• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    SEJDA: plus teda ten poslední je Justin Bieber, kterému obličej ochrnul z jiných důvodů a tak nějak se vtipně do té antivaxerské koláže hodí .. https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/justin-bieber-justice-world-tour-virus-ramsay-hunt-syndrom.A220611_091405_lidicky_sub
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SEJDA:
    Šmuclerovi po očkování ochrnula půlka obličeje - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/smuclerovi-po-ockovani-ochrnula-pulka-obliceje-40362091
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    tak na pochopeni tohoto mi v hlave chybi asi jedna MINERWA

    [MINERWA @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PRAASHEK: jo takhle!:)) uz chapu to cos psal jako prvni..neco jako v Tomu Sawyerovi, se prevlikne za holku a naka baba ho odhali, protoze kdyz mu neco pada do klina, tak instinktivne da nohy k sobe a baba mu vysvetli, ze to by holka nikdy neudelala, naopak by je dala od sebe, aby predmet zachytila do sukne. a v tvy teorii teda timhle zjisti, ze diky ty podvedomy reakci na kocku je ten/ta/to druhy to pravy/spravny "pohlavi", ktery hleda pro souziti..? to je taky hezkej vyklad;)

    nebo to muze bejt tak, ze kdyz maj oba/obe radi/y kocky, tak na tom pohlavi uz naprosto nezalezi ani u jednoho a to souziti proste bude fungovat:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HAR4NT: přesně to řeším od začátku! :) btw they/them se přímo tady řešilo nedávno (pro mě taky novinka)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HAR4NT: v nemcine se they = sie pouziva tak casto, ze mi to ani divne nepripadalo. ;)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VON_GILOTINE: aha! zelenej/a se nemraci na fig2 a fig3, to je proste jeho "neutralni" vyraz?.)) a proc rika "they are...?" me prave prislo, ze je hrozne nervozni z toho randeni a pak je pro nej vlastne uleva, ze mu to rande sice zdrhne s nakou kockou, ale vlastne se k sobe hodej vic:))
    mno odpovim si sam, na posledni chvili me napadlo byt samostatny, tohle jsem teda nevedel...a docela me prekvapuje, ze tohle je iirc prvni prilezitost, to pouziti v tom komiksu, kdy jsem se s tim takhle za celej zivot setkal:)

    SHEALA:sla si na to dobre!.))

    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PRAASHEK: naprosto ne. Aj ten tvurce tam zadne takove veci nema ve svych komiksech. Jsou to jen depresivni dinosauri. Zadny spolecensky komentar
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VON_GILOTINE: takže žádné další věci, jako nejistota pohlaví, nebo prvotní nejistota, jestli tu kočku nebude chtít spíš ulovit, tam nevidíš? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PRAASHEK: no jakoze to je ta prava/ten pravy, kd6z chce takto podrbat kocicku/psa.
    Vychazi to z hodne casteho tropu v netkomiksech kde je touha drbat kocky ci psy na verejnosti tpu klicovou vlastnosti potencialniho partnera na cely zivot
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CEAR: nebo je partner nebinární, nebo já nevím jak to mají ještěrky, jestli nemění pohlaví jak rybičky. Je mi jasná taky jenom ta kočičí část.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CEAR: víš, že je normální (pra)kočku zabít, když seš dinosaurus? vtip je v tom, že se o ní chce starat a ten druhej našel konečně spřízněnou duši
    ještě chvíli v klidu vydržím
    CEAR
    CEAR --- ---
    MINERWA: Hele klid, kočičí část chápu, kočku doma mám. Jasný mi není ten zbytek….
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CEAR:
    PRAASHEK:
    omg, kdybyste zaměnili kočku za kokain, a petting za konsum, určitě to pochopíte
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CEAR: tak on to neměl být vyloženě vtip, je to prostě comic strip - ale stejně si tou pointou/zamýšleným úmyslem autora nejsem jistý. Podle reakcí zde to asi není stoprocentně jasné nikomu.
    CEAR
    CEAR --- ---
    MINERWA: Aha, takže tedy ta pointa je v tom, že je to pro něj ideální partner, ať už je jakéhokoliv pohlaví, (tím si očividně není pořád jistý) protože má rád/a/o kočky…. Seems legit, záchvaty smíchu se neobjevily (já vím, záhlaví), ale alespoň zmizel ten iritující pocit totálního nepochopení. Díky!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CEAR: "They are the one who helped me" doesn't make sense. We use "they" when referring to one person if we don't know that person's sex.
    CEAR
    CEAR --- ---
    SHEALA: Ok, ale proč je ten poslední panel v množném čísle?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHEALA: což o to, kočky já rád, k smrti rád, ale potřebuju prostě vypitvat ten comic strip abych se dostal pod kůži a pero tvůrce.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PRAASHEK: ne, jestli bude chtít pohladit, nebo ignorovat. Kdyby ještěrky lovily kočky, kočka se nenechala tyhle ještěrky takle přiblížit. TEda pokud není nějaká marodná, nemá vzteklinu nebo tak něco.

    Pokud prostě nejseš kočkař, tak to zákonitě pujde mimo tebe no...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    aha, takže jde o to, že v první chvíli napjatě čeká, jestli ji bude chtít ulovit, nebo pohladit..? to je teda slabota.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PRAASHEK:imho si není jistej, jestli si nějak lidsky sednou. Teda, ještěrsky. A oba milují kočky. Všichni lidi na internetu milují kočky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam