
    FERYLA
    FERYLA --- ---
    SHMAIDA: to máš pravdu, že za vše se tam platí:) Jenom 5 dní za semestr? Takže 2 dny v říjnu, 2 dny v listopadu a 1 den asi v prosinci co? A tu sobotu nebo neděli to určujou asi na studijíním co?

    já si tam brnknu...ale vypadá to dobře...sem slyšela že prej dálkaři maj všechny skripta a tak, což na denním není no...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    FERYLA: za všechno na UJAKu se platí :) ale kolik, to nevím, volej studijní.
    Výuka je 5 dní za semestr ... 2x víkend + so nebo ne. Když nedorazíš, nic se neděje, ale některý profesoři dávaj zápočty za účast na přednáškách. Důležitý je udělat zkoušky a odevzdat práce, jestli chodíš je tvůj boj :) ale z vlastní zkušenosti vím, že se to moc nevyplácí, nechodit... mně se to nevyplatilo tak, že musím opakovat :o)
    FERYLA
    FERYLA --- ---
    čau chci se zepat...chci přejít na dálkový...platí se za to? a je to teda 1x za 14 dní v sobotu celej den? A když nedorazíte je z toho třeba práce navíc, nebo to je jedno? nebo jak to funguje?
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    tyvole, to je fakt rada!
    PETTRUSE
    PETTRUSE --- ---
    skoda ze neumite cist,co? :)
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    SLOVA:Ach, děkuju. No už mi to jde, jsem konečně zapsaná, ale teď akorát nevim, jak je to s těmi předměty ... mám 0 v "předměty k zápisu" ... takže to mám chápat, že jsem nestihla se zaspat na ty volitelné?
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    jj,me uz to taky jde:o)juchuuu
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Kdy začíná studium? Já teda nemám půlku prachů, tak budu muset jít až příští rok. Nicméně se chystám příští týden na škole zastavit a zeptat, zda bych si nemohla studium zkrátit ještě o jeden semestr. V takovém případě bych začla teď.
    SLOVA
    SLOVA --- ---
    MAMBA_: ahoj, jdu do prvaku na dalkovy a vubec jsem nemela sebemensi problem s nicim-zaplatila jsem v nedeli prevodem z uctu na ucet, pricemz jsem uvedla email studijni referentky a pani vedouci plateb jako email, kam ma Sporka zaslat referencni email o zaplaceni. Vsechno probehlo v pohode a dneska mi to uz otevrelo zapis, protoze jsem splnila jejich pozadavky, tak jsem se tam zapsala... Takze je divny, jestli ti to trva tak dlouho-brnkni, oni vypadaj, ze docela info podavaji... a co jsem pochopila o zapisu, tak se muzes zapsat hned po tom, co mas vsechno splneny a nemusi to byt 1.zari, muze to byt pozdeji (ale tusim, ze to nejak do mesice od toho, co jim prijde prihlaska ke studiu) a pak do dvou tydnu po zapisu poslat fotky. Hodne stesti!
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    1.9. zapis stale nejde provedst,3 uplne zbytecny informace na nastence,.. zacinam trochu chytat nerva
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    MODRAPUSINKA: v patek jsem volala. Ale volala jsem na to poradenstvi, jak je v napovede v tom systemu.
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    MAMBA_: kdys tam volala? ja se tam nemuzu porad dovola.ani ve ctvrtek,ani v patek.o/ a ptala ses jich i kdy kam mame jit nebo co mame jeste udelat?:D ja uz se chci ucit jinak to nestihnu do zkouskovyho
    FERYLA
    FERYLA --- ---
    SHMAIDA: no jasný:) tak třeba se to bude hodit na zkoušky a informejšn:)...
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    jo dobry, tak ted jsem s ni mluvila, kdbych ji nezavolala, tak mi to asi neudela, rekla ze se mi to tam blbe zaevidovala. Uf. No a rikala, ze vsechno mi pak prijde postou, ty informace a tak.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    FERYLA: nojooo :) musí se to všechno probrat na všech informačních kanálech :)
    UMA
    UMA --- ---
    MAMBA_: v pohode.)
    no myslim, ze zapis nemusi nutne probehnout do 1.9. vzdycky byly jeste terminy do pulky zari nebo i pozdeji.
    ale jestli mas obavy, tak si tam zavolej, sou celkem vstricny. ja tam budu volat taky, musim tam poslat dve fotky na nakou tu studentskou kartu nebo co to je za novinku a chci zistit o co de a kdy si to mam vyzvednout a tak.)
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    UMA: ještě dotaz (jsem otravná, to je strašný), ten zapis má být provedený do 1.9? takže v podstatě když ho neprovedu dneska tak jsem v ... ? :D
    FERYLA
    FERYLA --- ---
    no neke, tady jsou i stránky na nyxu jo?.D tak to je moooc
    UMA
    UMA --- ---
    MAMBA_: trvalo to docela dlouho...myslim, ze sem cekala mozna i skoro dva tydny, nez se mi tam objevilo, ze se muzu zapsat..takze zatim bych byla vklidku:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam