• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    MAGE
    MAGE --- ---
    HWLLFFRDD: 8 měsíců... narozeniny...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    KRUSTY_: Nechápu to s tím číslem 23, které možná bráno za číslo, které je ještě nešťastnější než 13, nebo 42. Vidím zde odkaz na Stopařova průvodce po galaxii, nechápu kontext, ale pravděpodobně se to odráží od tohoto (spoiler allert):
    Na počátku byl stvořen vesmír. Pak se toho hodně dělo a pak se nějaký superinteligentní pangalaktický bytosti z jiných dimenzích začaly zabývat otázkama jako "proč", "jak", a to jim překáželo, protože se chtěly plně věnovat jedné své oblíbené hře. Vypočítaly tedy odpověď na základní otázku vesmíru, života a vůbec, která zněla jednoduše. 42. Ale neměly otázku a bez ní jim to nedávalo smysl. Vytvořily počítač pro výpočet otázky a pojmenovaly ho dost divně, "Země", a na první pohled ten počítač vypadal jako planeta. Někdy v průběhu výpočtu otázky na získanou odpověď se někde na planetě, která je jen pár světelných let od Země, rozhodly bytosti úplně jiného druhu zbavit zbytečných lidí, jako jsou třeba zmínění kadeřníci, ekonomové, nebo hygienici telefoních sluchátek. Udělaly plán, kde měli z nějakého důvodu odletět z planety postupně všichni ve 3 vesmírných plavidlech na planetu Zemi. Nechali odletět jen první plavidlo a tím se zbavili nepotřebné části obyvatelstva. Bohužel, zanedlouho po tom, co se tohle stalo, se u nich rozšířila nemoc, která se šířila po telefonu a zahubila celou populaci. Zbyla jen ta nepotřebná část obyvatelstva, která obývala planetu Zemi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MAGE
    MAGE --- ---
    23 = two three = to free = osvobodit (se, jine atd...) od (to je podle gusta kazdeho soudruha)
    KRUSTY_
    KRUSTY_ --- ---
    NASA: jj, o SP23 to vim, ale v souvislosti s tim "nevtipem" jsem to nejak nevydedukoval :)
    NASA
    NASA --- ---
    KRUSTY_: a 23 je zase oblíbené číslo v elektronické hudbě, ale co tím chce říct, to taky netušim...

    v rámci odborné diskuze si dovolím ocitovat stručnou historii:
    RAVEBOY --- 22.08:30 2.11.2005
    Nemluvě o zásadnim vztahu k číslu 23 - inspirovali se sérií románů Illuminatus od R. A. Wilsona a začali všude používat 23 jako čísla "boha chaosu" - jejich pseudonymy JAMs ("Justified Ancients of Mu Mu") i KLF ("Kopyrite Liberation Front") dávaj dohromady 23 písmen, první release byla JAMS 23, poslední singl byl v pořadí třiadvacátej, poslední press release taky třiadvacátá.
    23kou nakazili Genesise P-Orridge z Throbbing Gristle/Psychic TV, ten to posunul dál v jejich houseovym období, no a od P-Orridge se o tom domákli Spiral Tribe. A freeteknařská 23ka byla na světě :-D

    MAKE LOVE/RB

    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LODBROG: jo aha.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SHEALA: V titulku "tma v Edenu" a na fotce černoch ve slávistickém dresu..?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    CEAR: odpověď na otázku života, vesmíru a tak vůbec je docela evidentní, ale právě jak řikáš...smysl to nedává
    CEAR
    CEAR --- ---
    KRUSTY_:
    KAKIHARA:

    To, že to je osoba značně vymaštěná je zcela nepochybné, tahle hláška očividně čerpá ze Stopařova průvodce, resp. ze Restaurantu na konci vesmíru. Asi je to metavtip, smysl to vůbec nedává, stejně jako odpověď na všechny otákzky (=42)....
    KRUSTY_
    KRUSTY_ --- ---
    KAKIHARA: Myslel jsem si to. Jen jsem chtel vedet, jestli mi neco uslo, nebo je to jen blbost :)
    KRUSTY_
    KRUSTY_ --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    TAPINA: TAP & TAPINA strike again!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Can we fix it? Je tradiční věta, kterou začíná každý díl, než se rozběhnou všichni po práci a všechno samozřejmě opravit dokážou. No a zbytek vidíte.
    TAP
    TAP --- ---
    LODBROG: can we fix it bude asi hláška z originálního Boba nebo prostě otázka, jestli to půjde ještě spravit. každopádně jak se spravuje vztah po tom, co chytíš partnerku s černochem v posteli, to netuším
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    PISKVOR: SLEEPLESS8: ok, díky
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MYSHAAK: Ta kytka je Aloe Vera, slovní hříčka na "I love you very much." Ha ha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam