• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MINERWA: ja za kazdou vakcinu zdravotnimu personalu podekuji, je to takovakovy prakticky darek .. a natky abych se 60 dozil. Je totiz znamo, ze lidi, kteri maji tendence verit nesmyslum, idealne tem, co se urodi v jejich vlastni hlave, zakonci svoji pout o hodne drive, nez by jim prumerna nadeje na doziti soudila.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SADY: ne, jenom nechci s takovejma sračkama zasírat tenhle klub
    SEJDA: "mohlo k němu dojít na základě individuálních výkyvů hormonální aktivity u jednotlivých mužů."
    nejsem antivaxx, jsem anticovidvaxx lidí pod 60 :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MINERWA: "Mírné zvýšení kvality spermatu po očkování je podle vědců v rámci normy .."?
    Cozeto?
    SADY
    SADY --- ---
    ALCATOR: presne, ji to nezajima, jenom egomaniacky triggeruje... to ma asi z te antiwax samoty, sorac minerwo, ale jses zas overline... podobne jako s tema cikanama co vrozene (rasove???) nemaj iq - pamatujes?... just lol
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MINERWA: oki a prosímtě, tímhle se snažíš vyvrátit jakou hypotézu?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ALCATOR: tyvle píšou otom i tam, nečti jenom titulky.... "Vědci také dodávají, že výsledky jsou limitovány nízkým počtem jedinců, jejich mladým věkem a dobrým zdravím. Výsledky proto nelze generalizovat na celou populaci."
    běž se o tom bavit jinam, mě to nezajímá
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MINERWA: Komusi jsem na twitteru vysvětloval, že mRNA vakcíny fungují v podstatě stejně, jako když se trénují policejní psi - zcela neškodný týpek si na sebe vezme "masku" padoucha a začne se před nimi promenovat a dělat všechny ty věci, co dělají padouši - ale přitom nemá jak ublížit.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    REFALLENONE: raši ne, aby sis pak nemyslel, že to je moje auditko
    ALCATOR: no a ono to je úplně jinak, https://www.fnusa.cz/kvalita-spermatu-po-ockovani-mrna-vakcinami/
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MINERWA: vyfotit se zvládneš sama;) nebo je to nějaký vtip, co nechápu, tak ho můžeš vysvětlit
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    BLOODRAT: Jsem pozér, který se definuje brandem. Tak mám nejen BMW auto, ale i hodinky a kérku (a jistě i samolepku BMW na hajzlu), ale nemám na benzín.

PS:BMW je obecně považována za, řekněme, luxusnější značku, což naznačují i pořizovací ceny nových vozů této značky, ale rádi si vylítané kousky za 40k kupují mladí kluci ze společenské třídy white trash, aby zapůsbili na Máňu na lokální diskotéce a mohli ji pak v tom autě přefiknout.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    NELLAS: tohodle asi setrel
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAINBOF: Škoda, že radši nestíral losy... to mohl i něco vyhrát.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SCHWAB: humorista? mazal to byl!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PRAASHEK: hranice to jo ty von stiral to je fakt.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PRAASHEK: nejnepochopenější humorista všech dob :-(
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SLEEPLESS8: Pardon, nepsal jsem to s encyklopedií v ruce.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    FRK_R23: nene, projekce je kdyz ukazujes obrazky pres meotar
    SADY
    SADY --- ---
    ASHLEY: hele, vis ze nebyli 4, nybrz cela hospoda a vynesli ho za vsechny 4? nicmene se tim leccos vysvetluje :)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Myslím, že se tomu říká projekce.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyve tisíc aktivních lidí denně, ale nyx zblbnul, protože sto lidí hlasovalo pro vtip. Tak určitě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam