GARDAVSKY: ..no jasne chce to i trpelivost a taky jistou davku obrnenosti a dovahy,pak se dostavi uspech:-)))
KAWALSKI: to je od nic hnusny,myslim jejich chovani na hristi)to ze diskriminuji vase deti.Chce to cas a nebo se na ne vykaslat.Kdyz jsou tak hloupi ,ze odsuzuji cloveka a jejich deti,i kdyz je neznaji.presto je to zel klasicky chovani masy...Nepremejsleji o tom,jaky by to bylo jim,kdyby stali na druhe strane...
...zensky a muzsky vzor mi taky prijde trochu nesmyslny , pac je hodne rodin,kde tou vudci osobnosti je zena a ne muz.Stejne tak je spoustu muzu,kteri jsou mnohem vic citlivi,jako priklad by mohla poslouzit rada znamych spisovatelů...vzory si clovek vybíra pro vlastnosti které by chtel ci nechtel mit...
taky mi neprijde spravny,by nekdo drzel kohokoli v izolaci.Pak muze mit "drzeny/á" problém třeba komunikace s temi k nimz nebyl pusten/a,anebo naopak extremní nadsenost pro ne... i kdyz jsou kultury ,kde je izolace celkem bezna.Takovy mi prijde islamsky svet,(ta tradicnejsi jeho cast),ktery dost silne izoluje zeny:-( pak se stava ,ze prijede evropska zena k nim ,je na plazi ,logicky v plavkach,tamnejsi zeny se koupou obleceni a po evropace muzsky jen slintaj a jejich nadrzenost je nechutna... jejich vina,je to dusledek izolace/diskriminace jejich zen...