ISIS: No, obecně se mi to víc líbilo, když byl b_C v začátcích - spontánní, ne tolik svázaný pravidly. Kreslilo se tehdy, když někdo nadhodil "Tak co, zakreslíme dneska?" a téma se taky vymýšlelo spontánně. Na druhou stranu si myslím, že období kolotoče kategorií a střídání character designů a dalších věcí, docela b_C obohacuje. Domnívám se, že jsme tady natolik inteligentní a citliví, že bychom oba přístupy zvládli skloubit. Kreslit víceméně "chaoticky" ve smyslu - když tu jsou lidi, když se chce a hvězdy jsou v dobré konstelaci, tak se "zakreslí". Ovšem zadavači témat by měli být zodpovědní a průběžně diskuzi tady sledovat a sledovat i zadávaná témata - a automaticky, podle citu, zadávat témata z různých kategorií. Když někdo přijde a štěkne "mám super téma!" a zadá character design, což bude za poslední týden už třeba po páté, asi bych ho poslal do tmy.
Jinak ISIS, máš moje obrovské uznání za to, jak to tu držíš. Co se týče zadávání témat a úpravy záhlaví a tak... já bych se o to zvládnul starat, ale zrovna začátek kreslení v 18:00 je pro mě dost na houby. V tu dobu jsem při nejlepším na cestě z práce. Nebo naopak ještě v práci sedím, nebo lítám po nákupech nebo cokoliv... ale v klidu jsem schopen do Nyxu kliknout obvykle až třeba ve 20:00 nebo později. Takže pokud se nezavede "řízený chaos" i do časů, kdy se bude začínat, asi s tím moc nepomůžu :(
Osobně si neumím představit systém pravidel, který by byl nějak exaktně specifikovaný, upravoval časy, kategorie, témata, bla bla... a dlouhodobě fungoval. b_C mi připadá dost živý a bandička z obou serverů dost nesourodá. Nikdy to nesedne všem, jen budou všici spíš zmatení "co a kdy a jak teda vlastně..." Nevím no. Můj názor.
JOKERKA: Hihi, geniální. Jen to slunce mi tam trošku vadí (moc velké?).