• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    PYROMANEK
    PYROMANEK --- ---
    PREVRACENY: kamo delam v informacnim stredisku a mas pravdu, kreteni jako ty tam chodej... tak jim reknu, at jdou do pyci, oni me ze sem curak... a uz se nevracej...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZAREK: Tyjo a víš že si dokážu představit, že si člověk mrdáním bedem pod vlivem látek rozličných fakt odpočine? Musí tě to samozřejmě brát, když seš spíš na countrywesterhudbumusic, tak ne, to dá rozum.
    AMANT: Tak eště je tady ignor.
    PREVRACENY: Milej zlatej, ty hlavně neukazuješ nejmenší snahu dobrat se pointy sám a to ani když ti člověk dá aspoň nápovědu, jak už si předved s tím Kosovem tuhle. Tak co jako s tebou? V tom stripu, kterej si sem dával máš všechny stopy, který potřebuješ, aby ses toho dobral, jen kdybys předved aspoň špetku vlastní snahy. Ale toho se od tebe člověk prostě nedočká, že ne?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREVRACENY: Aktuálně bys jim v tom infocentru místo pozdravu všem vynadal do čuráků, rozházel letáčky a nasral do květináče.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    AMANT: Jenže tady to moc nesedí. Já se prostě jen zeptal na vtip. Je to jako když spíš někdo dorazí do informačního střediska a na něco se zeptá a všichni ho tam začnou lynčovat. To je mnohem lepší příměr.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AMANT: Já tu rozdíl vidím. Navíc když ho nebude nikdo krmit, tak se přesune tam, kde potravu najde :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    + ještě ten čas sms, 8:59 ráno, baterka v hajzlu a ty jsi ještě nandanej, že jsi vůbecrád, že dejcháš
    AMANT
    AMANT --- ---
    NELLAS: to je rada jako kdyz ti mladsi sourozenec dela cely odpoledne samy naschvaly a opicky primo do ksichtu a maminka pak rekne "tak si ho nevsimej"..
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    GORYTHC: Rozhodně ne z vlastní zkušenosti, jen jsem to slyšel od kámoše kamaráda, ale velmi často na drogách (prý to tak měl na extázi, lsd, houbách nebo kombinaci všechno možnýho) máš rozostřené vidění, zvláště k ráno, takže klasicka vtip, táta píše jak to jde na festivalu (o kterym mu mladej nakecal bůhvíco, aby tam mohl vůbec jet) a ty máš co dělat, aby jsi viděl na screen telefonu, ktere vypadá právě velmi často jak na obrázku.


    ZAREK: LOL to není ten důvod :D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    GORYTHC: jeste teda relaxed weekend ve spojitosti s ultramasivni rave taky bude asi soucast vtipu
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    KAKIHARA: To jsou opět reakce na to, jaký jsem dostal bezdůvodný čoud! Už ti to vysvětluju asi po 5. Ale nemám problém to napsat znovu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hele, a co kdybyste mu přestali odpovídat a reagovat? Pak tu člověk nebude muset číst mraky urážek z obou stran...
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    PREVRACENY: jo, vole? namátkou:

    [ PREVRACENY @ Poznej vtip + jejich vysvetleni | Ručíme za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit ]

    [ PREVRACENY @ Poznej vtip + jejich vysvetleni | Ručíme za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit ]

    ty máš prostě neskutečnou kadenci tak strašně debilních keců a pak se divíš, že na tebe lidi reagujou jak na retarda. Už jen to tvoje uvažování "Proč já a né von?" je jak ze zvláštní školky.
    GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    ZAREK: To jo, ale stejně bych to viděl na punkáčích, nebo dechovce po dvanácti pivech. Tak sem si řikal, jestli v tom neni něco víc. Ale asi nejni.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    KAKIHARA: reaguju na nadávky. Opět.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    PREVRACENY: ty si ho přečti. Nikde se tam nepíše "Melte sračky jak se vám zlíbí, i když se vás nikdo na nic neptal. Dementní Prevraceny potrati po lobotomii vítáni"
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    GORYTHC: tak si predstav jak na ravu vsechno vibruje od vytocenejch decibelu na reprakach a podivej se jeste jednou na ten obrazek
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    AMANT: Přečti si název audítka a zalez.
    GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    ZAREK:
    KAKIHARA:
    Díky. Tak asi trochu chápu souvislosti, ale vtip stejně nechápu. Buď je příliš stupidní, nebo naopak příliš inteligentní, ale se mnou se nějak nepotkal.
    AMANT
    AMANT --- ---
    PREVRACENY: ne, tady je zona zakazu vopruzovani, proto to taky tak schytavas.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    GORYTHC: Máš smůlu, tady je zákaz ptát se na význam vtipů:D
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    AMANT: Prosím tě, uklidni se.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    chtělo by to u anglicky psanejch fórů checkovat spíš anglickou wiki než českou. Z ní se pak ček dozví že EDC may refer to (mimo jiné): Electric Daisy Carnival, commonly known as EDC, is an annual electronic dance music festival, with its flagship event held annually in Las Vegas, Nevada

    Tam bych směřoval uvažování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam