• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PRAASHEK: a navic jsou to loafers!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: *Those (grammar nazí out)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HAR4NT: did you just assume the gender of that boots?!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HAR4NT: to se takhle v Thajsku nosí
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LORD_DE_SEIS: dobry je, za ta osoba ma damsky boty..
    COOLER
    COOLER --- ---
    Chlouba letectva má první sestřel. Jak americká F-22 zlikvidovala čínský balon - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/chlouba-letectva-ma-prvni-sestrel-jak-americka-f-22-zlikvido/r~ced69540a54011ed93abac1f6b220ee8/
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GURBON: to je balon.
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    DAN9K: to jo, stacilo by tocit poprvy na druhou stranu :-)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DARKSUN:
    DAVIDOWITCH: no jo, máte pravdu, díky, už to v tom vidím, že jsou stopy ok :-) to couvání je matoucí, jak to úplně změní úhel. A hlavně je matoucí, že někdo řídí takhle debilně :D
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    DAN9K: Podle mě v těch stopách někdo viděl zvíře a dokreslil tam oči a čumáky. Stopy jsou podle mě legit, jen bych to asi zkusil vycouvat opačně, když už to tam takhle otáčí. Nepřijde mi že by se něco sbíhalo, ale dost se pletou přední a zadní kola
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    DAN9K: imho ty stopy vychazi... couva doleva, jede dopredu doprava, kousicek couva doleva, toci doprava a odjizdi...
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DAVIDOWITCH: nejsem si jistý, jestli to myslíš vážně :-)
    mně na tom teda nedochází věcí víc. Ty tečky jsou dodělaný až ve photoshopu, ne? Ale nejvíc mi nedochází ty stopy. Od kol to být nemůže, to nedává smysl. Kola se přece nesbíhají! :-) Jak se to auto dostalo pryč?

Jako vysvětlení je, že je to celý fejk a vtip v tom de facto není, ale to mi přijde podezřelý, když to má tolik lajků :-) Jako já se už dostávám tak daleko, že si představuju 4 lidi na nějakým bobu, co vlezou do auta a pak zavolají jeřáb :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    DAN9K: ty menší tečky jsou dva páry oči, ty větší dva čumáčky. Stopy auta pak kreslí.. já v tom vidím lišky
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    poradíte prosím? [SKYRAY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

nějak mi to nedocvakává :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ahá! :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    BASSAREUS: to je úchyt v krabici na transport... prostě to tak vyšlo ;-)
    BASSAREUS
    BASSAREUS --- ---
    Co to sakra na tom obrázku je, ta věc co vypadá jak ohořelý penis???

https://nyx.cz/files/000/025/2582246_5c0d19fc569a1e05b3cf/original.jpg?name=FB_IMG_1675629295075.jpg
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    LAMIE: ted jsem dostal chut na tvoji troubu :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KID_MCHUTT: šmakokote dyť píšu, že nechci vysvětlení, protože to chápu. Jenom jsem s tím přišel opruzovat, protože mě serou tyhle překladatelské oříšky zpracované jelitem
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PRAASHEK: Nedelej to, nechal tuhle skrinku zavrenou. Prtoze to skonci jako Odborne zneftipnene vtipy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam