• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    BURAN
    BURAN --- ---
    no je to takova slovni hricka, zalozena na tom, ze kdyz jdes nekam na audienci, tak kdyz pro tebe prijde komornik je dverim rekne neco jako "Master will see you now", coz v pripade Hanuse je nepouzitelne, tudiz se to muselo upravit na "will NOT see you".
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    PRAASHEK: protoze je to anglicky neasi
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    že je to oslepenej hanuš jsem pochopil hned, ale vtip mi nedochází
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    BURAN: tak tohle spojeni jsem pochopil samozrejme..ale porad nic :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    TOMMY69: mistr Hanus, Orloj... porad nic? :)
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    GANDHI:
    ALCATOR:
    ano vtipne na tom bolo to ze sa predstavoval ako "Vas sused" a tvrdil ze na kampan sa "pozbieral s rodinou a kamaratmi"... samozrejem rychlo sa vypatralo ze za tym stoji nejaka katolibanska skupina
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ALCATOR: heh, dik. takhle se znalosti kontextu je to i vtipny:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALCATOR: tak to je slušný :))
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    GANDHI: těsně před referendem jedna katolická sekta rozposlala do všech domácností na Slovensku letáky, začínající slovy "Milý súsed!", ve kterých fiktivní pan Bielek varoval, že homosexuálové můžou za všechno včetně vysoké nezaměstnanosti, a že kdo nepůjde k referendu, bude mít chlupaté dlaně a umřou mu děti.

    Několik lidí se veřejně ohradilo proti lživému "súsedovi", který neexistuje a který očividně súsedí s lidmi od Bratislavy po Košice.

    Obrázek představuje, jak to asi musí vypadat, když tento súsed přijde do svého oblíbeného obchodu s kancelářskými a PC potřebami.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SIRIEN: tak teď jsi to zabil. sice na druhej pokus ale počítá se.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VICKE:
    SIRIEN: tak kdyz se tu ten offtopic tak pekne rozjizdi. vtipne (pokud predpokladame, ze to vtipne je) to bude nehkede na to, jeli Ac lepsi nitsi nebo vyssi, protoze size penalty bude vzdycky postih za velikost a jako takovej se bude aplikovat (takze pricitat nebo odecitat v neprospech hrace).

    a ad edice DnD, ADnD1stEd i ADnD2ndEd pouzivaly AC systemem cim vetsi tim horsi. (ThAC0 v 2ndEd nenahrazovalo AC, kazdej hrac i mrcha ho mel/a. ThAC0 byl zasahovej parametr od nehoz se Ac odecitalo, aby se zjistila cilova hodnota, kterou je treba prehodit - a ano platilo u nej cim nizsi tim lepsi ale s Ac nemelo pranic spolecneho). System cim vyssi Ac, tim lepsi prinesla az 3rdEd.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    VICKE: jen malé geeky upřesnění: v druhé edici ADnD. A tenkrát se to nejmenovalo AC, ale THAC0 ("To Hit Armor Class 0"). První edice měla v podstatě normální AC známé z potom, plus mínus (nevím, jestli se tak i jmenovalo, ale to "nižší lepší" je specifikum ADnD 2e pokud vim)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VICKE:
    díky. Mě to vtipný přijde :) stačilo AC = Armor class :D než jsem to dočetl byl jsem pobaven...
    VICKE
    VICKE --- ---
    RAINBOF: AC = Armor Class, obranné číslo v rpg hře Dungeons & Dragons; čím vyšší, tím lepší; (ovšem jen od 3. edice výš, v první edici a AD&D tomu bylo naopak a tento pitomý vtip by v těch dávných dobách nebyl vtipem). Rozpitváno, je po vtipu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MATHES: "Vynálezce vtipů bez pointy zemřel." Čekáš tedy, že to bude nějaký vtip, ale je to jen normální pohřební oznámení - takže se ti nedostane té pointy, kterou očekáváš.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SUCZKER: ne, je to klasickej blind spot check.

    Někteří lidé zaměňují "zajímavé" za "vtipné". Lepší to ignorovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam