• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GREATDRAKE: a furt hovno dik.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SULTHAN: Vysvětloval jsem pouze spojitost a kontext, který tam REFALLENONE neviděl/a.
    Ale když už do toho budeme rýpat, tak dle tvého argumentu by se diskuze o potratech neměly účastnit ani ženy, které nemohou být těhotné. Nebo chceš diskriminovat pouze muže? Jak chceš posuzovat, kdo může a kdo nemůže být těhotný?
    Ta diskuze je hlavně naprosto retardovaná, stejně jako diskuze kolem řady jiných témat. A je to předeším proto, že nejhlasitější jsou 2 extrémní tábory pošuků, které se snaží o co největší polarizaci společnosti a právě díky nim není možná jakákoliv racionální konstruktivní diskuze a tudíž i smysluplný výsledek.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ten seriál je hodně špatnej
    Obi-Wan Kenobi vs. Jeho Vlastní Neschopnost - Filmstalker
    https://www.youtube.com/watch?v=ucGN0QtlJSQ
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    SOLNAKAR: Jasne, pokud tim teda myslime jen muze, kteri mohou byt tehotni. Ti at se diskuze klidne ucastni.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK: ja nevim. Dal sem lajk jen tak.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REFALLENONE: Spojitost spočívá v tom, že "muži by něměli psát zákony o tom, co žena může dělat se svým tělem" je argument pro-choise tábora z US debaty o potratech. Jestliže i muž může být těhotný, tak je ten argument v kontextu potratové debaty nevalidní.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ALCATOR: Já rozumím těm protichůdným pohledům komplexní a jednoduché sexuality. Jen nechápu, v čem ji jako uzemnil. Není tam logická spojitost, že by možnost otěhotnět implikovala mužům právo psát zákony o ženském těle.

Trochu smysl mi dává interpretace, že když ženy chtějí mít větší podíl na rozhodování o svém těle, pořád dokola poslochají stejné rádobychytré argumenty, které ale k ničemu nevedou.

Ale nejspíš to je celý jenom rádobyvtipný a nemá cenu to pitvat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    CHESS: No, tak těhotní být můžou, s tím nic nenaděláš. Je to sice extrémně vzácný případ, ale můžou. České právo tuhle problematickou otázku vyřešilo kulantně povinnou sterilizací.
    CHESS
    CHESS --- ---
    ALCATOR: Budou si tukat na celo, ale zcela jiste jen z udivu nad tim jak se cela generace nechala unest silenou ideologii a pak zcela vazne vyslovovala veci jako ze i muzi muzou byt tehotni. Proto se ta dana osoba vlevo mraci. Protoze se ji ukazalo ze jeji vlastni sekularni nabozenstvi (liberalismus) je vnitrne v rozporu.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    REFALLENONE:

Zastánci práv transrodových osob trvají na dvou věcech: Aby se těm, kdo se narodili v ženském těle a cítí se být muži, říkalo muži, a současně, aby se "odgenderovala" menstruace a těhotenství, neboť ti muži dříve zmínění stále mají ženské rozmnožovací ústrojí a jsou tedy schopní menstruace a těhotenství.
    V minulosti býval často používán argument, že muži by se vůbec neměli vyjadřovat k problematice ukončení těhotenství, neboť to se týká jen žen, mužů se to netýká, tak proč by to měli komentovat.

Jak už to tak bývá, když se potká vše-prorážející střela a ničím-neprorazitelný štít, imploze vesmíru je nevyhnutelná.

Ono se to časem utřese a za padesát let si budou naši vnukové a vnučky ťukat na čelo, jak pitomí jejich dědové a babky bývali, stejně jako si my ťukáme na čelo, když se podíváme na protesty proti rasově smíšeným manželstvím v USA... ale aktuálně je to pro cyničtější část populace zdrojem popcornové zábavy.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ALCATOR: A náhodou mají docela rozumný ceny.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALCATOR: Tvé vysvětlení je v principu správně. Ale není to teď, nýbrž před osmi lety:)

Taky je mi to jedno. Fuck Adobe.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    REFALLENONE: jakože jediný, co ženská může dělat se svým tělem, je otěhotnět
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALCATOR: já bych řekl, že to vůbec nesouvisí s žádnou konkrétní "adobe je zlá piča" akcí a má to být vtipné jenom samo o sobě bez nějaké hloubky (prostě byl týpek na nějakém veletrhu/whatever a byli tam tihle maskoti, tak je poprosil, jestli by si mohl udělat fotku jak ho kopou na zemi).
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ALCATOR: ne, mně je to jedno víc!
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    FRK_R23: Máš-li lepší vysvětlení, postni ho. Mně je to jedno.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALCATOR: Teď? Pardon, ale subscription jel u Adobe jako u jedněch z prvních. A to sice někdy v roce 2014 :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    JECZNY: Adobe teď přechází z perpetuálních licencí na měsíční předplatné, v podstatě dojebou každýho chudáka, který s tím byl zvyklý pracovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam