• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    krásný oči má ;) kéž by jim ty modrý vydržely
    AYAH
    AYAH --- ---
    ještě, když byla prcek, v alpách :)

annie.JPG (3200416 B)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ELO: :)
    ELO
    ELO --- ---
    ten míček ;)
    ELO
    ELO --- ---
    jedna spací zábavná
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: hračka, která rozvíjí inteligenci psa.. funguje tak, že pes musí splnit úkol (dá se i říct "vyrešit hlavolam") a dostane pamlsek...
    tady jsou k dostání: http://www.zoohit.cz/shop/psi/hracky_sportovni_potreby/interaktivni
    na youtube je spousta ukázek jak to funguje - třeba tohle:
    YouTube - Nina Ottosson Dog Smart
    http://www.youtube.com/watch?v=cpObL4atxU8&feature=related

HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: tak ted nevím zas já?co je to za hračky?
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    s dogtrekem nemám zkušenosti, ale chtěla jsem se zeptat, používáte někdo ty interaktivní hračky třeba od Niny Ottosson...? je to docela drahý, ale líbí se mi to, tak přemejšlim, že pořídíme... Je lepší začít s nějakou jednoduchou úrovní nebo naopak koupit složitější (mám fakt chytrýho psa:))?
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    PTACOPYSK: no tyhle krátký tratě jsou podle mě taky řazený do dogtreku,co jsem koukala,tak jsou startovaný až třeba v tu sobotu,kdy už v pátek jsou startovaný longy,chtěla bych to taky zkusit páč oba jsme chodivci

ted v neděli se chystáme na obyč výlet cca 25km z prachatic do bavorova přes helfenburg a mám naplánovaný výlet ze starýho města pod landštejnem přes kunžak do jindřichova hradce...je to kolem 40 km co jsem změřila na mapách takže na den,ale hodlám ssebou vzít věci na bivak,kdybychom se ztratili:)toto plánuju na víkend 15-16.10. páč dřív nemám čas...kdyby se někdo chtěl třeba přidat tak je vítán:)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    HANUSCHA: já jsem na dogtreku byla, ale jen dvakrát na 50km a pak mi bylo sděleno, že tahle vzdálenost ještě není dogtrekking :-) moc se mi to ale líbilo a chystám se na další. Moc ráda bych zkušila i long (80km), ale většinou startují už v pátek a v práci mi volno nikdo nedá :(
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    je tu někdo,kdo s psíkem chodí dogtreky?chtěla bych začít tak chytám názory a zkušenosti...
    B01D
    B01D --- ---
    KONIK: Tak to je bomba. Nádherná momentka.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    KONIK: bazénovka super:)
    KONIK
    KONIK --- ---
    KONIK
    KONIK --- ---
    muj madar :-)

469.JPG (1774665 B)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    KONIK: to bychom se třeba mohly srazit:)
    KONIK
    KONIK --- ---
    HANUSCHA: dekuji :-) pojedeme se podivat
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    KONIK: http://www.intercanis.cz/
    9-10.10. výstaviště české budějovice...ohaři jsou v sobotu VII.skupina v propozicích
    KONIK
    KONIK --- ---
    HANUSCHA: kdy to přesně je, nějaké info? Taky bychom tam zajeli. Díky
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    B01D: tak to jsi štastný páníček:)my držíme 27 kil a jsme rádi,ale je pravda,že jsme menší než to co se vystavuje...
    btw. nechystáte se někdo na mezinárodní výstavu do budějic ted v říjnu?my tam zaběhneme, shlédnout ohaře tak jako pokaždé:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam