Z mých zkušeností je to u nás celkem v klidu. Nejčastější pískání a oprskle hlášky padají od dělníků. Není to ale záležitost každého dne. Někdy jenom slyšíš komentář v pozadí, který tě popisuje. To jsou alespoň vzpomínky na dobu, kdy jsem chodila po městě víc a byla jsem mladší. Na Kypru, nebo v Ekvádoru či Peru to bylo hodně náročné. Každý den několikrát. Na Kypru jsem ráno chodila trasu asi 15 minut do práce a po cestě tak 4x někdo něco zahladil. Častěji to bylo sofistikovanější, rovnou zvali na drink, nebo na jídlo... Dvakrát jsem v životě zažila, že po mně flusal někdo cizí, koho jsem někde míjela. Jednou na ulici přibrzdilo faro, kabriolet s bohatyma mazankama a jeden co pohvizdoval se asi cítil dotčeně, že nereaguju a flusl na mě. Hajzl se trefil. Po druhé to byl borec před klubem, kde jsme s kamarádama kouřili a začal chtít, ať s ním jdu k němu, že budeme mít sex. Ignoroval, že tam s někým jsem a aji to, že na něj mluvili. Tak flusl, naštěstí netrefil. Při stopování v Ekvádoru kamionak říká " Nesnáším ženský" a pak po cestě, téměř na každou ženu venku jdoucí zatroubil.