GARDAVSKY: no, priznam se, mimo to, ze jeji dite chci, tak take je to jakasi pojistka....ne toho, aby mi neutekla, ale toho, aby dostala me prvni dite do pece, kdybych nahodou umrel, protoze otec ditete je naprosty debil, s psychickou poruchou, kterou neleci, a kdyz by moje pritelkyne byla bio rodicem synova sourozence, muze u soudu pozadat o svereni do pece a co jsme se ptali, tak by mela v otmto pripade velmi velkuo sanci ho ziskat, protoze ho jednak vychovava a potom by mela v peci jeho bratra/sestru ;-)
jinak k zakonum: kdyby nebyla moznost, jak mit dite, co myslis, sveri alespon jednomu z nas do pestounske pece dite? pochybuji, mame oba VS, mame nebo spis budeme mit dostatek financi a vhodny byt, inteligenci jsme oba nadprumerni, ale ona MtF a ja FtM, to pochybuji, ze projde :( to uz je lepsi byt homosexual, i kdyz nejit do premeny by znamenalo byt nadale "lesbou", coz me desi, necitim se jako homosexual, i kdyz pro nektere lidi jim jsem
urcite homosexualu nejsou jen 4%, toto byl vyzkum kdysi davno, odkaz dodam kdyztak, s priznejme si: kdyz se vas nekdo zepta, jakou mate orientaci, priznate se? pochybuji, ze vsichni, takze odhad, ze je homo lidi asi 10 % mi prijde blize pravde ;-)