• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAKROUSEK: A nejlíp, když to člověk přečtěte hlasem tady toho malýho prevíta.

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PRAASHEK: To ne, ted ti musi na osobni utoky a urazky odpovedet, kdyz jsi administrator!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a od těch dob o něm už nikdy nikdo neslyšel...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHA: tak ahoj
    FINSON
    FINSON --- ---
    KEESHA: Ackhtchually... on Praashek je admin...

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PRAASHEK: To je bozi, to budu pouzivat. Nejsi administrator!
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PRAASHEK: Nejsi administrátor. Na osobní útoky a urážky nebudu odpovídat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHA: a můžeš mi teda trochu vysvětlit svoje myšlenkové pochody a odpovědět mi na otázky, nebo ne? Protože pokud máš v plánu provozovat zaplňování prostoru otravnými žvásty beze smyslu, tak asi nemá cenu, aby ses tu vůbec vyskytoval. Resp. aby ses vůbec vyskytoval.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PRAASHEK: to zní strašně no
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo btw začínám mít silné podezření, že ta fotka hřiště nácíček je fejk jak prase :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHA: okay, trochu to rozeberu a položím ti pár otázek, protože vůbec nechápu, co to tady blábolíš a hlavně jak ses k tomu svému "tématu" dostal (třeba mi to vysvětlíš):

- byl zde dotaz, co je vtipného na tomhle obrázku
    - po chvíli reaguješ následovně > KEESHA
    - že zprávu uvádíš "Moc mě to nepřekvapuje." je dost ujeté - co konkrétně tě moc nepřekvapuje?
    - vůbec mi nedává smysl byť jen jediná věta tam, jakobys reagoval na úplně něco jiného, žádnou souvislost mezi hřištěm "nácíček" a pálením čarodějnic či nějakou fb diskuzí američanů nedokážu najít
    - tady > KEESHA pak zřejmě pokračuješ v halucinacích nebo nechápu proč píšeš "na tom obrázku u hřiště je taky Lada a ne Hitler" - to někde někdo tvrdil nebo co to má znamenat?
    - pokračuješ v narážce na církevní zločiny (souvislost s názvem hřiště "nácíček" kde jest?)
    - dál se opakuješ s američany, očividně tě jedna diskuze, kde se lidé neznalí nějakých reálií nad něčím pozastavují, velice zasáhla, možná bys to měl probrat s odborníky
    ROMI
    ROMI --- ---
    MATHES: Me ano
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    ILTU: no právě, na tom obrázku u hřiště je taky Lada a ne Hitler, ale když si někdo dá takové slovo na podnik pro širokou veřejnost, počítám že studenti historie literatury si tam hrát nechodí. Tak zrovna tak v zemi kde jako v skoro jediné v Evropě církev vyvraždila prakticky všechny pohany a zbytek zavřela do blázince tak se nedivím, ze se Amíci pozastavuji nad svátkem "pálení čarodějnic", protože asi chyběli na doučování folkloristiky.
    MATHES
    MATHES --- ---
    v nyxdroid app ne:)
    ILTU
    ILTU --- ---
    KEESHA: Personifikace zimy, nic?
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAKROUSEK: Mně na posledním androidu taky...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    MAKROUSEK: me teda jo (chrome na iOS 17.5.1)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SKORZENY: Na telefonu se to nehybe.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Potrebuju pomoc:

[ROBIN_SNNS @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Asi jsem v pondeli nejakej pomalej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam