• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    IKARI
    IKARI --- ---
    ALCATOR: a kde ze je v tom ta sranda? :D me nejde o ucinost nebo chaoticnost opatreni, ktera vlada uvadi, proti tomu mam svoje - me jde o to, jak to ze se takhle spatne vtipy tesi takhle oblibe - a chapu to humorem proti krivde, ale ono to neni vtipny (krom toho, ze to vubec nepopisuje problemy s tema narizenima)
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    ALCATOR: Pro personál těch obchodů platí výjimka (taková ta hodně široká - cesta do a z práce).
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ALCATOR: . .. posléze jsou jeden po druhém vládní činitelé zachycováni při porušování opatření, jelikož ani sami neví co všechno vlastně platí.


    On je celý problém v tom, že vládní úředníci vydávají desítky let nařízení tak aby byla konkrétní co nejméně (tak aby veškerá odpovědnost byla na vykladatelích zákonů a nařízení (tedy primárně soudů) a ne na jejich tvůrcích) a teď se po nich ze dne na den chce aby vydávali přesný opak toho co celou dobu dělali.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    IKARI: Lidé si dělají srandu z věcí, které:
    1) Těžko můžou změnit
    2) Je serou

    Proto existuje tolik vtipů na tchýně a policajty, a ne zas až tolik vtipů na účet například hasičů.

    Na opatřeních vlády je směšné zejména to, že po 8+ měsících této krize stále nedokážou své vlastní návrhy interně podrobit "dělostřelbě" kritiků, kteří by na tom vychytali mouchy dříve, než s tím vyjdou na veřejnost. Například "Obchody jsou otevřené do 21:00, ale zákaz vycházení začíná 21:00" si vyloženě koleduje o "Tak co, budete přespávat v oddělení zeleniny, nebo mezi dětským oblečením?" (normální by bylo dát obchody například do 20:00 a zákaz vycházení od 21:00, aby tam byla hodina na cestu domů pro personál těch obchodů).

    Druhým problémem samozřejmě je, že se vládní pitomci následně na veřejnosti hádají, jak bylo které opatření myšleno, a dávají najevo, jak s tím ten či onen nesouhlasil, místo toho, aby si to vyříkali za zavřenými dveřmi a na veřejnosti vystupovali jednotně.

    IKARI
    IKARI --- ---
    odkazuju se na tenhle obrazek, ale mam na mysli vsechny veci typu "koronavirus chodi ven jen po desate" - chapu, ze kdyz se to poda takhle, tak to zni absurdne, ale nemusim o tom ani moc premyslet, aby mi doslo, ze ve skutecnosti to asi neni tak jednoduche, jak se to snazi prodat ... a neprijde mi to vtipne, ani nijak ohromujici nebo kreativni, ale i pres to se to zda byt dost popularni ... to pro uspech staci, aby to bylo aktualne relevantni, nebo to ma nejake skryte kvality, ktere mi nedochazeji? ... nebo tim jenom lide prezentuji kam patri na politickem spektru a byt vtipne nebo odrazet realitu to ani nema?

    [ KOSOSTVORCEK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    GILHAD:
    GANDHI: jaaaaj diky
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TITUS_PETRONIUS: obleky na Miru (forma vlastniho jmena Miroslav, Mirek, *mir)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Obleky na Miroslava pochopitelne nebudou sedet Richadovi ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VON_GILOTINE: Co tam nesedí? Na blbou otázku blbá odpověď. Za mě je to konzistentní :D
    BESH
    BESH --- ---
    LIQUID_SOUND: Vtipny to neni vubec. Spis trochu nechutny skrze implicitni victim-blaming.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ano neni to moc funny pac to moc nesedí al3 tak uz to chodi no
    SEVEN
    SEVEN --- ---
    LIQUID_SOUND: Na posměšnou otázku, jaký to pro chlapy je, být stejného rodu jako Trump, se jí dostane stěrky, jaký to je, být stejného rodu jako zlatokopka Amber Heard - bejvalka od Johnnyho Deppa, která na něj podala několik žalob za údajný násilí a ukázalo se, že násilnická byla spíš ona.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    LIQUID_SOUND: Meme supa hot fire. Ten spodni obrazek se dava s textama, ktery nekoho setrou apod. Mrkni na knowyourmeme...
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MOTASH:myslel sem to tak, že ten tel. někdo pochcal :)
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    HNILOB: Jo a hajzly maj na dvorku kam prsi.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK: plot twist. Telefon je v baru na WC
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZUULUU: já to myslel ironicky, protože dycky když čtu konstrukce podobného typu (šmankokote proč BAR, když je to očividně venku a zmoklé? jaké hraní s výslovností?), tak si soukromě zafacepalmuju a jdu dál, ale nějak jsem tentokrát musel reagovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam