• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    Nejen galerie bezsrstých kočiček!

Spříznený klub: [ Nahatí domácí mazlíčci, aneb máme dost chlupů!! :) ]

Máte doma tohoto nechlupatého mazlíka? Pochlubte se.
    Jaká je povaha téhle kočky?
    Co se Vám na nich líbí a co ne?

rozbalit záhlaví
    SASH
    SASH --- ---
    LADY_LEIA: s nejvetsi pravdepodobnosti je bude prudit, obzvlast pokud to bude kote
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    zdravim. poridit si sphynxe je muj dlouholety sen .a vypada to, ze letos by to konecne mohlo vyjit. ale prece jen mam par otazek. uz dve kocky mam. ruskyho modryho kocoura, ktery ma rozvaznou a klidnou povahu, s lidma se mazli rad, ke druhe kocce je spis, co se "neznosti" tyce, odtazity. ale jinak s ni nema zadny problem, prijeti probehlo relativne v klidu. druha kocka je utulkova, spis plassi povahy. rada si najde svuj klidny kout, kde zaleze a tam je schopna stravit cele hodiny. kdyz ma naladu, je mazliva a hrava, ale stale dost ostrazita a pri neocekavanem pohybu utika do ukrytu. kazdopadne je to daleko lepsi, nez to byvalo, kdyz k nam prisla. A muj dotaz spociva v tom, jak k temhle dvema bude sphynx kompatibilni. nebude je prilis prudit, pripadne nebude se s nimi sphynx nudit? jo, kocourovi je pet let a kocce 3.5 let.
    a muj druhy dotaz je ohledne doporuceni chovatelske stanice, nejlepe praha a okoli. nemusi mit kotata zrovna ted ci v nekolika nejblizsich mesicich, porizeni sphynxe je opravdu otazka spis toho podzimu. budeme se totiz stehovat do noveho bydleni, tak nejdriv chci, aby si kocky zvykly na novy domov, nez jim privedu dalsiho kamose.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KIKAA: kam jí strčil? :-(
    OPI
    OPI --- ---
    014.JPG (1717699 B)
    KIKAA
    KIKAA --- ---
    Invalida, strkal packu kam neměl..
    Uploaded with ImageShack.us
    KIKAA
    KIKAA --- ---
    In flagranti delicto:D
    Uploaded with ImageShack.us
    NEKE
    NEKE --- ---
    OPI: tak kotata sthynxiku jsou mrňava to si taky nedokazu predstavit jak ji dat na zadek :D..ale Galu mám od dvou let a ted uz má pěknou prdel a po ní se fajně plácá..:D něco jako když sama sobě dáváš lehkou facku, taky to tak plácne :D no ale ted uz mi fakt stačí říct důrazně a nebo zařvat jejím jmenem a je klid....to se jí až musím smát..když sem blízko a okřiknu jí tak se na mě koukne a začně tikat panenkama jak sleduje moje obě oči..tam,zpatky, tam, zpatky, tam , zpatky a strašně rychle :DD
    OPI
    OPI --- ---
    CORIM: tak to máte super, já kam je přestěhuju tam ona leze a nějakým způsobem se o ně vždycky otře a některý spadne, dneska zase, příjdu z práce a malá kytka na zemi a teď jak jsem byla venčit psa tak během 30 minut na zemi palma a ohlodané listy, no asi přestěhuju moje milované kytičky k mamce...o ten bordel ani tak nejde jak o to, že kolik takových pádů může kytka přežít? :(
    OPI
    OPI --- ---
    MAR_TINA: já mám malou kuchyň a jsem sama takže je to pro mě nepraktické...jako pes vychovaný je, to že sedí vedle a čumí mi nevadí ale když mám návštěvu tak ho samozřejmě zaženu...kočka jak kdy, některé jídlo jí asi vůbec nevoní že si hraje někde bokem s myšičkou ale někdy ji musím odstrčit fakt asi 20x :(
    CORIM
    CORIM --- ---
    OPI: Nam kvetinace neschazujou - jen v nich Ally hrabe - je na to strasne zatizena - kdyz se dostane ke kvetinaci tak se chce prohrabat asi do Australie nebo co.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OPI: pořiď si stůl a jez u stolu, ocení to i tvoje trávení a záda :)
    Kočky nás sakra naučily jíst u stolu, talíře hned dávat do myčky a při vaření neodcházet z kuchyně. Bohužel u některých jsou instinkty "cítím jídlo - najdu jídlo - sežeru jídlo" mnohem silnější než výchova. Musela bych je umlátit a stejně by to nebylo nic platný :)
    OPI
    OPI --- ---
    NEKE: já si teda nedovedu představit jak jí dát na zadek protože bych ji asi zabila tak jsem ji už musela tak jako plesknout utěrkou aby pochopila že toto opravdu nee...ona je na jídlo taky potvora, všežravec jeden, říkala jsem si že předchozí páníčci ji možná nechávali vylizovat talíř nebo nevim...u mě to vypadá celkově zajímavě když jím protože nemám jídelní stůl tak obědvám na konferáku a pes sedí vedle mě, talíř v úrovni jeho hlavy (ale ten si tam hlavu nedovolí strčit) a kočka poskakuje pokaždé z jiné strany a zkouší kde by se k tomu nejlíp dostala abych si toho nevšimla :D myslíte že pes a kočka mají společnou němou řeč? jakože by ji to pes vysvětlil co znamená nesmíš :D :D
    NEKE
    NEKE --- ---
    Tyjo...tak to ja zase musím říct, že mám Galu krásně vychovanou..taky když se nastěhovala byly poshazovany a vyhrabany kvítka, stihla rozškrábat koberec (ale stejně byl pred vyhozenim nez se udelala plovoučka) ale parkrát dostala na zadek a dnes uz je klid. Někdy zaleze pod postel a začne škrábat do koberce, ale stačí říct GALO! a ona okamžitě přestane..a tak je to s čímkoliv. na parapet v kuchyni uz radej nechodi tam mám nejvíc květin. proste hodnoučká. stačí jí za něco párkrát napomenout jednou dat na zadek a ona uz to neudela:) . Akorát jídlo se před ní musí schovávat. ani zabalený sušenky si nesmim nechat v kabelce protoze je schpopna se k im dostat.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Já mám většinu květin v koupelně, kterou jako jedinou zavírám :-)
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: aha no super :D, takže stěhování všech kytek v noci do obýváku a přes den do zavřené ložnice mě čeká napořád?? :D ještě že jich nemám zas tak moc...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Počkej do číčiných tak deseti let, ona se uklidní, neboj :-P
    Nik včera shodil kytku z police nad zábradlím u schodů. Květinka se tedy proletěla o patro níž a obsah květináče dolétl až do haly, obýváku, kuchyně a předsíně, heč :-)
    Doma byl páníček, takže kocourovo jediné štěstí bylo, že projevil pud sebezáchovy a kamsi zalezl, jinak by letěl asi jako ten květináč :-)
    OPI
    OPI --- ---
    CORIM: fakt?to je napořád?já myslela že ji to přejde jak bude vykastrovaná a trochu zestárne
    CORIM
    CORIM --- ---
    OPI: Coz je v zasade normalni kocici chovani :D
    OPI
    OPI --- ---
    NEKE: jej to je blbec, můj pes naštěstí na boty nikdy nebyl zato mi zničil postel jak byl malý...teď už doma neničí vůbec nic (snad mě dneska nepřekvapí :D) a právě jak jsem si na to konečně zvykla že nemusím vysávat a uklízet každý den tak mi začla dělat bordel číča...vyhrabává hlínu z kytek, shazuje kytky z parapetu, škrábe mi tapetu na chodbě, ukusuje odpadkový pytlík v koši a tak :D
    CORIM
    CORIM --- ---
    Vsechny vas tu zvu na vystavu kocek poradanou ZO Praha 8 ve dnech 16.02.2013 - 17.02.2013 v hotelu Diplomat na Praze 6 kousek od stanice metra Dejvicka.

STAR SHOW .eu
    http://www.starshow.eu/
    NEKE
    NEKE --- ---
    OPI:
    CABANNOS:

je to hajzl :D nikdy mě žádné mé jakékoliv zvíře (a že jsem jich už měla) nevytočilo tolik co čokl...
    normálně věci už neničí ale někdy se to prostě sejde, máte toho hodně v práci do toho počasí s mrazy a nemá tolik pohybu kolik vyžaduje tak dělá naschvály (a neříkejte mi ze to psi neumí ! :D ) prostě mě teď nas*al- jedu mu pro granule, za hodinu jsem zpátky a on i když mu vedle pelíšku leží jeho hračky, dostal se do koupelny (nevím jak) a vyhrabal botník, vybral si ty nejluxusnější boty (samozřejmě moje) které jsem na sobě měla jen párkrát protože to nejsou boty pro každou příležitost a totalně je rozkousal na kusy....no moje nervy!!! fakt zlatá kočka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam