• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    B01D: tak to jsi štastný páníček:)my držíme 27 kil a jsme rádi,ale je pravda,že jsme menší než to co se vystavuje...
    btw. nechystáte se někdo na mezinárodní výstavu do budějic ted v říjnu?my tam zaběhneme, shlédnout ohaře tak jako pokaždé:)
    B01D
    B01D --- ---
    Koukám, že se tu dost řeší hmotnost pejska/fenky. Já mám maďaráka a aniž bych mu dával od mala nějaký nadměrný porce krmiva (krmím granulemi Pro Plan + občas maso), tak má cca 30kg. Přitom kolikrát vůbec nesežere tu svoji denní porci granulí a pohybu má taky dost. Od mala byl spíš robustněji staveněj než vyžlovatej :D.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    S3FKO: no jóóó vlastně, pěkná slečna :)
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    HANUSCHA: tak to my sme resily opacnej problem zacala nam pribirat moc dokonce sme na chvily musely prejit na dietni papanicka .... ale uz je to vpoho :)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    S3FKO: ten můj sežere taky všecko,akorát si neudrží váhu na mín energetickejch granulích.když jsme doma a krmim druhou čubu co máme na zahradě tak jí to chce všecko sežrat a naopak:)jsou to zmetci
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    ALIENABLE: výmarku, má moc moc velký rodiče a sama nám moc nevyrostla (fotka tu uz byla pardon ale jen pro ilustraci)

ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: zavedla jsem levnou variantu "mlsánků" nebo takovejch těch albertovskejch napodobenin za příznivou cenu :))) jinak bych se teda pěkně prohla.
    S3FKO: tak to teda dost závidim :) co máš za ohaře? taky maďara?
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    jen se přidám do diskuze o žrádle : ta naše sežere jakekoli granule vlastne uplne vsechno co jí dáváme ;) ---- sem štastnej bo jak to tu tak čtu tak mame doma super fenku :)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    PTACOPYSK:
    FUTURAMA: Tak děkuju, vyzkouším to, koukala jsem na netu, že nemaj vzorky krmiva, takže to ta potvora prostě jíst bude :) Díky za radu!
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: normálně stojí asi 16 ne?to je celkem masakr:(
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: závist... u mě na to padne docela majlant! :D
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    LUCISZKA: ano, psům to chutná hodně. Btw jsou to jediný granule, co voní a chutnají i mně :o) je v tom fakt cítit to maso
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    S3FKO: za to těch kočičích, co sežral jako štěně!
    Ale ted už k nám žádná kočka neproklouzne:)))
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    LUCISZKA: ten náš byl taky rozmlsaný, nechtěl Proplany ani Eukanabu.
    Ale Orijen mu hodně chutná, dneska sem mu koupila rybí a olizuje se ještě ted:-)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ROOSTER: tyjo fakt tak vypadá:D
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    PSYSBEE: Tak tady je ta hyena svrnitá ;-)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ROOSTER: no můj by minimálně slintal a koukal na to a hypnotizoval aby to vzlétlo a přistálo přímo do huby když on by musel sedět:D
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    ALIENABLE: U setra, kterého jsem měl a už umřel, tak jsem to slavil do 12 let ... byli pozvaní i psi z okolí jako gratulanti...
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: jojo lipoš je fajn....kupuju maxi za 6 kč tady u nás v madetě:)neni nad to pracovat naproti mlíkárnám:D
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    HANUSCHA: Nevím jak se dělá, aby držela, ale nikdy jsem se žádným psem neměl problém, aby vydržel...možná proto, že ví, že to stejně je pro něj...tak si prostě chvilku počká...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam