• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VECTOR: Vtip je vtom, ze nekdo celou tu diskuzi ohledne toho obrazku pod tim, vcetne toho duplicitniho rozmazanyho obrazku z facebooku smazal, ale tohle tam nechal.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    LAAZI: hm. Nějaké dílčí věci bych jí tam asi vytknul, ale spíš drobnosti, popravdě to dokonce i vypadá jako jedna z těch lepších prací co jsem viděl. A jo, ten název je trochu zavádějící - obsah mi přijde docela smysluplnej.
    (teda, jednu věc bych jí vytknul s velkou chutí, ale bohužel je v ČR povolená, a to jsou ty dementní číslované odkazy k literatuře (ISO690 sucks))
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    běžte už do hajzlu s vědama....
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SIRIEN: Hele ja tu praci cetl a prislo mi to docela dobry.
    http://www.kht.tul.cz/...%20pou%C5%BEit%C3%AD%20anglick%C3%BDch%20podsedlov%C3%BDch%20de%C4%8Dek.pdf
    Jakoze podrobnej rozbor produktu, dostupnych vyrobcu/distributoru na trhu, rozbor materialu vc. nejakych rovnic a grafu pohlcovani vlhkosti, analyza vlastnosti, pruzkumy atd..
    Imho ekvivalentni danemu oboru (textil - marketing).
    Kdybych chtel obchodovat s danym produktem, tak mi ta prace prijde jako velmi relevantni a komplexni zdroj informaci.
    Jestli je to dostacujici jako bakalarska prace nedokazu posoudit.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SALVATOR: to nechápu. vysvětli to plz
    TUILE
    TUILE --- ---
    to už je pátek?
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    PRAASHEK: kazdy je nejaky, nekdo ohrnuje nos, nekdo predkozku
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PRAASHEK: Ba jo, když bazíruješ na takový píčovině... Ale mysli si co chceš, tohle mě už nebaví. Poroučím se.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ani ne, když vidím filcky, tak jenom ohrnuju nos
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PRAASHEK: Šťouráš se v tom jak student v kundě.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SALVATOR: když někdo napíše "vědecký titul" a čumí přitom na bc, tak je pro mě lopata :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PRAASHEK: Nelámej to přes koleno, bejt vtipnej v NIH ti jde líp, tady moc ne.

    SIRIEN: Tak já to myslel spíš všeobecně, ne kokrétně na tebe. Ale co se hodnocení náročnosti týče, nesmíš zapomínat na velkou subjektivitu tohodle problému. Pro někoho je výzvou jaderka, ale dá jí. A pro někoho může bejt tou jaderkou tetilní fakulta. Z tohodle hlediska ten vtip pořád smysl dává.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    PRAASHEK: ty máš na výsměch vyjímku od vůdce
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SALVATOR: já jsem k žádné Vědě s Velkým "V" nepřičuchl (vživotě jsem žádnou přírodní / exaktní vědu nestudoval), ale ten dojem je mnohdy oprávněnej...
    ...viděl jsem z první ruky u dlouholetých přátel a přítelkyň, co za "náročnost studia" obsahují různé specifické obory, zejména různé umělecké a humanitní (má vždy milovaná politologie, taky historie, FHS, lingvistika, dokonce egyptologie...) a v protikladu k tomu i to co obnáší skutečně těžké obory (medicína, fyzika, stavební inženýrství, strojní inženýrství...)

    A narovinu - ty různé technické inženýřiny a fyziky jsou násobně těžší, komplexnější a časově namáhavější. Když jsem (ne tak dávno zpátky)poprvé uviděl, co skutečně znamená (rozsahem, náročností) studium medicíny, docela mi spadla huba.

    Ten vtip o tom jak dva inženýři odejdou z promoce a jeden říká druhému "tyvole, když si vezmu, jakej já sem inženýr, tak se bojim jít k doktorovi"? Tak ten je totálně mimo.

    Jako fajn, klidně si můžeš nalhávat o tom jak je titul z lingvistiky nebo historie nebo co já vim... ekonomie naprosto rovnocený titulu z fyziky, medicíny, práva nebo elektrotechniky - ale neni. Deal with it.
    (jeden člověk to kdysi glosoval poměrně trefně: "když vezmu studenta exaktního oboru a pošlu ho studovat humanitní, tak ho vždycky dokončí. Bude při tom prskat, že ho to nebaví, a že to je opruz a že nechápe co to má za význam, ale dokončí to. Když vezmu studenta humanitního oboru a pošlu ho studovat exaktní obor, tak obvykle velmi rychle selže")
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já potřebuju k výsměchu oprávnění? olol!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PRAASHEK: Jestli chceš slovíčkařit, že bakalář se má správně označovat jako akademickej titul a ne věděckej, tak si posluž, to mi přijde dost podružný a tvůj výsměch to pořád neopravňuje.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SALVATOR: klidně si parafrázuj, ale předtím se probuď http://cs.wikipedia.org/wiki/Akademick%C3%BD_titul
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já v tom cejtim trochu snobskej přístup lidí, který přičuchli k Vědě s velkým V, jako fyzice, matice, nebo chemii a ty palce tomu dávaj s blahosklonným a povýšeným úsměvem "tak si toho Bc. užij, tkadleno, my teď zas půjdem zkoumat ty důležitý věci". Přitom tady ale nikdo neví co všechno studium toho oboru reálně obnáší, nebo se snad pletu? To že téma tý práce je poněkud jednodušší nevypovídá o samotný náplni studia vůbec nic.

    A že to je moc úzká specializace? To je bohužel normální, kdo to má furt vymejšlet? Na naší fakultě sou témata bakalářek například "Lokativ s předložkou na ve struktuře ruské a české věty" a to mi přijde na bakalářku trochu zbytečně konkrétní.

    PRAASHEK: A ne snad? Budu parafrázovat, jo? "Vojín vojenská hodnost? olol!"
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    TAPINA: já vidím problém v tom, že to vůbec někdo nutí do pozice která je v rovině s vědeckými / akademickými obory, jen aby mohli rozdávat Bc, Mgr, (Ing), PhD. To pak vede k tomu co píšeš (mimo jiné - i k dalším blbostem, samozřejmě)

    REFALLENONE: no, pokud si student nedokáže vybrat téma, které dává smysl, tak ztroskotal už v přístavu. Nicméně whatever, nechce se mi tu její diplomku googlit a číst jen abych zjistil, jestli je fakt tak blbá jak název naznačuje, nebo jestli je jen blbě pojmenovaná a uvnitř je něco smysluplného, komentoval jsem to tu spíš v obecné rovině že ne každá práce vydávaná za bc diplomku (co projde) si jí být i zaslouží.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: bakalárik vědecký titul? olol!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam