• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PRAASHEK: Ze by mi ten vtip, jak to funguje vysvetlili.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: a proč se na to ptáš tady?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GREATDRAKE: Me jde jen o jasne stanoveni pravidel, aby se jasne vedelo, co se muze a co ne. V soucasne dobe to vypada tak, ze jistota je repost z FB, ci screenshotu z Twitteru, vse ostatni je strasne nejiste!
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TRAGED: je to tak, že kňouraly "a já jsem dostal bááááán a proč tendle nééé", kteří to neřeší v poště se správcema, ale otravují s tím zbytek svetě nikdo nemá rád.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ted co se tak rozjizdi debata v ustavu co chvili, ale nerozsiruje se senam RO, sem se chtel spravcu zeptat na ten dvoji metr, kdyz clovek reaguje politickym vtipem ma Kotlebu, tak dostane RO, ale kdyz uz asi pata parta resi vtipnost vtipu podle rasy a urazlivosti, tak se jenom maze a je to teda napul OK? Ja abych priste vedel, jak to teda je.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kdo ho pustil zpátky a proč?
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    ERRTU: Bylo to vyčerpávající, ale tak nikdo tě nenutil, že? Jen se ujistím, zda jsem to pochopil správně: Ta ryba má provinilý výraz?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ROLAND: a proč řešíš zrovna Brity?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    NAZARETSKY: Poguugli a nakoukej SpongeBob, je z něho hodně memu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NAZARETSKY: screenshot ze spongeboba (serial), pozorujeme rybu jak se ohlizi pres rameno, ruce/ploutve na stole ve stylovem designu lodniho kormidla. stylizace podniku je dana tim ze majitel, pan krabs prozil mladi u namornictva (tedy v tomto pripade spise pod-mornictva, bavime se o serialu kde je normalni pod vodou rozdelat ohen a na nem spalit papir na kterem je napsana otazka zda jde pod vodou rozdelat ohen). je to doufam vycerpavajici, alespon me to teda unavilo.
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    ERRTU: Mohu se zeptat co je namalovaného na tom obrázku? Vidím jakési horizontálně položené kormidlo, či snad divný stůl a rybu s fyziologicky zvláštně umístěnýma rukama, tam mi neni jasný, jestli ten oblouček má bejt žábra, či ústa, která se asi rozhlíží jestli někdo nejde. Takže vtip je asi jasný, ale co to vidíme na tom obrázku?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ROLAND: myslim ze se bavime v duchu:

    ROLAND
    ROLAND --- ---
    BLOODRAT: Pardon omlouvám se za dezinformaci, správně mělo být že nám "vyhrožovali, že nám zavedou vízum". Což mi tehdy i dnes přijde velice vtipné.

    Takže na tom opravdu není nic vtipného jak jsem dle reakcí původně předpokládal a tak zkoušel hledat tu pointu toho vtipného. Tak díky.

    (Rád bych, jen Již několik let nemohu svobodně cestovat/pohybovat ačkoliv to tak na první pohled nevypadá. A s cizinci když je vhodná příležitost, se bavím nejen po netu, ale občas i při reálných setkáních. A kromě x dementů, kteří se vyskytují všude. Někde více někde méně. )
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ROLAND: Dočkáš se jadrného rantu "nejsem rasista ALE", a to v jakékoli evropské zemi.

    (víc cestuj a bav se s místňáky namísto čtení vyjádření oficiálních představitelů)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ROLAND: Romulany nebrat, hrozně agresivní rasa. Skoro horší jak Klingoni.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    FANFAN: Pořád nechápu. Když vezmu to jak nás Britové nazvaly, že jsme rasisti a proto aby už k nim další Romulani nemohli tak nám zavedli víza.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    ROLAND: In Czechia we don´t say "never ask Europiens Their view on gypsies" ale "Dycky Most"
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Může mi prosím osvětlit někdo toto?

    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    To se nam z Ustavu stala repostovaci basta Kotlebovcu? Nebo je tam politicky humor zapovezen?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam