• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    proste zenska logika.

    Tati, vysvetlis mi zenskou logiku?
    Mas zaracha!
    Proc?
    Chleba s maslem!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PLECH: protože B neví předem že na tu situaci dojde a až na ní dojde a A prohlásí, že na svatbu má samozřejmě jiné a tohle jsou jen hadry na generálku, tak nebude mít důvod myslet si, že to pro A měly být šaty na svatbu.

    Ten vtip není židovský, je prostě genderový a pokud se Ti pořád nezdá, tak já už to vzdávám - jdi za nějakou svou kamarádkou, nějakou genderově typičtější (tj. žádné geek-girls, game-girls atp.) a nech si to vysvětlit od ní (doporučuju si s sebou vzít preventivně nějaký ibalgin nebo tak něco)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SWT:

    Safe-haven law - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Safe-haven_law
    SWT
    SWT --- ---
    KEEE: Byl/a jsi rychlejší ;)
    SWT
    SWT --- ---
    JAROUSH: Nechtějí přijmout odpovědnost za výchovu baby-carrots do dospělý-carrots, tak je povrhli v košíku před požárníky - předpokládám, že to je nějaký ekvivalent vhzení do našich baby boxů ...
    KEEE
    KEEE --- ---
    JAROUSH: vyděsí je zodpovědnost z pěstování baby karotek a odloží je do domova :o)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    PLECH: Taky je možné že A. poté co se to od dcery dozví skutečně nejdřív chce jiné šaty, ale když ji dcera upozorní na výdaje navíc tak to vezme zpět - ale zanikde to ve špatném podání vtipu.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SIRIEN + FANFAN: Jo takhle, tenhle další rozměr mi unikl, tak se v tom nevyznám.
    Nevěděl jsem že se na generálky a na svatby na ostro chodí v jiných šatech... :)

    Jako každý normální muž chodím raději na pohřby než na svatby... co kdyby to bylo nakažlivé... :P
    PLECH
    PLECH --- ---
    Proč by z toho měla být ta druhá, B, tak rozhozená? Vždyť si může rovněž mnout ruce, jak je A ztrapněna, že si chtěla vzít tyhle šaty na svatbu a teď to vypadá, že jsou to šaty vhodné jen na generálku. B se může radovat, že si A bude muset koupit jiné, přestože sama taky bude muset... Prostě stejná škodolibá a mírně nelogická radost může přicházet i z druhé strany, jen neplánovaně. Tohle vysvětlení se mi nezdá. A je na žid. anekdotu dost krkolomné.

    Já bych totiž hledal chybu ne ve výkladu, ale v podání. V židovském auditku vidím špatně formulované anekdoty běžně. Ma747, kdo tuhle postoval, plní poslední dobou auditko vtipy, které, až na výjimky, vůbec ani nejsou židovskými anekdotami a nejsou ani dobře podané ani vtipné. Auditko, které mívalo jistou úroveň, tak upadá, až myslím na unbook.

    Jsem si docela jistý, že princip anekdoty je stejný, jako u toho známého, kde si manželka s dcerou vymění pokoje a záclony si koupí Ábeles. Vždycky jde jen o to, jak vychytrale ušetřit. Ještě jsem neviděl židovskou anekdotu, kde by princip byl stavěn na nějakém "sice zaplatím totéž, co soused, ale..."

    Čili abych to shrnul, ta věta, že si A koupí jiné, tam prostě vůbec být nemá. Potom to dává ten jednoduchý a běžný smysl, který v tom viděl Lodbrog i další - A si je vezme na generálku a B si koupí jiné. Ženy si vymění pokoje a záclony si koupí Ábeles.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    PRAASHEK: Ad nazev pro tvurci obdobi pana Praashka - Ustanovis stupnici rekneme deseti ruznych praashku, dle stupne nebezpecnosti dejme tomu mezi mouka az anthrax a podle umeleckeho rozpolozeni vzdy priradis k Praashkovi konkretni praashek. Druhy level totez, ale i s ochutnavkou :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nene, ještě pokračujte. já se konečně dozvím, jak to bylo s jesebel a taky třeba vymyslíme s kalibanem nějaký název pro toto moje tvůrčí období, abych měl ve svých pamětech nějaký hezký terminus technicus
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Chlapci, já myslím, že už je ten vtip definitivně vysvětlenej. Co kdybychom to už zabalili?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    FANFAN: a taky tím dotyčné B naznačí, že šaty které B považovala za dobré na svatbu, jsou pro A dobré maximálně tak na generálku a to ještě kdo ví jestli vůbec.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    LODBROG: Hlavně tím, že si je vezme "jen" na zkoušku, dá najevo, že je na svatbu to bude něco fakt velkýho...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    RAB1T: vida! v tom je jadro pudla! dobre ty.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    KALIBAN: nechapes zenskou metalogiku. To ze jsi je na tu svatbu nevezme je dalsi stupen tortury. Protoze tu druhou nude zrat ze si ty saty nakonec koupila uplne zbytecne.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PRAASHEK: nejak ti to nejde posledni dobou... Co post, to trapno. Mozna bych se zamyslel na total offtopic vykrikama do tmy.


    SIRIEN: vsechno chapu, ale porad by se je na aktualni svatbu vzit mohla ze... Mozna by sel ten vtip krapet vyskladat jinak...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SIRIEN: Dala bych ti plus, kdybys pitval se správným i... grammar Hitler out :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (a pak se jej jeho otec pokusí zabít ale hospodin na poslední chvíli stáhne kontrakt...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam