• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    rozbalit záhlaví
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    FUTURAMA: jde ti o pocteni si o plemeni, nebo o vycvik (normalni, lovecky)?
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    FUTURAMA: No ten je k pomuchlání jak dělaný:-)
    No já bych spíš začala hledat na webu lidi co mají viszly a něco s nimi dělají, poradí ti s čím můžou a jsou ochotní aspoň tak jsem to udělala já. Podle mě je každá kniha jiná a né každá dobrá. Když jsem si četla o loveckém výcviku tak jsem narazila na knihu z dob dávno minulých a tam balónek či pamlsek ani nebyl napsaný:-) a co vím děda používal při myslivosti ostnáč a tím mě strašili, že budu muset taky atd.
    Někdy nakupujeme v tomhle obchodě, mají Merlina, viszlu třeba začít tady a kouknout do odkazu kamarádu:
    http://www.merlin-vizsla.com/
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    zkoušela jsem sehnat knížku jen o maďarském ohaři, ale neuspěla jsem.
    nevíte, kde by se dala sehnat?!
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Tak zde je můj vyvolený Gerry, 2 měsíční s PP...
    Vybrala jsem největšího a s největším bříškem:-) jedu si pro něj do 14 dnů, jelikož doděláváme rekonstrukci na baráku a já chci mít na něj čas, ale už ted se mi stýská..musim mu ještě nakoupit spousty věcí než si ho přivezu...

a takhle tam spinkali
    JELLY
    JELLY --- ---
    ALIENABLE: vazne krasnej!!! pobavil koment,pul zrze:))
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    FUTURAMA: Jj, to já se taky strašně těšila...pak přišlo vystřízlivění, že to hnědé šílené bude takhle furt...ale pravda je, že jeho aktivita a radost z toho, že je venku s pánem tě tak nabije energii...a hlavně tě nutí furt něco dělat a nesedět doma...člověk to prostě musí milovat i když to oškube boty, deky atd.:-)))
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Díky za rady:-)
    Už zítra si ho jedu vybrat, těšim se, jak malé dítě:-)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    http://alienable.rajce.idnes.cz/Veget_u_Terezky/#ViviZrzBarca.JPG
    tak tohle je můj Barney :) jinak
    FUTURAMA: dala bych taky obojek... když byl malej, tak v kšírkách odmítal chodit :)) myslim, že to nějak extra lepší význam nemá...(k normálnímu nošení)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    FUTURAMA: dala bych obojek, samozřejmě štěněcí, široký, z příjemnýho materiálu ... postroj taky je používám jen na tahaní/dogtrekking/obranu
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    FUTURAMA: my teda začali na obojku, nejdřív se u toho zmítal jak žížala a trucoval, ale na piškot a hraní zabral tak, že na něho pak zapomněl...jak se naučí na obojek kšíry už asi nebudou problém...my teda kšíry máme pro tahání a coursing, jinak je nenosí.
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Samé fenečky - kdyby jste pak chtěli ženicha nebude problém:-))

Dávali jste kšírky šťěňatům nebo rovnou obojek?!
    Nevim, co mám nakoupit než si ho přivezu domů....

JELLY
    JELLY --- ---
    BIOBOID: je ji teprve rok a ctvrt.]
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    BIOBOID: vsak ja to myslim stejne jako ty :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PTACOPYSK: já to myslel jinak... Nemyslím malé psy, ale malé štěně mezi většími z jednoho vrhu...

JELLY: to je bomba, jsou všechny stejné, taky se nejradši válí v pelechu... :)) Kolik že jí je? 2-3?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    BIOBOID: my jsme meli jezevcika a ted mame fouska - maminka si vzdycky rekla o nejakyho mensiho pejska a prizdisraci to teda rozhodne nebyli :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    moje Lara.)

TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    a já se chlubím s mojí Airou :) 18. den a odčervovací pasta jí moc neleze :))

FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    BIOBOID: :-)))ok něco na tom určitě bude, protože si druhý, kdo mi to řiká! Doufám, že nebudou všichni stejně velcí:-)
    Přizdisráček by to měl těžký v životě...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    FUTURAMA: dívej se taky, jak je který velký, protože velký = dostal se k dobrému cecku, dominantní, nebojácný atd., malý = jedním slovem přizdisráč :)) Samozřejmě není to pravidlo, ale něco na tom určitě je...
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    tak jsem konečně vybrala chov z kterého si budu brát štěně pejska:-)
    Jedná se o maďarského ohaře s PP, bude odčervený a očkovaný takže k odběru snad do 3 týdnů, v sobotu mě čeká výběr ze 4 pejsanů..upozorňovali mě at si dávám pozor na předkus a podkus..Majitel mi ukáže rodokmen..
    Moc se těším, pošlu fotku
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    Kdyby někdo toužil po vizsle, tak má paní, co od ní beru fenečku, ještě volný pejsky.. http://www.mujohar.cz/
    KONIK
    KONIK --- ---
    BIOBOID: moje rec!! :-D akorat ten muj bzuk nikdy doma nic nerozkousal.. zlatak jeden :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam