• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: o 100 a zároveň o 99. Vskutečnosti se totiž narodil o rok později, aby nemohl být obviněn z vlastní propagace
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAP: O sto let pozdě.
    TAP
    TAP --- ---
    PRAASHEK: a NĚKDO trefil i ten správnej rok

    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CATHACK: 20. dubna se hlavně někdo narodil...
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    SUCZKER: Zároveň je to datum v americkém formátu. Takže "If the world ends in 2050 there won't be 4/20/69" = "Když budeme dál škodit světu a ten skončí v roce 2050, tak se nikdy nedožijeme 20. dubna 2069. A to by byla škoda, protože to bude nejlepší datum ever, protože 420 a 69!"
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ZAREK: ne, to bude 180. výročí něčeho, co se stalo napořád
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SHEALA: 420 a 69 je jasný, ale čekal jsem ještě nějaký "plot twist", že to znamená ještě něco jinýho :D Každopádně dík
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SUCZKER: zhuleni se při orálním sexu. Googli 420 stoner culture. Su na mobilu
    MATHES
    MATHES --- ---
    NOFNAK: tak to je skoda, ale co naplat. nejak to tady bez tebe budeme muset zvladnout.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Velmi se omlouvám za off topic. Mohli bychom znovu hlasovat o tom, zda tu PREVRACENY má být? Ještě párkrát uvidím 30+ příspěvků kvůli tomuto ID a dám radši unbook.
    AMANT
    AMANT --- ---
    PREVRACENY: jednou (asi tak v roce 2009) mi jeden moudry a tlusty zid rekl: kdyz ti neco rika jeden clovek, nemusis si to tak brat. kdyz dva, jeste to jde, ale kdyz ti tri a vic lidi davaj najevo, ze se chovas jako blbec, je cas se nad sebou zamyslet. preju ti hodne stesti.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    HANSHOLER: A mě to vaše věčný pindání na moji osobu nesere? Co myslíš? Já jsem tento klub využíval k jeho účelu a dostal jsem pindání od ostatních. Takže asi tak.
    A to s tím fízlem už radši nebudu komentovat.
    HANSHOLER
    HANSHOLER --- ---
    PREVRACENY: Byla to odpověď na tvé neustálé pindání tady, které nevede k ničemu, na co se auditko zaměřuje a akorát to každého sere. Ve stručnosti můj příspěvek znamenal toto: "Sklapni ty zasranej čůrackej fízle, drž se tématu, nebo si pindej někde jinde"!
    Viz body I.-VI.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    OTAVA: To je dobře. Je jich tady docela dost.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PREVRACENY: pak tu mame jeste docasny time out pro paka nebo muzeme nacpat hadr do repraku nekomu kdo se umyslne chova jako retard
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    HANSHOLER: Krásný pravidla. Škoda, že nefungují.
    HANSHOLER
    HANSHOLER --- ---
    PREVRACENY:
    I. Toto auditko slouží ke vkládání příspěvků, jejichž náplní je vtip, na který narazíš v internetovém prostředí, a nechápeš, v čem spočívá jeho vtipnost, neboli pointa.
    II. Pointu, neboli vtipnost daného příspěvku, se ti v rámci osobní erudice pokusí vysvětlit každý, kdo toto auditko navštěvuje, a danou erudici, neboli znalost tématu ovládá či má.
    III. Toto auditko neaspiruje na to být diskusním klubem.
    IV. Relevantnost daného příspěvku, ať už se jedná o dotaz či vysvětlení, je hodnoceno plusy a mínusy, které jsou v pravém horním rohu každého příspěvku.
    IV. a) Plus znamená relevantní, dobrý, adekvátní, v zásadně něco co by mohlo naplňovat poslání tohoto auditka, kdy každý jednotlivý příspěvek by měl k tomuto naplnění směřovat, tj. vysvětlit pointu.
    IV. b) Minus znamená že daný příspěvek k naplnění tohoto cíle nesměřuje, myšlenka v něm obsažená je mylná, lživá či falešná, či je příspěvek bodem diskuze, na kterou toto auditko neaspiruje viz. bod III.
    IV. c) Každý uživatel NYXu má u každého příspěvku v jakémkoliv auditku možnost udělit jeden hlas, ať už v plusové, nebo mínusové hodnotě, má také právo, neudělit ani jedno z toho.
    IV. d) Plusy a mínusy neslouží k vyjádření jakéhokoliv osobního názoru toho, kdo je uděluje, jejich smysl má snahu kultivovat diskusi obecně kdekoliv v rámci NYXu avést uživatele k zamyšlení, nad relevantností vkládaných příspěvků, a zbytečně nezatěžovat adminy, kteří musejí pak ty hovna mazat (delete), aby v tom nebyl bordel, a auditko mohlo sloužit svému poslání.
    V. Každý uživatel NYXu má právo založit si své auditko na jakékoliv téma, stát se jeho adminem, bavit se o čem chce a být v totálním zenu.
    VI. Fízli tolerujeme, bereme je jako potřebnou součást fungující společnosti, každý dle vlastního uvážení buď víc nebo míň, ale obecně se s nima moc bavit neumíme, a kontakt s nimi se snažíme omezit na nejmenší možnou míru, v závislosti na specifické okolnosti každého jedince, jak už to tak v životě bývá.

    * Jedná se o sepsána nepsaná pravidla NYXu, zoufale nekompletní, ale v jádru pravdivá, jinak by to tu nefungovalo.
    ** Tento příspěvek porušuje pravidla tohoto auditka, tak, jak jsou sepsána výšen, za což se omlouvám. Zkrátka, nejedná si o nepochopený vtip, který by potřeboval nějaké vysvětlení, může sloužit buď k zamyšlení, edukaci, osvícení, nepochopení, ale i igonoraci.
    *** Tento příspěvek podléhá autorskému zákonu
    **** Tento příspěvek není námětem diskuze, ke které však mohou sloužit jiná auditka.
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    PREVRACENY: nojo, ale ty seš policajt a ty nikdo nemá rád :)
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    Dejte mu pořádně zabrat, že nechápe tak zjevný vtip. Já jsem za ten nevtip s LSD taky dostal čoud.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam