• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    SASH
    SASH --- ---
    Obleček pro Sphynx -vzor IV | Fler.cz
    http://www.fler.cz/zbozi/oblecek-pro-sphynx-vzor-iv-2069095
    SASH
    SASH --- ---

Angelinka dostala novy oblecek :]]]
    NEKE
    NEKE --- ---
    MAR_TINA:sphynxinu sem si přinesla domů jako dvouletou a jedla jen granule, nic jiného nevzala do pusy kromě lidského jídla, to si klidně vytáhla a rozbalila z kabelky balíček sušenek, ale ke kočičí konzervě jen čuchla a čekala na granule. A postupem času nevím jestli jí na to navedl pes, že se žebrá jídlo u vaření tak byla zvědavá a chtěla taky..a naučila se tak jíst úplně všechno. každopádně to jak baští syrovou zeleninu a i citrusy moc nechápu.:D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    to mě zajímá, jak vám kočky ochotně jedí syrové. Moje, jsou teda chlupaté, jsou naučené na granule, občas konzervu, té by se užrali, vařené maso milují, ale k syrovému se tolik nemají. V kuchyni otravují, odřezky slupnou, ale větší porci jater nebo masa tak nadšeně nesní. Mají rádi kuřecí (to se mi nechce syrové dávat), vepřové, hovězí méně a třeba telecí a králíka nežerou vůbec, játra sem jim koupila a mrchy to nechtějí.

A maso na kostech se jim nechce ožírat. Rozmazlení jsou. Když jsme mívali před lety venkovní smečku krmenou zbytkama a mlíkem, házel jim děda celé ryby, celé králičí hlavy a žebra, navíc obrané o to nejlepší, a normálně si to odtáhly a ožraly to na holé kostičky.
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    NEKE: dík... No mě to právě zajímalo, ptž barfuju s psiskama a až budu mít svýho sphynxe tak bych ráda barf. s ním :))
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    no ten muj zere jen konzervy a granule a jinak nic
    NEKE
    NEKE --- ---
    BARUSSS: nemám moc čas to připravovat ..ale příležitostně ano. kdykoliv vařím krmím zároveň i sphynxinu se psem syrovým masem a zeleninou...nevím jak vaše sphynxiny ale ta moje miluje zeleninu a ovoce nejvíc rajčata papriku a meloun:)..spase vlastně všechno
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    krmíte někdo BARFem?
    SASH
    SASH --- ---
    PRASAD: moje Anda, ale moc to neupdatuju, po pravde

http://www.facebook.com/#!/pages/Angela/307515685929589
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    ma tu nejaky sfinx facebook?
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Ahojda lidi, doporučili byste mi nějakou chovku?
    KIKAA
    KIKAA --- ---
    čau, já jsem William a jsem závislej na své paničce :-))

27012012287.jpg (710729 B)
    SASH
    SASH --- ---
    odpocinek, nabirame sily na dalsi zlobeni!
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    jj broskvička
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Tepla broskev nebo taky jelenice :)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    PHOE3E: Ja si sphynxe hladila na vystave a je opravdu hodne zvlastni a moc prijemny na dotek, prirovnani k hodne jemne broskvi je prihodne, si myslim:-)
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    Nejste někdo z Brna, kdo ma Sphynxku? Zajímalo by mě, jaká je na dotek.. Četla sem, že je to jako hladit broskev :))
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: chovatelka mi psala, že teď zjistili, že jim nakryl jednu kočičku.. takže by měl být v pořádku.. Když sem byla s Babunkou na veterině na očkování, tak veterinářka ji prohlídla, že by měla být ok, ale takhle na pohled stejně asi nic závažného nezjistí.. jestli to třeba nemohlo být i tím očkováním, že se nezadařilo.. Byla očkovaná krátce před krytím...
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    žádná hrůza pokud se to nepovedlo napoprvé. Řešila bych to, až by se to nepodařilo třeba na potřetí. Kocour je v pořádku? Splodil už nějaké potomstvo?
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: ask sono.. nemám mod představu, jan je to u koček.. jak se dá zjistit jestli nemá nějaký zánět nebo nečo, proč se to krytí nepodařilo.. ani nevím jestli je to běžné, že se třeba nezadaří.. nevím no..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam