Jestli se do toho flamu můžu přidat:
Nevím, jak je to v Česku. Vozím jídlo v USA. Po odečtení přímých nákladů (DPH, auto) mám dvoj až trojnásobek minimální mzdy. Makám jen v době, kdy je poptávka a lidi dávají dýška, jinak to stojí za hovno. Nikdy jsem si nelajsnul něco sežrat/vychlastat. Mám od klientů v hodnocení 100% spokojenost. Jen třikrát mi zbylo jídlo: Jednou to byl nějakej úplnej magor, co si pozdě večer objednal jedno drobný jídlo do firmy, která v té době byla zavřená a když jsem mu volal, tak řekl, že přijde a nepřišel. Podruhé to byl voják na základně, kam nepouštějí civilisty a byl v karanténě a nesehnal nikoho, kdo by mu pro to dojel na bránu; byla to jen pizza. Potřetí mi sama volala ženská, že musí odjet pryč a ať si to nechám.
Často, když mi to jídlo v autě voní, doufám, že si pro to nikdo nepřijde a kdybych byl kurva, tak pošlu zprávu a po 8 minutách je jídlo moje, ale mám svědomí.