• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MORIARTY: Tak proto!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    FRK_R23: Frank Zappa je Ježíš
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DARKREIDER: Jsem myslel, že je to Frank Zappa.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DAROS: a ten text si četl? :)
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    DAROS: opticky klam. ked moc prizmuris oci tak vidis Jezisa. to je cele. AI generated
    DAROS
    DAROS --- ---
    TOXICMAN: Pls o cem to je ? Divne auto, chybejici ruce atd ale v cem je ten vtip ?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HAR4NT: jo a tyhle dva se nak nedavno prej v TV nazaver naky debaty mimo kameru ale se zapnutejma mikrofoni poslali po vyhroceny debate do prdele
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SUCZKER: to skandujou mlady na chmelu ve Vrat se do hrobu:

Neckermann a Quelle
    At jdou do prdele
    Pravy Cechu raj
    Obchodni dum Maj
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MATHES: ten fraktální obrazec do kterého to stříhá má nekonečný obvod.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MATHES: mandelbrotuv fraktal
    MATHES
    MATHES --- ---
    [SUCZKER @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Je tady nejaka souvislost, ktera mi unika
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ROTAMERK: Jde o klasický cirkusový trik / vtip, kolik klaunů se vejde do auta. (Hodně.) https://en.wikipedia.org/wiki/Clown_car
    COOLER
    COOLER --- ---
    UNTOY: to vypada, ze nekdo vytvari fantasy svet a dava tam vtipne NPC postavy
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    poro?
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    4PTO: Jen aby si tam nechválili zadky.
    4PTO
    4PTO --- ---
    běžte s tím do sprch už
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ALEA: ok, to už nezní tak mešuge - ale bohužel už ani jako vtip :)
    ALEA
    ALEA --- ---
    SIRIEN: nebyl to borec, byla to slečna.
    O řeči těla neslyším poprvé, ale slovní spojení "chůze obětí" mě zaujalo a osvětlilo mi nějaké věci, co mi dřív nedošly.

Nebyl to plnohodnotný kurz sebeobrany. Rámci povinného tělocviku na MUNI jsem zkusila kurz s názvem něco jako "řešení náročných situací v krizových podmínkách", nepamatuju si už přesně.
    Byla tam taková všehochuť od aktivních pádlování proti proudu přes malý jez, lezení po provazových mostech, nějaká ta první pomoc a podobně.
    Sebeobrana byla od zkušeného instruktora, spousta ochranných pomůcek, když bylo třeba... ale fakt spíš ochutnávka, co se dá a kdybychom k nim šli na plný kurz, tak by nás to naučili pořádně. Vtip byl v tom, že jsme se rozdělili do dvojic a já a o něco vyšší a objemnější slečna jsme na sebe zbyly, protože jsme ani jedna neměly s sebou kamarádku.

Ale něco nás naučili a závěr kurzu byl dostat se z modelové situace, kde "agresoři" měli ochranné pomůcky, rány se nekrotily a... Reálně mi roztrhl tričko skoro na dva kusy, ale všimli jsme si toho až když jsem ho zkopala... A ano, počítalo se s tou možností, měla jsem náhradní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam