• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SIRIEN: Děkuju. Tak nějak bych chápal že se spíš A. bude radovat že si vezme ty původní, protože bude předpokládat že když se v nich ukáže na generálce, tak B. si samozřejmě koupí jiné.
    No nic.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    KALIBAN: jenže ona nejenže si je vezme na generálku, ona se také, narozdíl od své protistrany na situaci duševně připravená, postará, aby ve vhodnou chvíli (tzn. tak, aby to vypadalo soukromě, ale aby to přitom slyšelo co nejvíc dalších okolních slepiček) na dané téma zavedla téma a mohla prohodit pár ponižujících frází. Typu "jé, vy máte také tyhle šaty... já už jsem je chtěla dát pryč, ale švadlena se zdržela s těmi novými co budu mít na svatbu, tak jsem si řekla, že sem na generálku budou tyhle staré ještě stačit..." nebo něco podobného.
    PETASV
    PETASV --- ---
    Ahoj, já to nechápu...

    Ženská přijde do bukkake baru a barman se jí ptá:
    "Co si dáte?"
    "Sedmičku bílýho."

    já vlastně ani nevím, co je bukake bar. Vysvětlíte?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SIRIEN: celej problem toho vtipu je, ze A by si zadny novy saty kupovat nemusela kdyz si je vezme na generalku a B si teda na svatbu vezme jiny... ze ano.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    LODBROG: ne. Prosim Tě je to jenom hlod do typického ženského hašteření vycházejícího ze stereotypu ženské závisti a vzájemné nesnášenlivosti. Zkusím to vysvětlit polopatě, takže doufám, že mi ženské osazenstvo odpustí použitý slovník a pár urážlivých zobecnění:

    A zjistí, že B má ty samé šaty. Nasere jí, že si koupila ty samé šaty. (protože ženská přece musí mít jedinečné šaty, že, hrozné fau-pax kdyby měly dvě ženské tytéž šaty, svět by se zhroutil, všichni by viděli, že je mají koupené v běžném obchodě a nemají je šité namíru... nebo já nevim co - stejná blitka jako že si různé "celebrity" "nesmí" vzít tytéž šaty za stovky tisíc znovu na nějaký galavečer a podobné)

    Aby si pojistila, že bude mít jiné, a aby si uchlácholila svou uraženou ženskou slepičí pýchu, koupí si jiné šaty.

    Jenže přece nemůže dovolit, aby si B vzala ty svoje - protože to by byla prohra, protože B by si ty hezké šaty vzít mohla a A by tudíž ustoupila atd.

    Takže, aby se jí "pomstila" a aby si na ní přiživila své malé ego, vezme si je na generálku - B tam uvidí, že má A stejné šaty a v "obranném reflexu" ženské logiky si hned poběží taky koupit jiné, aby měla jistotu, že nebude mít ty samé, co A.
    A tím dosáhne toho, že B bude muset taky vyhodit zbytečně prachy oknem a zároveň jí tím uvede do trapné situace na generálce (ženská forma epic-stěru, sociální kredity navíc aj.) a tak se jí "pomstí" za to, že si sama ty šaty vzít nemohla.


    (a ne, ve skutečnosti mi to nepřišlo vtipné ani když jsem to čet poprvé před rozpytváním - vtipné spíš je, když zjistíš skutečnou historku o tom, jak se tímhle způsobem nějaký ženský fakt zachovaly - jakože už jsem to "štěstí" párkrát měl)



    TARMAQ: no, rozhodně by si to za tuhle formu uvažování zasloužily :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a což teprve jestli tam přijde Adolf Hitler a někdo bude mít stejnou uniformu
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    treba si obe koupej stejny novy saty.. a protoze na generalce budou mit ty puvodni, nikdo to nezjisti. To bude trapas!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALARIK: to může. ale neudělá to. schválně se jí zeptej
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    PRAASHEK: Matka Judity si na svatbu může normálně vzít ty původně zakoupené šaty, když ví, že si po generálce matka Davida na svatbu vezme jiný...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LODBROG: u vás se šaty po jednom nošení vyhazují? nebo dokonce aniž je majitel vůbec předtím oblékl? tell me moar
    TURF
    TURF --- ---
    prilis mnoho hitleru, zidovskeho vtipu smrt
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Takže ve finále bude mít na svatbě každá jiné šaty...?
    Chápu že ta první bude mít radost z toho že ta druhá vyhodí prachy za jiné šaty,
    ale ta první je přece vyhodí taky (čemuž jsem myslel že se chce vyhnout)...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ok
    ženská (č. 1) se dozví, že jiná ženská (č. 2) si koupila stejné šaty na svatbu, jaké si chce vzít i ona. tudíž si na svatbu koupí jiné. ale na generálku/zkoušku si vezme ty původní, což velmi pravděpodobně povede k tomu, že ženská č. 2 si na svatbu pořídí taky jiné
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    PRAASHEK: To bychom to tu neřešili, ne?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    šmankokote dyť je to jasný, ne?
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    LODBROG: Myslim že si koupí spíš jiné, protože už ví, že Davidova matka má stejný (bez ohledu na to, jestli si je vezme na svatbu nebo ne) a obecně prostě nechce mít stejný šaty jako jiná ženská...?
    CEAR
    CEAR --- ---
    LODBROG: Nejspíš aby nezkazila dceři svatbu, ale když už se obětuje pro důležitý den své dcery, tak si to aspoň okoření tím, že matku ženicha "donutí" koupit také další šaty....
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    No ale proč teda říká že si koupí jiné?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    až to davidova matka uvidí, pořídí si kvůli tomu na svatbu jiné
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam