• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    DAN9K: Podle mě v těch stopách někdo viděl zvíře a dokreslil tam oči a čumáky. Stopy jsou podle mě legit, jen bych to asi zkusil vycouvat opačně, když už to tam takhle otáčí. Nepřijde mi že by se něco sbíhalo, ale dost se pletou přední a zadní kola
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    DAN9K: imho ty stopy vychazi... couva doleva, jede dopredu doprava, kousicek couva doleva, toci doprava a odjizdi...
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DAVIDOWITCH: nejsem si jistý, jestli to myslíš vážně :-)
    mně na tom teda nedochází věcí víc. Ty tečky jsou dodělaný až ve photoshopu, ne? Ale nejvíc mi nedochází ty stopy. Od kol to být nemůže, to nedává smysl. Kola se přece nesbíhají! :-) Jak se to auto dostalo pryč?

Jako vysvětlení je, že je to celý fejk a vtip v tom de facto není, ale to mi přijde podezřelý, když to má tolik lajků :-) Jako já se už dostávám tak daleko, že si představuju 4 lidi na nějakým bobu, co vlezou do auta a pak zavolají jeřáb :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    DAN9K: ty menší tečky jsou dva páry oči, ty větší dva čumáčky. Stopy auta pak kreslí.. já v tom vidím lišky
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    poradíte prosím? [SKYRAY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

nějak mi to nedocvakává :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ahá! :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    BASSAREUS: to je úchyt v krabici na transport... prostě to tak vyšlo ;-)
    BASSAREUS
    BASSAREUS --- ---
    Co to sakra na tom obrázku je, ta věc co vypadá jak ohořelý penis???

https://nyx.cz/files/000/025/2582246_5c0d19fc569a1e05b3cf/original.jpg?name=FB_IMG_1675629295075.jpg
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    LAMIE: ted jsem dostal chut na tvoji troubu :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KID_MCHUTT: šmakokote dyť píšu, že nechci vysvětlení, protože to chápu. Jenom jsem s tím přišel opruzovat, protože mě serou tyhle překladatelské oříšky zpracované jelitem
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PRAASHEK: Nedelej to, nechal tuhle skrinku zavrenou. Prtoze to skonci jako Odborne zneftipnene vtipy?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PRAASHEK: já to dal napoprvé, ale teď se za sebe vlastně trochu stydím... :)
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    PRAASHEK: No já přemýšlela, proč fouká někomu do oka 🤦‍♀️ … pak mě ještě napadla pečená v troubě … že je jako horká 🤷‍♀️ fotbalista měl až třetí místo … a až pak mi to konečně došlo správně 🤪 teda doufám 🥸
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //dovoluji si upozornit, že původní vtip byl velmi pravděpodobně anglidsky a panenka je nafukovací panna. Pokud ne, pak je tvůrce anekdoty vtipný v nějakých proporcích, na které nedosáhne zrak běženého jedince.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Rozhodl jsem se ponížit tuto diskusi oficiálně i jako smetiště debilních vtipů - ono to vlastně v půlce případů takhle fungovalo i doteď - však odteďka můžmem nahodit i pseudohumory, které nedávají humorný smysl bezpochyby a jenom se chceme rozdělit o svůj smutný osud příjemce takových signálů. Rozbor je samozřejmě vítán, i když ne nutně vyžadován.

Vykopávám:

CHROCHTADLO --- --- 12:51:26 3.2.2023
    +15
    Chlápek v ordinaci:
    - Pane doktore, vždy se mi před sexem točí hlava.
    Co děláte před sexem?
    - Foukám panenku.

---
    která piča fouká Antonína Panenku před sexem a pak si stěžuje?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ALEA: Nejen to, herec který hrál Tin mana dostal otravu hliníkem a málem na ni zemřel. To že na fotce chybí je takové symptomatické, nejspíš je zrovna v kyslíkovém stanu.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRAGED: NTVL.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TRAGED: strašný
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GLOBETROTTER: Proc myslis? :-)

Pravdu o azbestu odhaluje fotografie. Karcinogenní materiál drtil bagr - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pravdu-o-azbestu-odhaluje-fotografie-karcinogenni-material-drtil-bagr-155526
    ALEA
    ALEA --- ---
    NUSPHIR: četla jsem, že herci měli z toho azbestového "sněhu" výrazné doživotní zdravotní problémy. Hlavně proto, že toho hodně vdechli...
    Těch problémů při natáčení bylo dost... Například přes jméno herečky, co hrála Dorotku, určitě najdeš i informace, jak během natáčení zažila až nelidské zacházení, hlavně od některých kolegů...
    Pokud zvládáš číst v angličtině a zajímá tě to, dá se toho najít hodně.
    Nedoporučuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam