• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SIRIEN: ano! 5krát! a přesto mi to nedošlo. Jdu se stydět do rohu. Je to přesně při zvednutí oči od radikálního feministického manifestu, kdy se tohle stane, včetně těch bohů a zoufalství.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SHEALA: mňooo.... ne tak úplně.

    Učila ses na VŠ někdy např. statistiku (nebo statistické metody nebo tak něco)? Já to potkal na 3 školách a mívá to na začátku takový zábavně zrádný průběh.

    Učitel tak jako začne na první / druhé hodině říkat takové pitomosti jako "a tohle je aritmetický průměr, počítá se jako (n1+n2+n3+n4) / n... a Ty si tak jako říkáš "jo, jasně, nuda, tohle je nesmysl ze střední...", pokračuje nějakým "tohle je modus, tohle je medián...", čímž Tě bezpečně uklinbá a Ty přestaneš dávat pozor... možná dokonce jednu dvě přednášky vynecháš...

    ...a když o jednu dvě přednášky později přijdeš znovu mrknout na to, co se tam děje (popř. ve zrádnějším případě když po pár desítkách minut zvedneš oči od Facebooku nebo od kreslení pornografických obrázků spolužačky co sedí o pár lavic před Tebou), tak najednou čumíš na to, jak na tabuli lítaj derivace a transformace rovnic se sumama zlomků v n-té mocnině o deseti krocích, jejichž výstup se přenáší do dalších šílených rovnic které obsahují nějaké pošahané parametry alfa a ró a učitel se tváří, že to je přece naprosto jednoduché a že to dokonale logicky vyplývá z toho, co říkal před chvílí a že teda můžeme konečně přejít k něčemu pořádnému a Tebe v tu chvíli napadne, žes možná neměla vynechávat tu jednu přednášku / neměla přestat dávat pozor a CO SE TO KURVA DĚJE, KDE SEŽENU POZNÁMKY A KDO MI TO PROBOHY VYSVĚTLÍ!?


    Takže... no, řekněme, že mě osobně to docela pobavilo, protože been there, done that - jak zábavné to je pro někoho, kdo se sám na těch pár přednášek nevyflák popř. se o pár semestrů pozdějc během dalšího výkladu o geometrickém průměru nezapoměl někde na internetu, aby pak překvapeně netěkal očima a hystericky nepřemejšlel, kde a jak to dožene, netušim.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    [ MARNIE @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ] ?
    Jde o výuku vysokoškolské matematiky (kde se začne 2+2 a potom je nějaká šílená rovnice s deseti abecedama a všechno se to rovná nekonečnu na druhou?)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    LODBROG: na exploreru
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: zatím nikdo neotevřel krabici
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: A prodala ti ho nakonec?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: schrödingerův stolek - nevíš, jestli se prodává, nebo kupuje
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    NELLAS: možná, že máš pravdu už si to moc nepamatuji.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PETGRIDUS: Nechtěla ho spíš koupit? :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    WOODMAKER: že by reakce na jednu takovou epizodku na nyxu, kdy jedno id prodáválo stoleček.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    proč je tam ten stůl?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SLEEPLESS8: Na kterým?
    Internetů je hodně.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    PRAASHEK: prej to psali na internetu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SANTGEORGE: a máš tuto informaci z důvěryhodného zdroje?
    SANTGEORGE
    SANTGEORGE --- ---
    PRAASHEK: mas ho, protoze ses strasna pica
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GARBAGE: Myslim, ze sem patri i vysvetleni, proc je tomu tak. Nekde jsem cetl, ze pry zeny opravdu rozeznavaji vic barev, zatimco muzi umeji vnimat pohyb. Protoze zeny byly v jeskyni a sbiraly bobule a musely poznat, ktera je zrala. A muzi lovili zvirata, takze museli mit postreh na veci, co se hybaly.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GARBAGE: jo no, bohužel. Každej je tady elder of the internet a má e-penis dlouhej tak že se dá dvakrát obtočit kolem zeměkoule.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam