CONTINUITY: Já si prostě jen myslím, že člověk, který prošel drogovou závislostí, mě jako člověku, kterej tím prošel taky nemůže dát to, co člověk, kterej drogy nikdy nebral. je to čistě moje zkušenost, na kterou jsem byla mnohokrát upozornovaná. Stejně tak, jak se dva abstinující můžou podpořit, můžou se vzájemně schodit. To se mi například u mého manžýela stát nemůže, že by mě hodil zpět do závislosti a neohrožuje mě tím, že by si někdy dal. Když už to udwlám, ohrozím já jeho, naše děti atd.....Ale je tam menší pravděpodobnost, že bych si dala z důvodu, že by on začal feotvat...víš jak to myslím......Takže já na svý osobní zkusšenosti bych nedoporučovala vztah s člověkem, který má stejný problém jako já....Právě proto, že by mě chápal, kdybych si dala...ale neříkám, že je to pravidlo....znám taky lidi co jsou spolu již dlouho, mají děti a klape jim to...Ale nikdy bych na to nevsázela,protože to jsou vyjímky a já jsem si taky myslela, že jsem vyjímka a skončila jsem v léčebně z kombinovanou závislostí na všem, kromě automatů teda :)
nechci se s tebou dohadovat, ve spoustě věcech s tebou naprosto souhlasím, jen se nám rozcházejí trochu názory ohledně kontaktu s bývalýma fetákama na bázi osobních zkušeností. Ale zase je fakt, že se kamarádím s holčinou, která brala, ale nikdy jsemse o tom nebavily,protže to máme obě vyřešené....ale stejně jsem na pozoru :)