• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SIRIEN + FANFAN: Jo takhle, tenhle další rozměr mi unikl, tak se v tom nevyznám.
    Nevěděl jsem že se na generálky a na svatby na ostro chodí v jiných šatech... :)

    Jako každý normální muž chodím raději na pohřby než na svatby... co kdyby to bylo nakažlivé... :P
    PLECH
    PLECH --- ---
    Proč by z toho měla být ta druhá, B, tak rozhozená? Vždyť si může rovněž mnout ruce, jak je A ztrapněna, že si chtěla vzít tyhle šaty na svatbu a teď to vypadá, že jsou to šaty vhodné jen na generálku. B se může radovat, že si A bude muset koupit jiné, přestože sama taky bude muset... Prostě stejná škodolibá a mírně nelogická radost může přicházet i z druhé strany, jen neplánovaně. Tohle vysvětlení se mi nezdá. A je na žid. anekdotu dost krkolomné.

    Já bych totiž hledal chybu ne ve výkladu, ale v podání. V židovském auditku vidím špatně formulované anekdoty běžně. Ma747, kdo tuhle postoval, plní poslední dobou auditko vtipy, které, až na výjimky, vůbec ani nejsou židovskými anekdotami a nejsou ani dobře podané ani vtipné. Auditko, které mívalo jistou úroveň, tak upadá, až myslím na unbook.

    Jsem si docela jistý, že princip anekdoty je stejný, jako u toho známého, kde si manželka s dcerou vymění pokoje a záclony si koupí Ábeles. Vždycky jde jen o to, jak vychytrale ušetřit. Ještě jsem neviděl židovskou anekdotu, kde by princip byl stavěn na nějakém "sice zaplatím totéž, co soused, ale..."

    Čili abych to shrnul, ta věta, že si A koupí jiné, tam prostě vůbec být nemá. Potom to dává ten jednoduchý a běžný smysl, který v tom viděl Lodbrog i další - A si je vezme na generálku a B si koupí jiné. Ženy si vymění pokoje a záclony si koupí Ábeles.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    PRAASHEK: Ad nazev pro tvurci obdobi pana Praashka - Ustanovis stupnici rekneme deseti ruznych praashku, dle stupne nebezpecnosti dejme tomu mezi mouka az anthrax a podle umeleckeho rozpolozeni vzdy priradis k Praashkovi konkretni praashek. Druhy level totez, ale i s ochutnavkou :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nene, ještě pokračujte. já se konečně dozvím, jak to bylo s jesebel a taky třeba vymyslíme s kalibanem nějaký název pro toto moje tvůrčí období, abych měl ve svých pamětech nějaký hezký terminus technicus
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Chlapci, já myslím, že už je ten vtip definitivně vysvětlenej. Co kdybychom to už zabalili?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    FANFAN: a taky tím dotyčné B naznačí, že šaty které B považovala za dobré na svatbu, jsou pro A dobré maximálně tak na generálku a to ještě kdo ví jestli vůbec.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    LODBROG: Hlavně tím, že si je vezme "jen" na zkoušku, dá najevo, že je na svatbu to bude něco fakt velkýho...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    RAB1T: vida! v tom je jadro pudla! dobre ty.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    KALIBAN: nechapes zenskou metalogiku. To ze jsi je na tu svatbu nevezme je dalsi stupen tortury. Protoze tu druhou nude zrat ze si ty saty nakonec koupila uplne zbytecne.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PRAASHEK: nejak ti to nejde posledni dobou... Co post, to trapno. Mozna bych se zamyslel na total offtopic vykrikama do tmy.


    SIRIEN: vsechno chapu, ale porad by se je na aktualni svatbu vzit mohla ze... Mozna by sel ten vtip krapet vyskladat jinak...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SIRIEN: Dala bych ti plus, kdybys pitval se správným i... grammar Hitler out :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (a pak se jej jeho otec pokusí zabít ale hospodin na poslední chvíli stáhne kontrakt...)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DAVIDO: izák newton to lehce zatáhne z prodeje padaných jablek
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    SIRIEN: Pikantni taky je, ze ty saty ve finale zaplati Izak a Aaron.
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    LODBROG: no tak prece nemuze jit dvakrat ve stejnych !!!!
    ;)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SIRIEN: Děkuju. Tak nějak bych chápal že se spíš A. bude radovat že si vezme ty původní, protože bude předpokládat že když se v nich ukáže na generálce, tak B. si samozřejmě koupí jiné.
    No nic.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    KALIBAN: jenže ona nejenže si je vezme na generálku, ona se také, narozdíl od své protistrany na situaci duševně připravená, postará, aby ve vhodnou chvíli (tzn. tak, aby to vypadalo soukromě, ale aby to přitom slyšelo co nejvíc dalších okolních slepiček) na dané téma zavedla téma a mohla prohodit pár ponižujících frází. Typu "jé, vy máte také tyhle šaty... já už jsem je chtěla dát pryč, ale švadlena se zdržela s těmi novými co budu mít na svatbu, tak jsem si řekla, že sem na generálku budou tyhle staré ještě stačit..." nebo něco podobného.
    PETASV
    PETASV --- ---
    Ahoj, já to nechápu...

    Ženská přijde do bukkake baru a barman se jí ptá:
    "Co si dáte?"
    "Sedmičku bílýho."

    já vlastně ani nevím, co je bukake bar. Vysvětlíte?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SIRIEN: celej problem toho vtipu je, ze A by si zadny novy saty kupovat nemusela kdyz si je vezme na generalku a B si teda na svatbu vezme jiny... ze ano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam