• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    PICHELL: občas koukni na http://www.lovecky-pes.estranky.cz/ jsou tam hafani z útulků po celé ČR, nebo tam lidé nabízejí hafany třeba z důvodu stěhování, mimina atd.
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    PICHELL: ok já mám dost často nějaký takový info, tak budu sledovat :)
    PICHELL
    PICHELL --- ---
    Paklize by nekdo narazil na vymarskyho kluka v utulku, dejte mi prosim info. Vekove tak do dvou let. Dojedu kamkoliv
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    dík za odpovědi....tak zkusíme taky nějakou rybku
    mě se taky ta uzená nezdá,ale oni mu to dávaj jen jednou za čas

je pravda,že mě bude mít po rybě snad ještě radši:)a co bych pro něj neudělala....
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HANUSCHA: syrovy krmim, ted budem objednavat nove z Falca, ktery maj syrovy cely morsky ryby. Ale uzeny bych si teda rozmyslela, jednak sul, druhak nevim, jak je to se zmenou "chovani se" rybich kosti po tepelny uprave..
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    HANUSCHA: dávám sem tam jen hlavy :)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    dotaz: co říkáte na krmení syrovejch ryb? případně uzenejch jen tak pro chut občas. kamarádka dává labradoru občas uzenou makrelu,ale já se bojim atosovi něco takovýho dát kvůli kostem.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    TEZZ_CZ: krása:)
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    moje zlatko hubene a hrbate :))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    HANUSCHA: no jo, má už na to věk :) Ale ona nejspíš ten čumák měla bílej i když byla mladá.
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    CORNELA: nevim fakt, jen pisu co jsem cetla :)

MATHEA: to je dalsi vec, samozrejme potom tam bylo popsany, co s velkyma plemenama, jenze to uz na me halekali a nedocetla jsem :)))
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TEZZ_CZ: Ja hlavne vidim, jak trepu za zadni 34kilovyho zlataka se svoji musi silou.. a to mam jeste relativne lehky plemeno:D
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    MAIKOR: ta už je šedivoučká:)

ten můj za poslední rok taky zešedl,hlavně přední packy a trochu čumex:)
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    mimo jine jsem dnes zabijela cas behem nakupu a cetla casak o psech, byly tam nejaky rady jak zachranit psa pri ruznejch situacich....... jelikoz ohari jsou vodouchove, zapamatovala jsem si, jak zachranit psa, kdyz se bude topit - tak samozrejme vytahnout ven, povesit za zadni behy hlavou dolu a kyvat v uhlu 60 stupnu dokud se voda nedostane ven......... no snad se to nikomu z nas nebude nikdy hodit.
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    ELO: oki :) jinak ted jsem jeste koukala na znamy ze slovenska, pes D Hunter nakryl fenu z Prahy, maji ted stenda, za chvili k odberu (11.6.) :) ale asi budou spis z tech drazsich... www.vizle.cz
    ELO
    ELO --- ---
    TEZZ_CZ: Jo papírový, ale chs ti neřeknu, je to bývalá spolužačka přítele :) Super, když se jim nenarodí holčička, dam vědět :D
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    ELO: jasná věc :) my taky budem mít za rok štěnda kdyýžtak ;-))) a můžu se zeptat - známá co bude mít štěnata - papírový? případně jaká chs? díky :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    nikdo mě nemá rád a ty si mě ještě fotíš
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    odpočívající lovečák
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    vyhlížení kořisti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam