• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SIRIEN: a to buď rád, že nejsi v Anglii - tam v SUV jezdí hlavně důchodkyně... :)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    SLEEPLESS8: Nepoužívání blinkrů bych věřil. S jedním takovým jsem jel a popsal mi to stylem "to nemá smysl, v tý rychlosti než při předjíždění dám blinkr doleva, tak už jsem dávno zase v pravým, teda pokud se vůbec do pravýho vrátím, bych zas za chvíli musel do levýho"... a tak nějak to (BOHUŽEL) je.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Tak já jako nevim, co je na tom za záhadu.

    Jako prasata řídící hovada sou obvykle týpci co touží machrovat a aby mohli machrovat řádně, tak potřebují nějaké auto dobře znějící značky, že - tzn. jdou si koupit BMW nebo Audi, protože když dneska přijde řeč na rozumný sportovní limuzínky, tak co jinýho si chcete pořídit? A protože ty auta narozdíl od aut jejich chudejch kolegů z vesnic s jejich vesnickým tuningem mají nějaký výkon a dávají pocit bezpečí, tak se v nich samozřejmě rozjebou.

    BMW a Audi v tomhle prostě slízávají zpátky negativní efekt skutečnosti, že se jim podařilo zpropagovat se jako ty cool sportovní bezpečné značky, čímž přitáhly mimo jiné i ty nejméně odpovědné řidiče.

    Nicméně osobně když sedim za volantem, tak sice uznávám, že nejvíc prasících kolegů asi fakt potkávám v BMW a Audi (vyjma pár ještě dražších srand), ale až tak moc mě neruší - prostě občas proletí okolo a sice takovým způsobem který pořádkumilovnější lidi než sem já dožene k šílenství, ale nenazval bych ho přímo ohrožující (riskantní možná ano, ale v daný moment pro mě ne ohrožující).
    Co mě obvykle nutí k nějaké "bezpečnostní reakci" nejsou týpci v BMW nebo Audi osobácích, ale vyjukaný ženský (až holčičky) popř. postarší chlápci v SUVčkách (obvykle teda také těchto značek), který se křečovitě držej volantu, tvářej se že nemaj tušení, která bije a s dojemem bezpečí velkého auta prasej, byť v nízké rychlosti, kde můžou.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    MAKROUSEK: známej dělá pro importéra bmw jedný nejmenovaný země. řikal, jak když se zabývají percepcí značky, tak se musej probírat tim, že o značce se píše hlavně v souvislosti s nehodama a parkováním. testy aut nebo věci o prodejích tvoří minimum mediálních výstupů.
    a taky řikal, že se sám snaží vnímání značky zlepšit a snaží se jezdit ohleduplně. takže třeba pouští chodce. setkává se ale prý s naprostou nedůvěrou. chodci na něj vyděšeně koukají, jestli to jako opravdu myslí vážně a při opatrném přecházení prý čekají, kdy se proti nim rozjede a rozcupuje je.

    prý to bude ještě dlouho trvat... ale zase to prý funguje prodejně, protože spousta lidí radši sedí za volantem bmw než by riskovali, že je bmw rozmašíruje.
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    SLEEPLESS8: a mozek
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    AXTHEB: stereotyp, ze lide v bmw/audi casto za jizdy telefonuji (vidis je s telefonem u tlamy), stejne jako nepouzivaji blinkry..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RAGUN: Asi bych potřeboval vysvětlit tenhle vtip.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VON_GILOTINE: takze statisticky to sedi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NVT: v metru,britskym,je hodne veverek.
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    sleeplesovi jsem napsal

    moje hlaska v praci, pote, co jsem si koupil mazdu a kolega se me zeptal, proc jsem si nekoupil neco poradnyho, treba audi nebo bmw

    tyvole, vzdyt ty auta nemaj ani handsfree

    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SALVATOR: To neni jenom pocit:
    Nejhorší řidiči jezdí v Audi a BMW, ukázala statistika – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/183289-nejhorsi-ridici-jezdi-v-audi-a-bmw-ukazala-statistika.html
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SIRIEN: Na rovinu, subjektivně mi přijde, že v Audi a BMW potkávám snad nejvíc kreténů. A nedejbože, když maj káru bílou.
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    J4C0B1M: Vzals mi to z prstů.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MCKIDNEY: Mozna ji rozbil, procez mu jest mlceti ;)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SIRIEN: Já si nestěžuji - mě to hrozně baví pročítat.
    Jenom si říkám, že HASH už by rozbil klávesnici :)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    MCKIDNEY: ID HASH na to sere, ID PRAASHEK řeší časový rozvrh schůzek se starými přáteli pro svou letní dovolenou v Argentině a ID Sirien to jen blbě komentuje, protože na tohle taky sere. Stěžovat si můžeš u nadace Duha.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ID HASH ma dovolenou? :)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    WRYKOLAKAS: Podle nejlepších novinářů z TV Hovna a jejich zcela důvěryhodného zpravodajství jsou řidiči BMW ta největší prasata na silnici a BMW samotná jsou zlo které způsobuje, že zbohatlá mládež a kmotři řídí jak hovada (tj. když se někde stane nějaká nehoda, okamžitě neváhají apelovat na čecháčkovskou závist a zdůraznit, že i tentokrát bylo na vině BMWčko, i když případ ještě není nutně vyřešený...)

    Tj. řidiči BMW neblikaj, montovat na BMW blinkry je tudíž zbytečnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam