• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    rozbalit záhlaví
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    PANFETKA: au, to Gerry se na štěstí po mě nesápe
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    PANFETKA: Pěkný, po mě se Patka nesápe...
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    joa ještě si neodpustim poslední- jak vypadam poté,když si spolu jdem "zaplavat"...a ta dobračka se na mě sápe tak,že mě skoro utopí...
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    něco málo z posledních dní...

hypnotizuje klacíček

a poslední - jak lemtá přímo ze zdroje :))
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    Tak jenom neco malo k tomu porizovani si vymara...doma mame jednoho, krizence vymara s nemeckym a...naprosto nemyslitelne mít tohohle psa doma v byte od 9 do 20 hod.samotneho...a to uz nemusi byt jenom ohar...vymar jak tu bylo psano je akcni...muzu rict, ze jako prvniho psa bych si ho pro priste taky neporizovala...chce to jednak zkusenosti s vycvikem a ne jako ja, ze jsem v tom plavala a chudak pes pochytal vsechny spatnosti, ktere odstranujem. Nebyt rodicu, kteri my pomahaji a v dobe skoly ci prace nevenci by jsem ho nemela. Vymar je proste ze vsech oharu nejvetsi, nejvytrvalejsi a to znamena byt minimalne na stejne laine jako on...zadne valeni se doma, zadne zamestnani vic jak 8 hod. Mam ho v kotci, je nauceny ze rano ho venci rodice, pak ho kolem pul 3 vemu na prochazku, tam blbnem, jsem se koupat, hazat micek....pravda dopoledne fakt prospi a kolikrat na me kouka co ho uz budim, ale s timhle vytizenim by Vas to stalo nemale penize a nervy...to radsi mene narocnejsi zviratko.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    DEBBIE: tak toe dobra nahoda
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    DEBBIE: kolik ji je???
    JELLY
    JELLY --- ---
    dustojnej pan:)..je moc krasnej!...nevim jestli je to jenom moje haluz nebo ne, ale prijde mi ze u mok je to beleni napadnejsi nez u jinejch plemen..cim to?
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    tak tohle je muj starec Fido Nimrod z Czejkovic, kterej 29/7/2009 slavil 9. narozeniny

hlavu uz mame celou sedivou

s pribyvajicim vekem jeho dve nejoblibenejsi discipliny
    1.) zewling u stolu

2.)zewling u me v posteli

3.)vyhrivani na sluniczku

(podotykam ze to jsou jeho oblibene czinnosti jeho poslednich dvou let..predtim to byl letec a ohromny sidlo..ted uz ma holt rad svuj klid:)
    a co se adaptibilniho chovani meho Nimroda tycze tak na kanara si zvykl vcelku rychle...driv ho sice lovil ale ted uz je mu fakt putna

bez lineckyho v ruce by to takovy fotky nebyly:)

a toe asi tak vse :-b

BOYLER
    BOYLER --- ---
    JELLY: !!!...chapu;)
    JELLY
    JELLY --- ---
    BOYLER: ???...myslim to obecne, jakoze se ma proste fajnove a nic moc nemusi:)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    JELLY: od tvy matky??
    JELLY
    JELLY --- ---
    chtela bych bejt moji Larou..takovej servis,.. samy behani, hry, jidlo a spanek:))) hmmm
    JANICA
    JANICA --- ---
    PANFETKA: To je prave videt, ze bys byla vyborna panicka... dostalo se ti nejvyssiho oceneni :D
    JANICA
    JANICA --- ---
    ALTHIA23: johooo a presne takovyhle psi maji kralovsky zivot...:) Cim vic pohybu- tim vic spokojenosti .)
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    JANICA: je pravda,ze kdyz ji na par hodin necham samotnou doma,tak pokazdy najdu natahany v pelisku moje tenisky-nekouse-ocuchava..aby mela moji "vuni" u sebe a mela iluzi toho,ze tam s ni nekdo je :)) takovej malej fetis a to fakt nejsem panicka-jen dobra kamoska co ji obcas hlida..je fakt uzasna tahle vymarka to je bez diskuze..
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    já teda mám taky moji ohařku vždycky doma pár hodin a když vyjímečně mám dovolenou tak celé dopoledne i odpoledne chrápe jak zabitá. Většinou ji přes víkend utahám tak že do středy je totálně hotová.
    JANICA
    JANICA --- ---
    Jj, my to tak resili jen kdyz se muselo do prace a nikdo nebyl doma, nastesti to ale vychazelo spis tak, ze s nim nekdo byl...tak mozna proto to tak zvladal....Ono to je stejne dycky lepsi zustat s tim mazlem doma :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    JANICA: moje cuba kdyz je vybehana a najedena tak taky doma sama spi v klidku x hodin.. ale stejne ji samotnou moc nenechavame, skoro vzdycky s ni nekdo zustane..
    JANICA
    JANICA --- ---
    PANFETKA: Btw ta vymarka je fakt k zulibani....
    JANICA
    JANICA --- ---
    PANFETKA: Mam to uplne stejne a souhlasim s tebou, ze jde o psy, kteri se daji tezko utahat, ale jde to...nastesti mam zkusenost, ze nas pes odlouceni zvlada uplne vyborne, dycky jsme prisli domu a zkouseli na posteli, jestli jsou vyhrate periny a pokazde byli, z cehoz jsme usoudili, ze proste vsechno prospal. :) Tak nevim, jestli to je svetla vyjimka, nebo cim to je...
    JELLY
    JELLY --- ---
    MILANLXR: fesak!.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam