• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    KONIK: http://www.intercanis.cz/
    9-10.10. výstaviště české budějovice...ohaři jsou v sobotu VII.skupina v propozicích
    KONIK
    KONIK --- ---
    HANUSCHA: kdy to přesně je, nějaké info? Taky bychom tam zajeli. Díky
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    B01D: tak to jsi štastný páníček:)my držíme 27 kil a jsme rádi,ale je pravda,že jsme menší než to co se vystavuje...
    btw. nechystáte se někdo na mezinárodní výstavu do budějic ted v říjnu?my tam zaběhneme, shlédnout ohaře tak jako pokaždé:)
    B01D
    B01D --- ---
    Koukám, že se tu dost řeší hmotnost pejska/fenky. Já mám maďaráka a aniž bych mu dával od mala nějaký nadměrný porce krmiva (krmím granulemi Pro Plan + občas maso), tak má cca 30kg. Přitom kolikrát vůbec nesežere tu svoji denní porci granulí a pohybu má taky dost. Od mala byl spíš robustněji staveněj než vyžlovatej :D.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    S3FKO: no jóóó vlastně, pěkná slečna :)
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    HANUSCHA: tak to my sme resily opacnej problem zacala nam pribirat moc dokonce sme na chvily musely prejit na dietni papanicka .... ale uz je to vpoho :)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    S3FKO: ten můj sežere taky všecko,akorát si neudrží váhu na mín energetickejch granulích.když jsme doma a krmim druhou čubu co máme na zahradě tak jí to chce všecko sežrat a naopak:)jsou to zmetci
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    ALIENABLE: výmarku, má moc moc velký rodiče a sama nám moc nevyrostla (fotka tu uz byla pardon ale jen pro ilustraci)

ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: zavedla jsem levnou variantu "mlsánků" nebo takovejch těch albertovskejch napodobenin za příznivou cenu :))) jinak bych se teda pěkně prohla.
    S3FKO: tak to teda dost závidim :) co máš za ohaře? taky maďara?
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    jen se přidám do diskuze o žrádle : ta naše sežere jakekoli granule vlastne uplne vsechno co jí dáváme ;) ---- sem štastnej bo jak to tu tak čtu tak mame doma super fenku :)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    PTACOPYSK:
    FUTURAMA: Tak děkuju, vyzkouším to, koukala jsem na netu, že nemaj vzorky krmiva, takže to ta potvora prostě jíst bude :) Díky za radu!
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: normálně stojí asi 16 ne?to je celkem masakr:(
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: závist... u mě na to padne docela majlant! :D
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    LUCISZKA: ano, psům to chutná hodně. Btw jsou to jediný granule, co voní a chutnají i mně :o) je v tom fakt cítit to maso
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    S3FKO: za to těch kočičích, co sežral jako štěně!
    Ale ted už k nám žádná kočka neproklouzne:)))
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    LUCISZKA: ten náš byl taky rozmlsaný, nechtěl Proplany ani Eukanabu.
    Ale Orijen mu hodně chutná, dneska sem mu koupila rybí a olizuje se ještě ted:-)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ROOSTER: tyjo fakt tak vypadá:D
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    PSYSBEE: Tak tady je ta hyena svrnitá ;-)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ROOSTER: no můj by minimálně slintal a koukal na to a hypnotizoval aby to vzlétlo a přistálo přímo do huby když on by musel sedět:D
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    ALIENABLE: U setra, kterého jsem měl a už umřel, tak jsem to slavil do 12 let ... byli pozvaní i psi z okolí jako gratulanti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam