CHtěl bych se taky podělit o kus zkušenosti..
Vzhledem k tomu že mě už dost dlouho trápí moje přítelkyně..
Pro její štěstí se z nejhoršího dostala,, 2testovala hero, jinak parníkem s buchnama - vylěčila se z tohoto!. No ted je jí 25 donedávna si jela v klidnym tempu álo, v momentu kdy jsem s ni zacal travit cas sem se vse dozvedel, však poznáte sjetou přítelkyni od normálu celkem rychle, když s ní žijete.
Ale dobrá volba pro ni že mi vše opatrně sdělila, s tím že má vše pod kontrolou, dokonce jsme se po asi 4měsících dohodli že do září si budeme užívat spolu, a pak zkončíme oba se vším a dáme si i pauzu v hulení... No dopadlo to tk jk to dopadlo, aniž by jsme si užili, páč náš vztah zničily dojezdy nás obou. A potom fakt že já už P nechci, ve skutečnosti pro ni znamenal nechceš mě už vidět a od té doby tomu tk i bylo
Dál už spolu nejsme protože přítelkyně potřebuje "svůj klid" jak vždy říká.. Mám volno a tedy čas pro ni většinou o výkendu, a to mě chce odpočívat..
prostě s pervitinem +kecalství -zaseky, -dojezdy..
bez perga -nervy, -trauma, -pláč -histerie
zmatené bloudění po 3+KK bylo v obou případech bez i s
,prostě nebyla chvíle kdy by si dokázala sednout na prdel a bejt chvíli v klidu
,jen při spánku
lítost, že umí holka bejt nejvíc fajn na světě i jako matka, ..
Uronim slzu a rad o obou uslysim...
víc asi nezmůžu, přezto že jako člověka ji desne miluju, a ona me vim ze tky, jen je to nejak zvlastne zamichane a nejde z toho utect, proste se za dva tydny ozve ze rozchod je blbost, omluví se a bude mě chtít zpátky... zpátky na jeden až tři dni a pak to pojede zase šusem dolu... :,( co kdo poradíte nwm, ale myslim že jsem zkoušel a protrpěl dost, a víc prostě nejde, cítím se jako srab opouštějící bitevní pole...